Home / LIFE / Food tip of the day: Ξεροτήγανα

Food tip of the day: Ξεροτήγανα

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας
2 κ.σ. μέλι
½ κούπα καρύδια τριμμένα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

 

Οδηγίες

1. Κόβουμε την σφολιάτα λωρίδες κατά μήκος.

005-Custom1

2. Στρίβουμε κάθε λωρίδα και ενώνουμε τις άκρες σχηματίζοντας έναν κρίκο.

010-Custom2

3. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

012-Custom2

4. Ακουμπάμε τα ξεροτήγανα σε απορροφητικό χαρτί και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

008-Custom2

5. Πριν τα σερβίρουμε τα περιχύνουμε με μέλι και καρύδια.

016-Custom

 

 

Συνταγή: Μιράντα Παπαδοπούλου (www.foodprints.gr)

via cookingnetwork.gr 

Comments

comments

About Kiss My GRass

x

Check Also

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 21:00 – Γιώργος Κόκολας

Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που τελικά ...

Στίβεν Χόκινγκ: Στα 76 του χρόνια φεύγει το πιο φωτεινό μυαλό της σύγχρονης κοσμολογίας

Ο αστροφυσικός και συγγραφέας του «Χρονικού του Χρόνου» έσβησε σε ηλικία 76 ...