Home / IN & OUT / Love actually: Η ταινία που θα δεις του Αγίου Βαλεντίνου – Haris Petruzzo

Love actually: Η ταινία που θα δεις του Αγίου Βαλεντίνου – Haris Petruzzo

    love-actually

ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ… ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; Αυτός είναι και ο Ελληνικός τίτλος της ταινίας, γεμάτος απορίες και γλυκά υπονοούμενα!

perfect

Έντεκα χρόνια πέρασαν από την μέρα που βγήκε στις αίθουσες μια από τις πιο ρομαντικές κομεντί των τελευταίων χρόνων.

Εννέα χρόνια μετά το «Four Weddings And A Funeral» και μετά το μαγικό  «Notting Hill», ο Richard Curtis επιστρέφει με το σπονδυλωτό φιλμ του που δεν είναι απλά μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία, αλλά οχτώ (8) δυνατές ιστορίες αγάπης!

colin-firth-ft-lc3bacia-moniz-love-actually

Η ταινία ακολουθεί τις ζωές ανθρώπων που θέλουν όσο τίποτα να ερωτευτούν αλλά για να το καταφέρουν θα πρέπει να περάσουν από χίλια κύματα.

 

love-actually-0

Τραγελαφικές καταστάσεις, ζουζουνίστικες εξομολογήσεις, τόνοι αγάπης… και βέβαια ανεξέλεγκτος έρωτας σε όλες του τις μορφές με δεκάδες βέλη στην φαρέτρα του, που δεν κάνει εξαιρέσεις είτε πρόκειται για ένα μικρό αγόρι, είτε για το κορίτσι το καλύτερου σου φίλου… είτε είσαι ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αγγλίας! 

Love-Actually-Wedding-Dress13

Πολλοί και αξιόλογοι ηθοποιοί, ανάμεσα τους οι Κόλιν Φερθ, Χιου Γκραντ, ‘Αλαν Ρίκμαν, Έμα Τόμσον, Κίρα Νάιτλυ μας δίνουν γλυκές σοκολατένιες ερμηνείες και μας κάνουν να χαμογελάμε για ώρες μετά, με την ιδέα και μόνο του τέλειου έρωτα!

loveactually

Δείτε σήμερα αυτή την ταινία, ακόμα κι αν η μέρα δε λέει τίποτα για σας!

Είναι σίγουρο ότι θα σας φτιάξει την διάθεση και θα σας κάνει να χαμογελάσετε γλυκά…

Comments

comments

About Haris Petruzzo

«... Λίγες φορές στην ζωή μου έζησα στιγμές απόλυτης διαύγειας... Όταν για λίγα, ελάχιστα δευτερόλεπτα η σιωπή καταπίνει κάθε θόρυβο... και τότε μπορώ να νίωσω. Νιώθω, παρά σκέφτομαι... και όλα είναι τόσο ευδιάκριτα. Ο κόσμος όλος τόσο ζωντανός. Ένας κόσμος που γίνεται πραγματικότητα. Δεν καταφέρνω να διαρκέσουν πολύ. Γατζώνομαι επάνω τους, μα όπως όλα, ξεθωριάζουν. Έζησα την ζωή μου χάρη σ’αυτές τις στιγμές. Αυτές με ξαναφέρνουν στο παρόν. Τότε συνειδητοποιώ πως όλα έγιναν όπως ήταν γραφτό να γίνουν...» A Single Man