Home / LIFE / Food tip of the day: Μπουγιουρντί στο τηγάνι

Food tip of the day: Μπουγιουρντί στο τηγάνι

download

Υλικά

2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
2 πιπεριτσές καυτερές αποξηραμένες (προαιρετικά)
2 ντομάτες κομμένη σε φέτες
Τυρί φέτα
Ρίγανη φρεσκοτριμμένη
Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

Σε τηγάνι βάζουμε πρώτα τις πιπεριές με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο να τσιγαριστούν, όχι παραπάνω από 5 λεπτά.

Κατόπιν βάζουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι και αφήνουμε για αλλα 3 λεπτά.

Τρίβουμε απο πάνω τις καυτερές πιπερίτσες, η ὀπως τις λέει η πεθερά μου, “τσούσκες”!

Ρίχνουμε την φέτα και σβήνουμε τη φωτιά.

Σκεπάζουμε απο πάνω με ενα καπάκι για να λιώσει η φέτα ομοιόμορφα, ρίχνουμε λίγη ρίγανη και σερβίρουμε!

 

Συνταγή: Μαριαλένα Τερζή (greekmamachef.tumblr.com) 

via cookingnetwork.gr 

Comments

comments

About Kiss My GRass

x

Check Also

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 21:00 – Γιώργος Κόκολας

Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που τελικά ...

Στίβεν Χόκινγκ: Στα 76 του χρόνια φεύγει το πιο φωτεινό μυαλό της σύγχρονης κοσμολογίας

Ο αστροφυσικός και συγγραφέας του «Χρονικού του Χρόνου» έσβησε σε ηλικία 76 ...