Home / GRASS PRESS / Trump και Τσίπρας: μια από τα ίδια

Trump και Τσίπρας: μια από τα ίδια

Μου φαίνεται ιδιαίτερα διασκεδαστική η αντίδραση των “διανοούμενων” στην Ελλάδα για την εκλογή του Donald Trump.  Εδώ το παίζουν αριστεροί βλέπετε.  Και δεν μπορούν να διακρίνουν τις πάμπολλες ομοιότητες του Αλέξη Τσίπρα με τον θεότρελο πρόεδρο των ΗΠΑ αφού και οι δυο:

  1. trump-stupid-faceΠροεκλογικά έταξαν λαγούς με πετραχήλια πέρα από κάθε λογική.
  2. Δείχνουν πλήρη άγνοια των φυσικών κανόνων του Σύμπαντος και θεωρούν ότι όσο βλακεία κι αν έχουν πει ισχύει.  Έτσι αυταπόδεικτα.
  3. Δεν έχουν την παραμικρή πολιτική εμπειρία.
  4. Προχωρούν με θράσος (όχι θάρρος) σε οποιαδήποτε κατάσταση.
  5. Λένε και ξελένε.  Ότι να’ναι.
  6. Είναι οι χειρότεροι φασίστες και στοχοποιούν ολόκληρες ομάδες πληθυσμού.  Απλά είναι διαφορετικές ομάδες από τους παλιούς φασίστες.
  7. Θεωρούν ότι τα ΜΜΕ έχουν κάνει συνωμοσία εναντίον τους.  Ενώ ουσιαστικά χάρη στα ΜΜΕ έγιναν ότι έγιναν.
  8. Αψηφούν το πρωτόκολλο, τους καλούς τρόπους και τις διεθνείς συμβάσεις.

Μια σημαντική διαφορά; O Αλέξης Τσίπρας περιτριγυρίζεται από ηλίθιους και ανίκανους.  Ο Donald Trump, πιθανώς λόγω εμπειρίας στις επιχειρήσεις, έστω την τελευταία στιγμή χρυσοπληρώνει και ακολουθεί τις οδηγίες ειδικών συμβούλων.  Ας ελπίσουμε ότι στην πράξη αυτή η διαφορά θα σώσει τον πλανήτη στα επόμενα τέσσερα χρόνια….

(Από GreekInterNet)

Comments

comments

About Αλέξης Χαλκίδης

«Στείλτε ένα σύντομο bio και μια φωτογραφία ανφάς.» Ναι ρε, θα σου τυλίξω τα επιτεύγματά μου σε λαδόκολλα φαστφουντάδικη, τώρα αμέσως… απ’όλα το θες; Το κρέας είναι χοιρινό. Low fat κοτόπουλα και μπούρδες δεν παίζουν, δεν έχουν ποτέ την ίδια γεύση με «αληθινό» σουβλάκι και το ξέρεις. Μισός Έλληνας, μισός Άγγλος είμαι αλλά ξέρω πιο μισό έχει την γεύση. Με εξαίρεση τις σπουδές στην Αγγλία, σαν τα κομμάτια λίπος στο καλαμάκι, τρώω την πατρίδα μου με τα άσχημά της μια ζωή επειδή λατρεύω τα καλά της. Τζατζίκι. Πάντα. What you see is what you get. Χύμα στο κύμα και όποιοι αντέξουν. Αν ψάχνετε καλλωπισμούς της αλήθειας, αν δεν αντέχετε σήμερα την έντονη γεύση της πραγματικότητας, μην με διαβάσετε. Τα ζώδια δεν ισχύουν. Καθόλου. Αν κάνετε ομοιοπαθητική είστε ηλίθιοι. Τελείως. Αν νομίζετε ότι μας ψεκάζουν πηδήξτε από τα ίδια αεροπλάνα. Κρεμμύδι εξαρτάται από το πρόγραμμα της υπόλοιπης ημέρας. Πατάτες, κέτσαπ και μουστάρδες δεν έχουν θέση σε σουβλάκι πίτα. Πολλοί με περνάνε για Σαλονικιό αλλά δεν είμαι. Πολλοί gay μου την πέφτουν αλλά δεν είμαι. Δεν κρίνω κανέναν, δεν έχω καν την ικανότητα να κάνω διακρίσεις λόγω ηλικίας, φύλου, ράτσας ή οτιδήποτε. Απλά προσπαθώ να ξέρω τι είμαι και δεν είμαι από αυτούς που ανέχονται να τρώνε πολλά άμυλα μαζί. Στο περιτύλιγμα η πίτα μου είναι λίγο καμένη πια στην μέση ηλικία αλλά βαστάει καλά. Βίτσιο με οτιδήποτε περιλαμβάνει φύση και αθλητισμό, έτσι σε στυλ «αφού βρέθηκα σε ένα καγιάκ, ας το πάω μέχρι το επόμενο νησί». Μερικοί με περνάνε για τεχνολογομανή επειδή ασχολούμαι από μικρός και συγγράφω για αυτά. Προσπαθώ να σκέφτομαι. Οπότε τυλίξτε με σε όποια κόλλα θέλετε τελικά. Είμαι αθεράπευτα αισιόδοξος ότι αν φάμε μαζί 2-3 φορές θα γνωριστούμε καλύτερα και θα μας αρέσει όλους τελικά. Καλή όρεξη. http://www.alexanderchalkidis.com/blog
x

Check Also

Συνήθως ξυπνάω λίγο πριν βρέξει. Καβάφης, Καζαντζάκης και το κάμπριο

Δεν θυμάμαι πότε ανακάλυψα αυτή την ιδιαίτερα χρήσιμη ικανότητά μου. Μπορεί να ...

Teachers’ Coffee S02E02 – Γκρίνια. Και ειδήσεις

Καθότι λείψαμε το καλοκαίρι, είπαμε να αρχίσουμε να κοιτάμε τις ειδήσεις από ...