Home / LIFE / Food tip of the day: Κριτσίνια με κόκκινη πιπεριά

Food tip of the day: Κριτσίνια με κόκκινη πιπεριά

Υλικά

500 γρ αλεύρι
1 κουταλιά του γλυκού baking powder
200 γρ ελαιόλαδο
100 γρ κόκκινη πιπεριά
1 πρέζα αλάτι

 

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και με τον γάντζο ζυμώνουμε αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα.

Όταν ενσωματωθούν όλα τα υλικά δυναμώνουμε και ζυμώνουμε για άλλα 7 λεπτά.

Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα μπολ, καλύπτουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε για 10 λεπτά.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C.

Πλάθουμε τα κριτσίνια στο επιθυμητό μέγεθος και τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

Ψήνουμε για 15-25 λεπτά ανάλογα το μέγεθος.

Αφήνουμε τα κριτσίνια τα κρυώσουν εντελώς προτού τα μεταφέρουμε.

 

Tip: Σε περίπτωση που δεν έχουμε  μίξερ ζυμώνουμε στο χέρι για 10 λεπτά

 

via cookingnetwork.gr 

Comments

comments

About Kiss My GRass

x

Check Also

Συναισθηματική κακοποίηση. Μήπως σε κακοποιούν;

  Πολλοί άνθρωποι συμπεραίνουν ότι αν δεν κακοποιούνται σωματικά από το σύντροφό ...

Τάσος Πέτσας: Μέσα από την μουσική  εκφράζω τα βιώματά μου και προσπαθώ να αντιμετωπίσω την καθημερινότητά μου

Συνέντευξη στον Αλεξανδρινό Παπασπυρόπουλο Άλλοτε απόφοιτος της Νομικής σχολής και μάχιμος δικηγόρος, άλλοτε ...