Home / MOOD OF THE DAY / Το μήνυμα της ημέρας: Τα νήματα του πεπρωμένου μας – Λίλιαν Σίμου

Το μήνυμα της ημέρας: Τα νήματα του πεπρωμένου μας – Λίλιαν Σίμου

Σάββατο 10 Μαΐου και ο Χείρωνας βρίσκεται στο μεσοδιάστημα του Ήλιου με τον Πλούτωνα.

Ένας ενδιαφέρων συνδυασμός, που αγγίζει τον αγώνα μας για επιβίωση, επικράτηση και δύναμη. Μέσα από αυτόν, ενισχύεται η επιθυμία για αναμόρφωση, αλλά και κάθε ταλέντο που προωθεί τις ικανότητές μας, τις δεξιότητες και τη γνώση μας.

Ο δάσκαλος Χείρωνας, μας οδηγεί με σοφία, σύνεση, αγάπη, αλλά και στρατηγική, μέσα από διαδρομές ομιχλώδεις και δαιδαλώδεις, όπως είναι η ίδια η ζωή, προκειμένου να είμαστε δραστήριοι, σε ετοιμότητα, σε εγρήγορση και σε φυσική και νοητική αντοχή, για να βρούμε τις λύσεις που μας ενδιαφέρουν.

Η θεραπεία έρχεται μόνο μέσα από αγώνες, μαχητικότητα, πείσμα και ισχυρή θέληση.

Θα ήταν καλό να είμαστε καινοτόμοι, μεταμορφωτές, νεωτεριστές, έτοιμοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Σημαντικό είναι επίσης, να αποφύγουμε  τον δογματισμό, την αλαζονεία και την έπαρση. Το πάθος για επικράτηση μπορεί να γίνει η παγίδα μας και να τραυματίσει τις σχέσεις μας. Οι προκαταλήψεις είναι επίσης εμπόδια για την πρόοδό μας.

Μία φυσική ταλαιπωρία, γίνεται πείσμα και η απώλεια γίνεται μάθημα ζωής και εμπειρία. Η εστίαση στον στόχο, μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα, έστω κι αν φθάσουμε στην ολοκλήρωση λαβωμένοι και κουρασμένοι. Η επιβράβευση θα μας δικαιώσει.

Ήλιος και Πλούτωνας, φως και σκοτάδι, μαζί, εμπεριέχουν το θεραπευτικό άγγιγμα και την επίτευξη!

Η όψη αυτή μας ενημερώνει πως αρκεί να θέλουμε κάτι πολύ, για να έλξουμε τις λύσεις και να το επιτύχουμε. Τα νήματα του πεπρωμένου μας είναι στα χέρια μας!

 

Για την μεταμορφωτική δύναμη του Πλούτωνα, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας

Comments

comments

About Λίλιαν Σίμου

Αναζητώντας απαντήσεις για τις ανατροπές που μας αλλάζουν εσωτερικά και εξωτερικά, το μονοπάτι με οδήγησε και στην αστρολογία. Κάτω από τον έναστρο ουρανό, η σοφία χιλιάδων χρόνων, αποτυπώνει τα ανθρώπινα πάθη και αδυναμίες... αλλά και προσφέρει κατευθύνσεις και λύσεις! Αρκεί να έχουμε στραμμένο το βλέμμα προς το μέλλον! Σύμβουλος αστρολογίας, συγγραφέας και εκπαιδευτικός, με πολλά άρθρα, βιβλία και μελέτες στο ενεργητικό μου, εστιάζομαι περισσότερο στην ψυχαναλυτική και καρμική αστρολογία, όπως και στην αστρολογία των σχέσεων. Γιατί, γνωρίζω πως "ο σοφός κυβερνά τα άστρα, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ' αυτά"! Για προσωπικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο mail: [email protected] ή επισκεφθείτε την προσωπική μου ιστοσελίδα: www.astrolife.gr