Home / LIFE / Food tip of the day: Σεμινάριο ζαχαρόπαστας – επίπεδο αρχαρίων, από τον Chef Gus Αθανασιάδη

Food tip of the day: Σεμινάριο ζαχαρόπαστας – επίπεδο αρχαρίων, από τον Chef Gus Αθανασιάδη

download (1)

Ο γνωστός σεφ Gus Αθανασιάδης και η Συναισθηματική Διαλεκτική δίνουν μια μοναδική ευκαιρία στους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής διοργανώνοντας το σεμινάριο ζαχαρόπαστας για αρχαριους στο νέο Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρασης “+αίσθημα” στις 15 Μαρτίου στο Μοναστηρακι!

Ο Gus θα μάθει σε όλους τους συμμετέχοντες:
– Πώς να βάφουμε την ζαχαρόπαστα.
– Πώς ετοιμάζουμε την βάση.
– Πώς να κόβουμε το κέικ σε απόλυτα ίσια επίπεδα, γέμισμα και κάλυψη από βουτυρόκρεμα
– Πώς καλύπτουμε το κέικ με ζαχαρόπαστα και κάνουμε την επιφάνεια τέλεια χωρίς ψεγάδια.
– Πώς φτιάχνουμε μια απλή φιγούρα ελεφαντάκι από ζαχαρόπαστα για την κορυφή του κέικ.
– Πώς να χρησιμοποιούμε απλά κουπάντ.
– Πώς χρησιμοποιούμε τα εργαλεία διακόσμησης.

Επίσης θα δοθούν στους συμμετέχοντες γραπτές πληροφορίες με:
– Πώς να ετοιμάσετε ένα ταψί για ψήσιμο κέικ.
– Πώς να κόψετε το κέικ σας σε ομοιόμορφες ροδέλες
– Τη συνταγή και οδηγίες για κατασκευή κέικ σοκολάτας 20εκ και βουτυρόκρεμα βανίλια.
– Πολλές ακόμα συνταγές για το πώς φτιάχνονται, αυγόγλασο, γκανάζ, βουτυρόκρεμα σοκολάτας
– Μια λίστα από σχετικά sites με εργαλεία και οδηγίες ώστε να συνεχίσετε την εξάσκηση και την βελτίωση στις τεχνικές διακόσμησης.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 6 ώρες, ξεκινάει στις 14.00 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται στις 20.00 το βράδυ. Ενδιάμεσα θα υπάρχει μικρό διάλειμμα για καφέ, αναψυκτικό και σνακ.

Το κόστος συμμετοχής είναι 90 ευρώ. Όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε παρέχονται στο χώρο.
Όλα τα υλικά (κέικ, γέμιση,βάση, κουτί κτλ) συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.Θα υπάρχουν έτοιμα κεικ τα οποία θα πάρουν οι συμμέτεχοντες μαζί τους στο τέλος του σεμιναρίου.

Ο αριθμός θέσεων είναι συγκεκριμένος και περιορισμένος και απαιτείται προκράτηση και προκαταβολή του 50% του ποσού. Σε περίπτωση ασθένειας, κτλ, όπου δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε την προκαθορισμένη ημερομηνία, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται, ούτε αλλάζει ημερομηνία.

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε το 6946 105520 ή στείλτε e – mail στο [email protected] 

 

download

 

 

via cookingnetwork.gr 

Comments

comments

About Kiss My GRass

x

Check Also

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 21:00 – Γιώργος Κόκολας

Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που τελικά ...

Στίβεν Χόκινγκ: Στα 76 του χρόνια φεύγει το πιο φωτεινό μυαλό της σύγχρονης κοσμολογίας

Ο αστροφυσικός και συγγραφέας του «Χρονικού του Χρόνου» έσβησε σε ηλικία 76 ...