Home / ASTROLOGY / Oι πιο τοξικοί ζωδιακοί συνδιασμοί.

Oι πιο τοξικοί ζωδιακοί συνδιασμοί.

 

Αν από τα πρώτα πράγματα που ρωτάτε κάποιον όταν γνωρίζεστε είναι το ζώδιο του, αν αυτό σας επηρεάζει στις περαιτέρω σχέσεις σας τότε θα θέλετε να γνωρίζετε ποιές είναι οι πιο τοξικές ζωδιακές σχέσεις και γιατί.

1. Λέων και Καρκίνος

Το ζευγάρι αυτό μπορεί να έχει δυνατή χημεία αλλά σχεδόν ποτέ δεν καταλήγει καλά. Ενώ οι Καρκίνοι αναζητούν να έχουν μια ομαλή, βαθιά και εξωτερική σχέση με τον σύντροφό τους, η επίμονη ανασφάλεια του Λέοντα προκαλεί όλεθρο στην αγάπη τους.

2. Αιγόκερως και Υδροχόος

Και οι δύο είναι γνωστοί για την αποφασιστικότητά τους και αυτό είναι που τους προσελκύει μεταξύ τους (και επίσης τους χωρίζει). Ενώ οι Αιγόκεροι είναι οι συναισθηματικοί επενδυτές, οι Υδροχόοι οδηγούν τη σχέση τους με την πρακτικότητα.

3. Παρθένος και Δίδυμοι

Η ζωή μπορεί είτε να είναι ονειρική είτε εφιαλτική, δεν μπορούν ποτέ να συνυπάρχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ οι Δίδυμοι είναι ονειροπόλοι, οι Παρθένοι αποσυνδέονται συναισθηματικά και αναζητούν πρακτικούς τρόπους διαφυγής.

 

Oι πιο τοξικοί ζωδιακοί συνδιασμοί.

 

4. Ζυγός και Ταύρος

H σχέση τους δεν λειτουργεί σχεδόν ποτέ. Η επιμονή του Ταύρου και η απελπισία του Ζυγού να είναι και να αισθάνεται «σωστά» , καρφώνει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο. Γνωρίζουν και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον τόσο πολύ ώστε οι προσδοκίες τους να είναι εξαιρετικά υψηλές.

5. Σκορπιός και Ιχθείς

Θανατηφόρος συνδυασμός, καθώς και οι δύο είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και πολύ καχύποπτοι μεταξύ τους. Οι Σκορπιοί είναι απερίσκεπτοι όταν πρόκειται να εκφράσουν την αγάπη τους για τους Ιχθείς, οι οποίοι είναι άκρως συναισθηματικά προσανατολισμένες προσωπικότητες.

6. Τοξότης και Καρκίνος

Αυτά τα δύο ζώδια δεν πρέπει κυριολεκτικά ποτέ να έρθουν πολύ κοντά, ειδικά για μια σχέση. Για τους Τοξότες που η σεξουαλική σύνδεση έχει μεγάλη βαρύτητα, ενώ οι Καρκίνοι θέλουν πρωτίστως να συνδεθούν συναισθηματικά. και αυτη η αντίθεση στις προτεραιότητες τους τελικά κόστιζει τη σχέση τους.

 

 

Comments

comments

About Eleni Q

Με λένε Ελένη, ενίοτε και αλλιώς αλλά κυρίως έτσι. Μ΄ αρέσει να γράφω, να χορεύω, να γελάω. Δεν μ’ αρέσει να με γράφουν, να με χορεύουν (στο ταψί), να με ξε-γελούν. Μ’ αρέσει η αλητεία, τα φευγαλέα αγγίγματα, οι σφιχτές αγκαλιές, οι άδειοι δρόμοι τα ξημερώματα. Λατρεύω τον αυθορμητισμό, την τρέλα, σιχαίνομαι τις λέξεις ίσως, μπορεί, θα δούμε και δεν ξέρω. Αγαπημένα μου ρητά : «Κι αν κελαηδάει η οχιά, δεν είναι καρδερίνα» και «Όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι». Μισώ τους δήθεν, τις γκρινιάρες, τους αναποφάσιστους, τους συγκρατημένους. Όνειρό μου : ν’ αγαπώ και ν’ αγαπιέμαι. Απωθημένο μου : ένα σπίτι με κήπο. Καταγωγή μου : Mικρασία. Πόνος μου : να μην με καταλαβαίνουν. Ευχή μου : κάποιος να διάβασε όλο αυτό και να χαμογέλασε…
x

Check Also

Ρετιρέ : μια ελληνική σειρά που όλοι θέλουμε να μην υπήρχε και όλοι έχουμε δει κρυφά! – Eleni Qse

  Το ρετιρέ ήταν ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Mega ...