Home / LIFE / Food tip of the day: Καραμελωμένος ανανάς

Food tip of the day: Καραμελωμένος ανανάς

Υλικά

1 Ανανάς
1 κούπα ζάχαρη καστανή
1 κ.γ. κανέλα

 

Οδηγίες

1. Ανακατεύουμε την ζάχαρη με την κανέλα.

079-Custom4

2. Αφαιρούμε το πάνω μέρος με τα φύλλα από τον ανανά και τον κόβουμε στα οκτώ.

076-Custom3

3. Από κάθε φέτα κόβουμε το εσωτερικό σκληρό κομμάτι.

007-Custom2

4. Καλύπτουμε τις φέτες του ανανά με το μίγμα ζάχαρης και τις ψήνουμε σε ένα τηγάνι γκριλ μέχρι να ροδίσουν.

012-Custom3

Tip of the day: Ένας ανανάς είναι πράγματι ώριμος αν μπορείτε εύκολα να βγάλετε ένα από τα φύλλα από το άνω του μέρος.

 

Συνταγή: Μιράντα Παπαδοπούλου (www.foodprints.gr)

 

via cookingnetwork.gr 

Comments

comments

About Kiss My GRass

x

Check Also

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 21:00 – Γιώργος Κόκολας

Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που τελικά ...

Στίβεν Χόκινγκ: Στα 76 του χρόνια φεύγει το πιο φωτεινό μυαλό της σύγχρονης κοσμολογίας

Ο αστροφυσικός και συγγραφέας του «Χρονικού του Χρόνου» έσβησε σε ηλικία 76 ...