Home / LIFE / Tα σκουπίδια του υποσυνείδητου.

Tα σκουπίδια του υποσυνείδητου.

Τίποτα δεν είναι τέλειο,όλοι το ξέρουμε. Και αυτό ισχύει για την κοινωνία μας όπου υπάρχουν πολλά ενοχλητικά θέματα, και άλλα τόσα προβλήματα των οποίων την ύπαρξη αν και γνωρίζουμε δεν κάνουμε κάτι για να τα διορθώσουμε.

Ο Al Margen, εικονογράφος από το Μπουένος Αϋρες δείχνει όλα τα σφάλματα της εποχής μας. Οι εικόνες που δημιουργεί αξίζουν πολύ περισσότερο από 1.000 λέξεις. Ο ίδιος λέει: “Είναι παιδιά του αντικομφορμισμού, της ανίας και του θυμού του. Είναι εσωτερικές και αυθόρμητες και δεν αποσκοπούν να ευχαριστήσουν κανέναν. Είναι σκέψεις που απωθήθηκαν στο υποσυνείδητο. Γεννήθηκαν από παρόρμηση και στοχεύουν στις ατέλειες και τίποτα άλλο“.

 

Για περισσότερα  https://www.facebook.com/AlMargenPagina/

Comments

comments

About Απόστολος Καζάκος

Γράφω, ένα αδιάκοπο σβήσε-γράψε,τα έχω κάνει όλα χάλια και η ζωή γράφει ανορθόγραφα το όνομά μου. Μου έχουν πει ότι δεν καταλαβαίνουν αν μιλάω σοβαρά ή όχι στα επιτουργήματά μου, άρα χρειάζεται μια δεύτερη ανάγνωση πριν σου πετάξω : «εγώ στα έλεγα». Μισοάδειο ή μισογεμάτο το ποτήρι εμένα με ενδιαφέρει τι θέλεις να μου σερβίρεις. Η δυσανεξία μου στην βλακόζη και στις φίρμες είναι δεδομένη.