Home / GRASS PRESS / Ραμόνα: Το εκρηκτικό κορίτσι του My Style Rocks

Ραμόνα: Το εκρηκτικό κορίτσι του My Style Rocks

Survival Secret, Nomads, The Voice Gr. My Style Rocks και το μέλλον μας επιφυλάσσει και άλλα  Το πρόγραμμα των ιδιωτικών καναλιών της ελληνικής τηλεόρασης έχει κυριολεκτικά κατακλυστεί από κάθε είδους Reality show.

Από όλους τους συμμετέχοντες μια είναι αυτή που έχει κερδίσει τους χρήστες του Ιντερνετ! Ονομάζεται Ραμόνα, με μια προσωπικότητα εκρηκτική, εκνευριστική κάποιες φορές, ίσως κυκλοθυμική και σίγουρα μοναδική για όσους καταλαβαίνουν τα όσα λέει κατά διαστήματα μπροστά στην επιτροπή του My Style Rocks! Το βίντεο που ακολουθεί είναι το πρώτο μέρος των Ramona’s Best of, καθώς είναι απόλυτο βέβαιο ότι θα υπάρξει συνέχεια!

Enjoy!

Comments

comments

About Απόστολος Καζάκος

Γράφω, ένα αδιάκοπο σβήσε-γράψε,τα έχω κάνει όλα χάλια και η ζωή γράφει ανορθόγραφα το όνομά μου. Μου έχουν πει ότι δεν καταλαβαίνουν αν μιλάω σοβαρά ή όχι στα επιτουργήματά μου, άρα χρειάζεται μια δεύτερη ανάγνωση πριν σου πετάξω : «εγώ στα έλεγα». Μισοάδειο ή μισογεμάτο το ποτήρι εμένα με ενδιαφέρει τι θέλεις να μου σερβίρεις. Η δυσανεξία μου στην βλακόζη και στις φίρμες είναι δεδομένη.

%d bloggers like this: