Home / LIFE / RelationSheep / Μάθε πότε θα χωρίσεις!

Μάθε πότε θα χωρίσεις!

Μάθε πότε θα χωρίσεις!

 

Το BLACK MIRROR, η αγαπημένη μας NETFLIX δυστοπική σειρά που μας έχει κάνει την καρδιά περιβόλι με τα αισιόδοξα που προβλέπει να διαδραματίζονται στο μέλλον είναι και πάλι εδώ για να μας αποκαλύψει πότε θα χωρίσουμε με τον-την αγαπημένο-η μας. Βασισμένο στο επεισόδιο 4 της 4ης σεζόν (Hang the dj) στο οποίο μέσω ενός dating program οι συμμετέχοντες ξέρουν εξαρχής πότε θα τελειώσει η σχέση τους δημιούργησε το coach.dating στο οποίο μπορείς να μπεις και να ενημερωθείς για το μέλλον της τωρινής σου σχέσης.

Είναι απλό : ακολουθείς το link ταυτόχρονα με το ταίρι σου και γλυτώνεις υποθέσεις, ξενύχτια, παρακολουθήσεις και επισκέψεις σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες!

Comments

comments

About Eleni Q

Με λένε Ελένη, ενίοτε και αλλιώς αλλά κυρίως έτσι. Μ΄ αρέσει να γράφω, να χορεύω, να γελάω. Δεν μ’ αρέσει να με γράφουν, να με χορεύουν (στο ταψί), να με ξε-γελούν. Μ’ αρέσει η αλητεία, τα φευγαλέα αγγίγματα, οι σφιχτές αγκαλιές, οι άδειοι δρόμοι τα ξημερώματα. Λατρεύω τον αυθορμητισμό, την τρέλα, σιχαίνομαι τις λέξεις ίσως, μπορεί, θα δούμε και δεν ξέρω. Αγαπημένα μου ρητά : «Κι αν κελαηδάει η οχιά, δεν είναι καρδερίνα» και «Όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι». Μισώ τους δήθεν, τις γκρινιάρες, τους αναποφάσιστους, τους συγκρατημένους. Όνειρό μου : ν’ αγαπώ και ν’ αγαπιέμαι. Απωθημένο μου : ένα σπίτι με κήπο. Καταγωγή μου : Mικρασία. Πόνος μου : να μην με καταλαβαίνουν. Ευχή μου : κάποιος να διάβασε όλο αυτό και να χαμογέλασε…
x

Check Also

Και η άμαξα έγινε κολοκυθόπιτα – Γιώτα Μήτση

    Έχω κάνει πολλά . Άλλα ηθελημένα και άλλα άθελά μου ...

Πανέμορφες φωτογραφίες από τα παιδιά του κόσμου!

  Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να ...