Home / IN & OUT / Τηλεόραση / Δύο και κάτι άντρες χάνουν τα λόγια τους…

Δύο και κάτι άντρες χάνουν τα λόγια τους…

«Δύο και κάτι άντρες» ή αλλιώς «Two and a half men», η σειρά που όλοι αγαπήσαμε, ίσως περισσότερο οι άντρες αλλά και οι γυναίκες αν παρακολουθήσουν αρκετά επεισόδια κολλάνε εξίσου με το αστείρευτο και ιδιαίτερο χιούμορ της φοβερής τριάδας: του Τσάρλι, ενός πλούσιου εργένη με πολλές κατακτήσεις και άστατη ζωή, του Άλαν, ενός ακριβώς αντίθετου σε χαρακτήρα και στυλ αδελφού και του χαριτωμένου γιου του και ανιψιού του πρώτου.

best-top-desktop-tv-series-wallpapers-Two-and-a-half-men2

Η αντρική ψυχολογία σε όλο της το μεγαλείο, καθώς μέσα και από τους αντίθετους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες προκύπτει το απαύγασμα μιας αντρικής φιλοσοφίας που εκφράζει τους περισσότερους. Επιβεβαιώνουν οι άντρες, ενημερώνονται οι γυναίκες.

best-top-desktop-tv-series-wallpapers-Two-and-a-half-men3

Αν και πολλοί λένε ότι ο πρωταγωνιστής Τσάρλι Σιν των πρώτων κύκλων δεν συγκρίνεται με τον αντικαταστάτη του Άστον Κούτσερ αργότερα, ο πρώτος απολύθηκε από τη σειρά με μήνυμα στο κινητό του (!) λόγω του αυτοκαταστροφικού lifestyle που τον χαρακτήριζε και δεν απείχε πολύ από τον χαρακτήρα που υποδυόταν. Ήταν γνωστό σε όλους ότι έκανε υπερβολική χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών. Επίσης ο ίδιος παραδεχόταν ότι δεν ήταν και τόσο τυπικός συνεργάτης, δικαιολογώντας όμως πάντα τον εαυτό του με καυστικό τρόπο: «Δεν έχω χάσει ούτε ένα γύρισμα. Απλώς δεν πήγαινα  στις πρόβες. Αλλά οι πρόβες είναι για τους ερασιτέχνες…». Τέλος, δεν έχανε ευκαιρία να βρίζει, αλλά και κάποια στιγμήνα χτυπήσει το δημιουργό του σόου, Τσακ Λορέ.

Το γεγονός είναι ότι γελάς πολύ με αυτή τη σειρά. Και όσο αστείες και έξυπνες είναι οι ατάκες των ηθοποιών, τόσο αστεία είναι και τα backstage περιστατικά και λάθη τους.

Στο παρακάτω βίντεο, τους βλέπουμε να μπερδεύονται στα επεισόδια των πρώτων κύκλων αλλά να είναι εξίσου απολαυστικοί:

 

 

 

Comments

comments

About Μαρκέλλα Καζαμία

Με τα γαλλικά μου σε Αθήνα και Στρασβούργο, το άστρο μου έλαμψε γρήγορα και ό,τι έπεφτε στα χέρια μου, το μετέφραζα. Επαγγελματίας της επικοινωνίας, εραστής της τέχνης, τα ταλέντα μου καλπάζουν σε ό,τι εχει κουίντα και είναι γραμμένο σε χαρτί. Στο ενδιάμεσο, συνεντευξιάζω τους πάντες. Και τους φέρνω κοντά σας. Με άποψη. Τη δικιά μου.