Home / LIFE / Αριθμολογική Ανάλυση της Ηλιακής Έκλειψης της 21ης Αυγούστου – Μάνος Μηκίδης

Αριθμολογική Ανάλυση της Ηλιακής Έκλειψης της 21ης Αυγούστου – Μάνος Μηκίδης

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ 21ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Εικόνες –Σύμβολα –Δείκτες, μια αριθμολογική ανάλυση για την ολική Έκλειψη Ηλίου

 

Στις 21 Αυγούστου 2017 έχουμε ολική ηλιακή έκλειψη στην 28η μοίρα του Λέοντα. Η έκλειψη ανήκει στον κύκλο εκλείψεων Σάρος 145 και θα διαρκέσει 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

Αναζητώντας εικόνες, σύμβολα και δείκτες που σχετίζονται με το πολύ έντονο αυτό φαινόμενο και την επιρροή του στην ζωή μας, έχουμε να παρατηρήσουμε  τα εξής:

O αριθμός 21

Η έκλειψη γίνεται την 21η ημέρα του μήνα και μάλιστα αν αθροίσουμε τα ψηφία της 21/8/2017 θα έχουμε πάλι την εμφάνιση του 21 ( 2+1+8+2+0+1+7=21).

Το 21 είναι ένας καρμικός αριθμός και έχει να κάνει με την Αφύπνιση μετά από μία περίοδο εσωτερικής αναζήτησης, εσωτερικής μελέτης, αμφιβολιών και εν γένει έντονης αμφισβήτησης. Είναι η ώρα που ‘’εισπράττουμε’’ το αντίτιμο της προσπάθειας μας, μετά από περισυλλογή και εξάσκηση.

Η ανταμοιβή  θα είναι  αντίστοιχη των πράξεων (ο κυβερνήτης του αριθμού είναι ο Κρόνος) και αλλοίμονο αν οι πράξεις του παρελθόντος δεν ήταν ισορροπημένες και σε αρμονία με τους γραπτούς ή άγραφους Νόμους.

Το 21 μας μιλάει για κάποια σημαντική αποκάλυψη που θα λάβει χώρα είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό (παγκόσμιο) επίπεδο αφού η ‘’έρευνα’’ (μεταφορικά ή πρακτικά) τελείωσ .

Οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτήν την φάση έχει έντονο και ευρύ αντίκτυπο και θα γίνει γνωστό ή θα απασχολήσει μεγάλες ομάδες πληθυσμού.

Ταξίδια, θαλάσσιες μεταφορές, αλλαγές και σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη θα φτάσουν σε επιτυχία. Σχέδια που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας θα πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή εντός του ερχόμενου διμήνου (αυτό θα το ‘’επιβάλλουν” οι εξελίξεις από μόνες τους).

Ο τρόπος με τον οποίο θα αναγκαστούν τώρα να σκεφτούν κάποιοι από μας θα έχει σαν αποτέλεσμα αλλαγή καριέρας – εργασίας ή και τόπου κατοικίας.

Ο αριθμός συνδέεται με τη  21η  (ΧΧΙ) κάρτα της Ταρώ που ονομάζεται Κόσμος και αν την παρατηρήσουμε στις 4 γωνίες θα δούμε τον συμβολισμό των 4 ζωδίων που ‘’εμπλέκονται’’ στην ηλιακή έκλειψη (ΤΑΥΡΟΣ – ΛΕΩΝ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ).

Πράγματι η πιο έντονη επιρροή του φαινομένου θα ‘’εισπραχθεί’’ από τα 4 αυτά σταθερά ζώδια.

Επίσης ένα από τα 4 σύμβολα είναι και ο Αετός (η ανώτερη Φύσις του Σκορπιού) και ο Αετός είναι το σύμβολο των ΗΠΑ χώρα και στην οποία λαμβάνει χώρα η Έκλειψη.

 

Ο αριθμός 8

Ο 8 αντιστοιχεί στον μήνα που έχουμε το φαινόμενο και έχει να κάνει αφενός με το ζώδιο του Λέοντα (ο Αύγουστος είναι ο μήνας των Λεόντων) αφετέρου με τις έννοιες της Δύναμης, Εξουσίας, Ισχύος. Το φαινόμενο θα έχει να κάνει με πρόσωπα που κατέχουν κυβερνητικές θέσεις ή συμβολίζουν μια διευθυντική Αρχή.

Ο αριθμός 28

Η Έκλειψη γίνεται στην 28η μοίρα του Λέοντα και ο αριθμός 28 είναι καρμικός και αναφέρεται στην ηγεσία και σε φυσικά πρόσωπα που προσπαθούν να αποκτήσουν δύναμη για επιβεβαιώσουν τον εαυτό τους.

O αριθμός 18

Ο αριθμός 18 είναι ο αριθμός που αντιστοιχεί στον ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2017 (2+0+1+7+8=18) και την 18η κάρτα της Ταρώ την Σελήνη (XVIII).

Το ημίφως της Σελήνης, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα κι εντυπώσεις- είναι συνδεδεμένη με το υποσυνείδητο και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό παλιά ψυχολογικά τραύματα και φόβοι να βγουν στην επιφάνεια.

  • 21/8 λοιπόν και αν συνταιριάξουμε τις δύο κάρτες μαζί την Σελήνη (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017-αριθμός 18) και τον Κόσμο (αριθμός 21) θα έχουμε το δίδυμο ΣΕΛΗΝΗ-ΚΟΣΜΟΣ που μας μιλά για μια εποχή μεγάλων αλλαγών που έρχονται γρήγορα αφού όμως προϋπάρξει μια φάση επίπονων δοκιμασιών και ανατροπών.

Σε μερικές δε περιπτώσεις  θα διαπιστώσουμε (στην πορεία μας για την επίτευξη των στόχων μας) ότι ο Σκοπός αγιάζει τα μέσα

Μάνος Μηκίδης

Aστρολόγος, Αριθμολόγος, Αναλυτής Πυθαγορείου Ταρώ

www.facebook.com/manos.mikidis

Comments

comments

About Kiss My GRass