Home / LIFE / Σεξουαλικά διεστραμμένες συνήθειες και ιστορίες ηγετών σε όλον τον κόσμο

Σεξουαλικά διεστραμμένες συνήθειες και ιστορίες ηγετών σε όλον τον κόσμο

Eχετε αναρωτηθεί τι έκαναν οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες στον ελεύθερο και πολύ σεξουαλικό ελεύθερο χρόνο τους; Ξέρετε τώρα όταν είχαν λύσει όλα τα προβλήματα οι κάποιοι ηγέτες είχαν μερικά πολύ περίεργα φετίχ και αλλόκοτες συνήθειες. Αν έχεις όλο το χρήμα και αμέτρητη δύναμη δεν έχεις άλλες επιλογές. Δεν είναι βέβαια όλες οι ιστορίες αληθινές, και τότε υπήρχαν τα fake news. Ωστόσο, από τους παιδόφιλους Ρωμαίους αυτοκράτορες ως τους νεκρόφιλους Γάλλους μονάρχες, αυτοί που ακολουθούν είναι στην κορυφή της λίστας με τις πιο σιχαμερές βασιλικές συνήθειες.

 

Ηρώδης ο Μέγας

Διαβόητος κατά την αρχαιότητα και όπως φαίνεται είχε τις διαταραχούλες του οι οποίες είναι η εξήγηση για πολλά. Δεν ήταν ούτε Ιουδαίος ούτε γαλαζοαίματος. Παντρεύτηκε την πανέμορφη Μαριάμ που ανήκε στη δυναστεία που διοικούσε την περιοχή. Ο Ηρώδης ήταν super ζηλιαρόγατος και στράβωνε ακόμη και αν κάποιος της χαμογελούσε. Χάρη σε μερικά μέλη της οικογενείας του, ο Ηρώδης την δολοφόνησε. Ως εδώ η ιστορία είναι ας πούμε προβλέψιμη. Ο κακόμοιρος ποτέ δεν ξεπέρασε τον θάνατό της. Σύμφωνα με το Ταλμούδ, διατήρησε το πτώμα της σε μέλι και για 7 ολόκληρα χρόνια έκανε έρωτα στο πτώμα.

Τιβέριος

Ο δεύτερος Ρωμαίος αυτοκράτορας ο Τιβέριος ήταν μεγάλη περίπτωση. Στην αυλή του είχε εκπαιδεύσει μικρά αγόρια, τα “ψαράκια” του, να κολυμπούν ανάμεσα στους μηρούς του και να τον τσιμπούν και να τον γλύφουν. Άρπαζε από την αγκαλιά των μητέρων βρέφη με σκοπό να θηλάζουν το πέος του. Στην έπαυλη του στο Κάπρι, διοργάνωνε όργια. Ήταν συλλέκτης ερωτικής λογοτεχνίας, ενώ οι τοίχοι των διαμερισμάτων του κοσμούνταν από ερωτικές τοιχογραφίες. Στους κήπους έντυνε ανήλικα αγόρια ως Πάνες και κορίτσια ως νύμφες και τα ανάγκαζε να κάνουν έρωτα. Σε όλα αυτά προσθέστε άλλα τόσα που έκανε με ενήλικα άτομα.

Πρίγκηπας Σιέν των Χαν, Κίνα

Τα πάντα γίνονταν μέσα στην οικογένεια γι αυτό και κοιμήθηκε με αρκετές αδελφές του. Τιμωρούσε όσες γυναίκες δεν ήταν του γούστου βάζοντας τες γυμνές να χτυπάνε ένα τύμπανο την ώρα. Έπνιγε αγόρια και κορίτσια σε μια λίμνη των ανακτόρων, ενώ έδενε, πάντα γυμνές, σε δέντρα και τις άφηνε νηστικές. Μετά από αυτά τα παράπονα για τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου δεν ευσταθούν.

Ηλιογάβαλος

Ο Μάρκος Αυρήλιος Αντωνίνος Αύγουστος, γνωστός κοινώς ως Ηλιογάβαλος, ήταν ακόλαστος στην προσωπική και δημόσια ζωή του. Βίασε την παρθένα-ιέρεια του ναού της Εστίας. Έστειλε ανθρώπους του να αναζητήσουν άντρες με “μεγάλα όργανα” για να τον ικανοποιήσουν. Ανέβασε την παράσταση του “Πάρη και της Ελένης” στην οποία έλαβε μέρος και ο ίδιος στο ρόλο της Αφροδίτης και εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό ολόγυμνος.

Καλιγούλας

Ο Γάιος Ιούλιος Καίσαρας Γερμανικός, πιο γνωστός από το προσωνύμιο Καλιγούλας που σημαίνει μικρές μπότες, είχε αδυναμία σε μέλη της οικογένειάς του. Και οι τρεις αδελφές του υπήρξαν ερωμένες του. Υπάρχει μια ιστορία για τον Καλιγούλα κατά την οποία έβγαλε ένα μωρό από τη μήτρα αδελφής του το οποίο στην συνέχεια το έφαγε, αλλά μάλλον είναι ψέμα.  Η αγαπημένη του αδελφή ήταν η Δρουσίλα την οποία χώρισε από τον άντρα της για να ζήσει μαζί του. Όταν πέθανε η Δρουσίλα έβγαλε στην πορνεία τις άλλες δυο αδελφές του.

Νέρωνας

Ο Νέρων (Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus ή Lucius Domitius Ahenobarbus) είχε πέραν του δέοντος λατρεία στην μητέρα του Αγροππίνα. Έβαζε πάνω τομάρια νεκρών ζώων και κυνηγούσε τα ιδιαίτερα σημεία ανδρών και γυναικών. Άλλες φορές τον έβγαζαν από κλουβί και σαν άγριο θηρίο, με δέρματα ζώων πάνω του, ορμούσε σε άντρες και γυναίκες που προηγουμένως είχαν δεθεί σε πασσάλους. Στην συνέχεια ο Δόρυφος, ένα πρώην σκλάβος τον ανακούφιζε σεξουαλικά.

Αικατερίνη Β΄ της Ρωσίας

Σύμφωνα με φήμες η Μεγάλη Αικατερίνη Πασών των Ρωσιών πέθανε ενώ έκανε σεξ με το άλογό της. Στην πραγματικότητα ήταν μια γυναίκα με υγιή σεξουαλική ζωή και το καμτσίκωνε το αλογάκι, κοινώς ήταν καλό πουτανάκι και λόγου της. Είχε πολλούς εραστές και οι σύγχρονοί της την περιέγραφαν ως “αχόρταγη στρίγκλα”. Η Αικατερίνη πέθανε στην πραγματικότητα από ανακοπή όταν ήταν στην τουαλέτα.

Ιμπραήμ

Σουλτάνος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας τον 17ο αιώνα. Διέταξε τους κηπουρούς του να  βάλουν σε σακιά τις 270 συζύγους του. Αφού τα έραψαν τα έριξαν στη θάλασσα ώστε ο σουλτάνος να είναι απερίσπαστος στην επιλογή νέων συζύγων. Ήταν ο τελευταίος της δυναστείας και όλοι τον παρακινούσαν να κάνει σεξ, αλλά τούτος εδώ έγινε κυριολεκτικά κολλημένος με το σεξ.

Ιωάννα, η τρελή, της Καστίλης

Kόρη των γνωστών Καθολικών Φερδινάνδου και Ισαβέλλας κληρονόμησε το θρόνο όταν πέθαναν όλοι οι υπόλοιποι διάδοχοι. Επίσης κληρονόμησε την κατάθλιψη της γιαγιάς της. Παντρεύτηκε τον Φίλιππο τον όμορφο ο οποίος με τα κέρατα που στόλισε το κεφάλι της Χουάνας την αποτρέλανε. Όταν πέθανε το ομορφόπαιδο η Ιωάννα που τον αγαπούσε οργάνωσε μια νεκρώσιμη περιοδεία τριών ετών σε όλη την Ισπανία. Για τρία χρόνια δεν κοιμήθηκε ούτε έκανε μπάνιο.

Comments

comments

About Απόστολος Καζάκος

Γράφω, ένα αδιάκοπο σβήσε-γράψε,τα έχω κάνει όλα χάλια και η ζωή γράφει ανορθόγραφα το όνομά μου. Μου έχουν πει ότι δεν καταλαβαίνουν αν μιλάω σοβαρά ή όχι στα επιτουργήματά μου, άρα χρειάζεται μια δεύτερη ανάγνωση πριν σου πετάξω : «εγώ στα έλεγα». Μισοάδειο ή μισογεμάτο το ποτήρι εμένα με ενδιαφέρει τι θέλεις να μου σερβίρεις. Η δυσανεξία μου στην βλακόζη και στις φίρμες είναι δεδομένη.