Home / LIFE / “Το αδύνατο που γίνεται δυνατό από τον 13χρονο Sparsh Shah” – Μαρκέλλα Καζαμία

“Το αδύνατο που γίνεται δυνατό από τον 13χρονο Sparsh Shah” – Μαρκέλλα Καζαμία

sparsh-shah-eminem-cover-1456231234-list-handheld-0

Είναι μόλις 13 χρόνων και αφήνει ήδη το δικό του σημάδι σε αυτό τον κόσμο.

Αποτελεί έμπνευση για όλους εμάς που αποθαρρυνόμαστε με την πρώτη δυσκολία, που μας πιάνει μελαγχολία με την παραμικρή αποτυχία, που το βάζουμε κάτω, γιατί θεωρούμε ότι κάποια πράγματα είναι αδύνατον να συμβούν!

Ο Sparsh Shah γεννήθηκε με μια πολύ σπάνια ανίατη ασθένεια που ονομάζεται ατελής οστεογένεση. Τα οστά του σώματος είναι τόσο εύθραυστα που μπορεί να σπάνε συνεχώς και χωρίς εμφανή αιτία. Ο Spash έχει ήδη 130 σπασμένα οστά στο σώμα του, αλλά το πνεύμα και η ψυχή του δεν είναι καθόλου εύθραυστα!

Αυτή τη στιγμή γυρίζει τον κόσμο “διδάσκοντας” πώς καταφέρνει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα και να πετυχαίνει σε ό,τι δημιουργεί μέσω της μουσικής, που είναι η μεγάλη του αγάπη.

Είναι ήδη γνωστός για τις μοναδικές διασκευές δικής του έμπνευσης (Purerhythm = Pure + Rhythm) στα τραγούδια του Eminem. Το πρώτο τραγούδι που τον ενέπνευσε ήταν το «Not Afraid» (γιατί άραγε;!). Με αυτό έκανε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία και εκατομμύρια views στα κοινωνικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Σπουδάζει κλασική μουσική και έχει μεγάλα όνειρα.

Sparsh1

Τραγουδάει μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους και πολλές φορές μόνο για κοινωφελείς σκοπούς, βοηθώντας να συγκεντρωθούν υπέρογκα ποσά! Μιλάει συνεχώς για ευγνωμοσύνη, πίστη στις δυνάμεις μας και στη δυνατότητα να καταφέρνουμε τα πάντα, αρκεί να στοχεύουμε ψηλά χωρίς φόβο!

Θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο να πετυχαίνουμε πράγματα και στόχους, αλλά να βοηθάμε τους άλλους και να τους δίνουμε κουράγιο…

Για εκείνον τίποτα δεν είναι αδύνατον και υποστηρίζει ότι το ίδιο ισχύει για όλους εμάς, αν το πιστέψουμε.

Στο βίντεο που ακολουθεί, με χιούμορ, εξυπνάδα και συγκίνηση εμπνέει το κοινό του:

 

Comments

comments

About Μαρκέλλα Καζαμία

Με τα γαλλικά μου σε Αθήνα και Στρασβούργο, το άστρο μου έλαμψε γρήγορα και ό,τι έπεφτε στα χέρια μου, το μετέφραζα. Επαγγελματίας της επικοινωνίας, εραστής της τέχνης, τα ταλέντα μου καλπάζουν σε ό,τι εχει κουίντα και είναι γραμμένο σε χαρτί. Στο ενδιάμεσο, συνεντευξιάζω τους πάντες. Και τους φέρνω κοντά σας. Με άποψη. Τη δικιά μου.