Don't Miss
Home / MAKE ME FEEL / Έρωτας με το φλερτ… – Κωνσταντίνα Σούλτη

Έρωτας με το φλερτ… – Κωνσταντίνα Σούλτη

 

Ήλιος, θάλασσα, πανσέληνος, φλαμίνγκο, Αύγουστος, φλερτ κι εσύ κάπου στη μέση. Με μια ακόμη δόση μαυρίσματος, μεθυσιού κι ερωτικού παιχνιδιού μαζί σου, θα την βγάλω μέχρι τον Σεπτέμβρη. Στα ύψη ο υδράργυρος στο κορμί μου καθώς με κοιτάς με το διαπεραστικό σου βλέμμα. Το αύριο δεν ξέρω τι θα φέρει. Έρωτα ή παιχνίδι;  Έλα μες την νύχτα, θα ανάψουν οι αισθήσεις μας στο κόκκινο. Κανόνες δεν έχει ο Αύγουστος, τίποτα δεν είναι λάθος ή σωστό. Όλα είναι στο φλου.
Ο Δίας προσπαθεί μάταια να βάλει τάξη, μα ο Έρωτας υπερτερεί. Μην κάνεις σχέδια, γελά εκείνος… Έλα να ερωτευτούμε το φλερτ μας, ένα παιχνίδι για δυο χωρίς σύνορα. Να δούμε μέχρι που θα φτάσει ο πόθος που θα προκαλέσουμε…
Η μαύρη νύχτα είναι το μυστικό μας. Άρωμα μαφίας με απόχρωση κόκκινου κραγιόν. Εσύ εκεί, εγώ εδώ, δυο βήματα απόσταση. Οι λέξεις που ξεστομίζεις, αφορμή να σε κοιτάξω εξονυχιστικά ολόκληρο με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ παράλληλα με νάζι να λικνίζει το κορμί μου. Ένα βήμα μπροστά εκ μέρους μου και μετά ξανά ένα πίσω. Να νιώσεις τον αέρα της κίνησης μου, το παραλίγο κοντά μας. Σωματικά μένω άπραγη με μια μικρή φαινομενική χροιά αδιαφορίας, πράττω με έντονο ενδιαφέρον. Τόλμα να με κοιτάξεις στα μάτια. Κερδισμένος θα βγεις αν λύσεις το μυστήριο μου.
Δεν αδιαφορώ, αλλιώς θα ήμουν στο κρεβάτι μου παίρνοντας τον ύπνο του δικαίου. Στέλνω μη – λεκτικά μηνύματα. Με κάνεις να γελώ, με ακούς, με παρατηρείς κι άλλο. Έχω ζαλιστεί από τα στιγμιαία απωθημένα που μαζεύω μέσα μου. Σε έχω μάθει, κι εσύ το ίδιο. Ρουφιάνος το φλερτ… κι εμείς αποχαυνωμένοι! 
Περασμένα μεσάνυχτα, πολύ περασμένα, η αλήθεια καλείται να διαρρεύσει από κάθε πόρο του σώματος μας. Το κρυφτοκυνηγητό έληξε για τώρα. Ώρα να με διεκδικήσεις, όχι να με κατακτήσεις. Όχι μαγκιές και ψευτοαλητεία.
Είναι καλοκαίρι. Αφέσου σαν να ναι η τελευταία μέρα, απόλαυσε το πάθος που ηλεκτρίζεται από την χημεία μας.
Ναι… Έχεις σηκωθεί απότομα, μα πλησιάζεις αργά προς τα μένα. Μια εικόνα κίνησης μου αχνοφαίνεται. Έχω γείρει το κεφάλι μου προς το πλάι και τα χέρια μου σταυρωμένα μένουν. Σε μπερδεύω. Χωρίς δισταγμό πιάνεις τους καρπούς μου, γκρεμίζεις το τείχος μου. Σφιχτά με κρατάς, μιλούν η αποφασιστικότητα κι η αδρεναλίνη. Είναι ώρα…
Μάθε μου τον έρωτα που φαντασιώνεσαι κι θα σου μάθω κι άλλα. Τόσες νύχτες καίμε κύτταρα εγκεφαλικά. Φίλα με χωρίς αύριο, κάνε ό,τι πιο τρελό υπάρχει, άγγιξε με, θέλω να ζεσταθώ κι άλλο. Τον αέρα του σώματος σου θέλω. Την ένταση σου στο λαιμό μου, το πάθος σου στα χείλη μου και το στιγμιαίο σου «είσαι δικιά μου τώρα» στο κορμί μου. Τα σκοτάδια μας θα ανακατευτούν και θα ενωθούν με τα φώτα μας. Έρωτας με το φλερτ το λένε μωρό μου…
Διεκδίκησε με και θα σε διεκδικήσω. Γυναίκα είμαι, το πιο μυστήριο ίσως πλάσμα του κόσμου. Γίνε περίεργος για το ταξίδι που θα σε παρασύρω, αυτό της αναζήτησης του ίδιου  του εαυτού σου με σημεία του ορίζοντα τα όρια του δικού μου.
Συνεχίζουμε λοιπόν το φλερτ μας αδιάκοπα… Να δεις που θα ζεσταθούμε από τον ήλιο του Έρωτα… εκπληρωμένο ή ανεκπλήρωτο… ποιος ξέρει;
Γι αυτό έλα μωρό μου να φλερτάρουμε…
Για τον Αύγουστο μονάχα, τον αλήτη…
Κι άσε τους άλλους μήνες να αποφασίσουν…
Αν θα ερωτευτούμε…

Comments

comments

About Κωνσταντίνα Σούλτη

Κωνσταντίνα-Μαρία με ονόμασαν. Γεννημένη το '98 στην Αθήνα, πρωτευουσιάνα που λέει ο λόγος, με μια αίσθηση λιγότερη και στόχο την Νομική Αθηνών. Άργησα να ακούσω τον ήχο των λέξεων, μα τις συνάντησα νωρίς σε εκείνο το χαρτί. "Κωνσταντίνα-Μαρία" οι πρώτες μου λέξεις αποτυπωμένες. Η αρχή της σχέσης μου με αυτές ήταν. Πάντα έγραφα για να με γνωρίσω, να συνεννοηθώ, να εκφραστώ και να μοιραστώ κυρίως. Με ένα βοήθημα ακοής,με την νοηματική γλώσσα και με άτομα που με βοήθησαν να ακούσω και να μιλήσω οι λέξεις τότε απέκτησαν ήχο. Όμως πάντα έγραφα με εκείνον τον "βουβό" τρόπο με τον οποίο μαζί του μεγάλωσα.