Home / IN & OUT / Πέταξέ τα όλα!: 10 + 1 στριπτίζ που μας έκαναν να ιδρώσουμε! – Haris Petruzzo

Πέταξέ τα όλα!: 10 + 1 στριπτίζ που μας έκαναν να ιδρώσουμε! – Haris Petruzzo

rebecca-romijn-snapshot-dal-film-femme-fatale-17

Σώματα υγρά. Μαγικές, αισθησιακές μουσικές. Πάθος για χορό και ερωτική διάθεση που τερματίζει τα κοντέρ. Καυτός ιδρώτας και σεξ πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα και οι κόρες των ματιών μας διαστέλονται και συστέλλονται με ρυθμούς πολυβόλου την στιγμή που το σάλιο στερεύει και το στόμα ξεραίνεται!

Ξέρετε γιατί μιλάω. Όλοι και όλες το έχετε νιώσει τουλάχιστον μια φορά παρακολουθώντας μια αισθησιακή σκηνή στριπτήζ! Είτε live… σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού σας, είτε σε κάποιο κλαμπ, είτε στην μεγάλη οθόνη όπου και θα επικεντρωθούμε στο αφιέρωμα μας!

Strip… tease λοιπόν. Σύνθετη λέξη που σημαίνει γδύσιμο και ‘πείραγμα’, μπρίζωμα που θα έλεγε και ο Μπαμπινιώτης Ελληνιστί, ενώ η Βικιπέδια αναφέρει: ”… ένας ερωτικός χορός, όπου η/ο χορεύτρια/ης απογυμνώνεται σταδιακά, εν μέρει ή πλήρως, με έναν σαγηνευτικό και σεξουαλικά υπονοούμενα τρόπο!

27894E9500000578-3037730-The_boys_are_back_New_shirtless_stills_were_released_to_promote_-m-42_1428966872673

”Τι σε έπιασε άνθρωπε μου ξαφνικά; Δεν μας φτάνουν οι ζέστες και τα γυμνά κορμιά στις παραλίες”… θα μου πεις τώρα!

Πολύ απλά ως ειδικός στριπτιζιολόγος, μουσικο(νεται)λόγος  και βεβαίως σινεφίλ, δεν θα μπορούσα να σας αφήσω έτσι!

Σκέφτηκα λοιπόν να θυμηθούμε όλοι μαζί μερικές απ΄τις πιο σέξι σκηνές στριπτίζ που έχουμε δει στην μεγάλη οθόνη στο πιο καυτό Top 10 του καλοκαιριού που διανύουμε!

Σπουδαίοι ηθοποιοί στα καλύτερα τους, χορεύουν και γδύνονται για τα μάτια σας μόνο με μουσική υπόκρουση, μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπημένα μουσικά κομμάτια!

0730-ireland-inset-2

Να σημειωθεί εδώ ότι στο τσακ δεν χώρεσε στην δεκάδα η Rebecca Romjin στο Femme Fatale (φώτο εξωφύλου) και αυτό για έναν και συγκεκριμένο λόγο! Το από άλλο πλανήτη… κολασμένο κορμί και κατ’ επέκταση… στριπτήζ της, δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που όλοι θέλαμε και μας άφησε με απογοήτευση και δάκρυα στα μάτια. Εμ..ας πρόσεχες μαντάμ! Ο Χάρης δεν ξεχνά! Αν δεν έχετε υγρά χαρτομάντιλα λοιπόν, βρείτε μερικά, δυναμώστε την ένταση… και ξεκινάμε!

d8cf3b7fae540dc7f38596d53ac40a54

10. Βρισκόμαστε στο σωτήριον έτος,1996.

Η Ντέμι Μουρ στα κα(υ)λύτερα της… μάχεται για το παιδί της αλλά και για δικαιοσύνη, στην χειρότερη ίσως ταινία της δεκαετίας. Το υπερ-γυμνασμένο κορμί της και τρεις σκηνές όπου τα πετάει όμως… αρκούν για να κάνουν απόσβεση σε συνδυασμό με το ‘Cold’ της Annie Lennox!

Φάτε μάτια ψάρια!

maxresdefault

9. Ναι! Η Τζένιφερ ‘Ανιστον δεν φοβάται να γδυθεί! Τι εννοείς δεν το ήξερες; Το απέδειξε αρκετές φορές σε ταινίες όπου και πρωταγωνιστεί. Αποπνέει ερωτισμό ακόμα και αν πρόκειται για κωμωδία, όπως στο Οικογένεια Μίλερ του 2013! Go Jenn!! I’ll beeee there foooor youououou!

strip10

8. To Sin City του 2005 ήταν κάτι το οποίο οπτικά… δεν είχαμε ξαναδεί. Ποτέ! Ένα εικονογραφημένο κόμικ μεταφέρεται μαεστρικά από τον Φρανκ Μίλερ και τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ στην μεγάλη οθόνη και όλοι αποσβολωμένοι θαυμάζουμε το ασπρόμαυρο με έντονες πινελιές χρωμάτων σύμπαν της Αμαρτωλής Πόλης.

Κάπου εκεί η Τζέσικα Άλμπα σε black & white φόντο με λάσο, όπλο και μαστίγιο (yes please!) αναλαμβάνει δράση! Σαν να μην έφτανε αυτό, πέρυσι στο sequel μας αποτελείωσε!

Απολαύστε την στο βίντεο που συνδυάζει και τις δύο σέξι εμφανίσεις της.

 

 

jennifer-beals

7. O Adrian Lyne γουστάρει τα στριπτήζ! Θα μας το αποδείξει περίτρανα 3 χρόνια μετά και με τις 9μιση εβδομάδες! Οι μουσικές που χρησιμοποιεί στις ταινίες του επίσης έγραψαν την δική τους ιστορία!

Στο Flashdance (1983) η γλυκύτατη Τζένιφερ Μπιλς κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα! Μια πρωινή και μια βραδινή! Στην δεύτερη… εμείς κάνουμε οφθαλμόλουτρο και αυτή… σκέτο λουτρό, όπου και τα κάνει όλα μούσκεμα. Μαζί και εμάς!

Jamie-Lee-Curtis-True-Lies-strip

6. Στο True Lies του 1994 η Jamie Lee Curtis θα μας αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο γιατί οι 40άρες θα ισούνται πάντα με δύο 20άρες! Τουλάχιστον αν θέλετε την γνώμη μου!

Η απόλυτη ΜILF φαντασίωση ξεκινάει αργά και ντροπαλά, ως γνήσια πρωτάρα, αλλά εκτοξεύει αυτή την μάλλον μέτρια action-κωμωδία με τον σύζυγο-ινκόγκνιτο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ να παρακολουθεί σοκαρισμένος αλλά και να δίνει οδηγίες. Το στρινγκ είναι θαρρείς καρφωμένο δέκα εκατοστά πάνω από τους γλουτούς της, το κορμί της μοιάζει χτισμένο… και η πίσω ”όψη”της ακόμη μας νανουρίζει γλυκά τα βράδια! Εν κατακλείδι… δεν έχει σημασία αν θα πέσεις… αλλά πόσο γρήγορα θα ξανασηκωθείς, όπως θα δείτε και στο βίντεο!

Δόξα και τιμή στις απανταχού σέξι μανούλες που κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη!

magic-mike

5. Aρκετά τα αγοράκια! Κάντε ένα διάλειμμα για να πάρουν σειρά τα κορίτσια μας!

Ουρλίαξτε, τσιρίξτε και ορμήξτε όλες μαζί στον Μάθιου Μακόναχι. Το Magic Mike ήρθε για να μείνει και μπορεί ο Τσάνιγκ Τέιτουμ να πρωταγωνιστεί, κανείς όμως δεν το κάνει καλύτερα από τον ιδιοκτήτη του club! Λίγο πριν το ‘Οσκαρ του ο σέξι ηθοποιός μας δίνει ένα δείγμα του ταλέντου του και οι απανταχού θαυμάστριες και θαυμαστές παραληρούν! Απλά… μοναδικός! Μην ξεχάσετε το πουρ μπουάρ!

Closer (12)

4. Ok… Ας επανέλθουμε στην ποιότητα τώρα.

To 2004, ο τεράστιος Μάικ Νίκολς καταπιάνεται με αυτό που κάνει καλύτερα από όλα! Τις σχέσεις. Το Εξ Επαφής (Closer) θα σκάσει στις αίθουσες και θα μοιράσει πόνο αλλά και πικρή αλήθεια σαν κονφετί που όσο κι αν χτυπιέσαι δεν μπορείς να βγάλεις από πάνω σου! Ένα δράμα με ρομαντικό περιτύλιγμα που μοιάζει να μιλάει για τον έρωτα, αλλά κατά κύριο λόγο και στο ζουμί του μας βομβαρδίζει με σκέψεις, πράξεις και διαλόγους που κόβουν σαν ξυράφι με φόντο την απιστία και το σεξ!

portman-closer

Σπουδαίοι ηθοποιοί στους 4 πρωταγωνιστικούς ρόλους (Τζούλια Ρόμπερτς, Τζουντ Λο, Κλάιβ Όουεν και το ξωτικό που ακούει στο όνομα Νάταλι Πόρτμαν) δονούν με τις ερμηνείες τους την ατμόσφαιρα! Η τελευταία ειδικά ως Άλις Έγιερς… (τι ρόλος!) αποφασίζει να τα κάνει όλα πουτάνα απογοητευμένη από τον έρωτα και με pink electric μαλλί… πετάει στα μούτρα μας κάθε είδος καθωσπρεπισμού, αποδεικνύοντας ότι τα κακά κορίτσια πάνε πάντου (κυρίως αν είναι πληγωμένα), αντιθέτως με τα καλά που έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα πάνε στον παράδεισο!

NataliePortman-Closer-02

Στην εν λόγω σκηνή… ο Κλάιβ Όουεν μένει με ανοιχτό το στόμα ολοκληρωτικά ανήμπορος να αντιδράσει στην καθηλωτική υπεροχή της. Η Άλις δεν του χαρίζεται παρ’ όλη την μετάνοια του! Του κάνει ένα εύκολο 3-0 από τα αποδυτήρια, στέλνοντας τον έξω απ΄τους ομίλους του Τσάμπιονς Ληγκ με κοντομάνικα και πριν καν καταλάβει τι έχει συμβεί, αφού όμως τον ξετινάξει πρώτα οικονομικά ως γνήσιο εκδικητικό θηλυκό!

Η σκηνή σε νέον φόντο είναι απλά… χάρμα οφθαλμών!

spontaneous-dance-scenes-film_from-dusk-till-dawn

3. To χαϊδεμένο παιδί του Κουέντιν Ταράντινο, ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ μας δίνει ένα από τα καλύτερα στριπτήζ που κατεγράφησαν ποτέ σε φίλμ.

Η Σάλμα Χάγιεκ μπορεί να είναι 1,55 με τα χέρια στην ανάταση… αλλά εδώ γιγαντώνεται σε μια πλέον… cult σκηνή και κάνει τα μυαλά μας να εκραγούν και τα μάτια μας να πεταχτούν! Βγαλμένη απ΄την κόλαση (κυριολεκτικά) χορεύει σε λάτιν-ροκ ρυθμούς με έναν πύθωνα να χύνεται στο μπρούτζινο κορμί της (τι εννοεί ο ποιήτης;) και βάζει φωτιά στις φαντασιώσεις μας! Σούπερ τυχερός… ο ίδιος ο Ταραντίνο, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με τον Τζώρτζ Κλούνει, θα είναι αυτός που θα γευτεί το νέκταρ απ΄το φιδίσιο κορμί της σε μια ολοκληρωτικά… ξεδιψαστική πράξη πάθους! Λίγο μετά… θα ξεκινήσει μια απίστευτη σπλάτερ σκηνή που κανείς μας δεν περίμενε, αλλά αυτό σε κάποιο άλλο αφιέρωμα!

Ας βροντοφωνάξουμε λοιπόν όλοι μαζί… ”Ζήτω το Μεξικό”!!”Ζήτω η Σάλμα”..!

Jessica-Biel-Rose-Johnny-Powder-Blue-2009

2. Tην προσοχή σας παρακαλώ! Καλά ως εδώ και λίγο πολύ όλα αυτά τα ξέρατε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά εδώ φτάνουμε σε κάτι πολύ αγαπημένο αλλά και υποτιμημένο.

Το 2009 βγαίνει στις αίθουσες το ‘‘Powder Blue”. Ένα δράμα με δυνατό καστ… Ray Liota, Eddie Redmayne (Οσκαρικός πλέον), Forrest Whitaker και βέβαια την Jessica Biel, στην καλύτερη της ερμηνεία μέχρι και σήμερα.

Δυστηχώς, όσο απρόσμενα ήρθε η ταινία, τόσο γρήγορα ξέφυγε απ΄το ευρύ κοινό, αλλά ευτυχώς όχι απ’ όλους εμάς που αγαπάμε το σινεμά. Ο θρύλος της άρχισε να γιγαντώνεται όταν λίγο καιρό μετά, το ίντερνετ ανακάλυψε τις δύο μαγικά σκηνοθετημένες σκηνές (την μπλε… και την κόκκινη) της υπέρμετρα σέξι, Τζέσικα Μπίελ.

Powder-Blue-Jessica-Biel-08_big

Κορμί φτιαγμένο αποκλειστικά για αμαρτία, μαζεύει όλο το χαρτί… με χορευτικές ικανότητες σε επίπεδο γυμναστικών επιδείξεων που την κάνουν ένα με τον στύλο (pole) στην μέση της πίστας, ενώ την ίδια στιγμή εσύ σκέφτεσαι… ”μα καλά… πως το κάνει αυτό τώρα;”! Όλα αυτά σε μια σκηνή στριπτήζ – ανθολογίας, από τις ελάχιστες, που μεταδίδουν στον θεατή μια απίστευτη κινηματογραφική αίσθηση ζεστασιάς… αλλά και απόγνωσης.(Αν το δείτε θα καταλάβετε τι εννοώ).

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το σπαραχτικό και λατρεμένο… ‘Blanket’ των Urban Species ft Imogen Heap, σκάει σαν δυναμίτης, ως άλλος οργασμός για τα αυτιά (100% eargasmic) και ντύνει ή μάλλον καλύτερα… γδύνει την σκηνή με τρόπο εξωπραγματικό. Να πούμε εδώ ότι το κομμάτι από μόνο του μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς ή να πηδήξεις από κάποιο μπαλκόνι. Αναλόγως το mood. Ψάξτε την ταινία. Θα αποζημειωθείτε για τον χρόνο σας.

death-proof-1080

 1. Βρισκόμαστε στο 2007 το οποίο για μένα ήταν μια χρονιά σταθμός. Πολλοί οι λόγοι αλλά δεν είναι του παρόντος.

Ένας επιπλέον λόγος όμως ήταν το ότι ο τρισμέγιστος Κουέντιν Ταραντίνο μας δίνει ίσως… την κορυφαία σκηνή στριπτήζ σε συνδυασμό πάντα με το σάουντρακ! Στο Deathproof… αγριεμένες υπέρ-γκόμενες ..Supervixens που λένε στο Αμέρικα.. σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμα τους, ως αντίπαλο δέος στον σήριαλ κίλερ με το ‘Αλεξιθάνατο’ αυτοκίνητο κασκαντέρ Μάικ… (Κερτ Ράσελ). Κάπου εκεί… η σέξυ Βανέσα Φερλίτο χάνει ένα στοίχημα, αλλά αρνείται να πληρώσει το τίμημα. Αρχικά. ‘Οταν ο Μάικ όμως της λέει ουσιαστικά ότι είναι ‘κότα’… και ότι δεν κρατάει τον λόγο της, ο γυναικείος της εγωισμός θα θιχτεί και θα αναλάβει να του δώσει την αποστομωτική απάντηση της προς τέρψη όλων των σινεφίλ του πλανήτη που την απολαμβάνουμε να σέρνεται στα πατώματα και να κουνάει την κωλ@ρα της… συγνώμη τους γλουτούς της εννοούσα… υποταγμένη στο πάθος και τον ρυθμό, στο με διαφορά πιο γήινο και αληθινό στριπτίζ… ever! 

a-prova-de-morte-destaque

Όχι να το παινευτώ… (αλλά θα το κάνω γιατί είμαι ψώνιο ως γνωστόν και όσοι με γνωρίζετε αγαπάτε να με μισείτε γι αυτό) μου το χόρεψαν και εμένα κάποτε και πραγματικά το κομμάτι από μόνο του μπορεί να σε… απογειώσει σε ‘πτήσεις’ που δεν φαντάζεσαι !

Το ”Down in Mexico” των Coasters,το οποίο γράφτηκε σχεδόν 50 χρόνια πριν (1957!!) θαρρείς ότι περίμενε αυτή την ταινία και συγκεκριμένα αυτή την σκηνή για να μετουσιωθεί σε έναν cult ύμνο στα χέρια του τεράστιου Ταραντίνο!Στα λόγια του Μπράντ Πιτ… ”Την ώρα των γυρισμάτων, ο Κουέντιν είναι ο Θεός. Ελέγχει απόλυτα τα πάντα στο σύμπαν του. Αν δεν έχεις ολοκληρωτική πίστη σε Αυτόν, δεν έχεις καμία θέση εκεί”!

Ιδού λοιπόν το Νο 1! Ένα μικρό δείγμα της θεϊκής του ιδιότητος.

        Bonus:

5f34be6f15f1f7cf990c92a49b19549a

Εκτός συναγωνισμού για αμέτρητους λόγους η σκηνή που σημάδεψε και μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά, με τον αξέχαστο Τζο Κόκερ, να δίνει τον ρυθμό και την αξεπέραστη Κιμ να κάνει τατουάζ τον χορό, το σκέρτσο και το κορμί της στο θολωμένο, εφηβικό μυαλό μας… (να ΄ταν τα νιάτα δυο φορές).

Απλά… αξεπέραστη.

Αυτά από μένα φίλες και φίλοι! Ελπίζω να το απολαύσατε όσο και εγώ! Εις το επανιδείν!

Comments

comments

About Haris Petruzzo

«... Λίγες φορές στην ζωή μου έζησα στιγμές απόλυτης διαύγειας... Όταν για λίγα, ελάχιστα δευτερόλεπτα η σιωπή καταπίνει κάθε θόρυβο... και τότε μπορώ να νίωσω. Νιώθω, παρά σκέφτομαι... και όλα είναι τόσο ευδιάκριτα. Ο κόσμος όλος τόσο ζωντανός. Ένας κόσμος που γίνεται πραγματικότητα. Δεν καταφέρνω να διαρκέσουν πολύ. Γατζώνομαι επάνω τους, μα όπως όλα, ξεθωριάζουν. Έζησα την ζωή μου χάρη σ’αυτές τις στιγμές. Αυτές με ξαναφέρνουν στο παρόν. Τότε συνειδητοποιώ πως όλα έγιναν όπως ήταν γραφτό να γίνουν...» A Single Man