Home / LIFE / Κάνε κι εσύ φωτογράφιση με εσώρουχα Victoria’s Secret… στα μέτρα σου! Μπορείς!

Κάνε κι εσύ φωτογράφιση με εσώρουχα Victoria’s Secret… στα μέτρα σου! Μπορείς!

Η  Tabria Majors, μοντέλο plus-size από το Brooklyn τα έχει βάλει εδώ και κάμποσο καιρό με την διάσημη εταιρία Victoria’s Secret, λόγω των μόνιμων λανθασμένων προτύπων που προτείνει μέσα από τις διαφημιστικές της καμπάνιες και τους καταλόγους της.

Ωστόσο, επειδή τα λόγια είναι φτώχεια και καλώς ή κακώς η γενιά η σημερινή ανταποκρίνεται πολύ πιο άμεσα σε visual υλικό, χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram, για να περάσει πιο σωστά τα μηνύματα που επιθυμούσε. Έτσι φόρεσε τα μοναδικά εσώρουχα της εταιρίας και φωτογραφήθηκε με τiς ίδιες πόζες που είχαν τα μοντέλα εσωρούχων στους καταλόγους της Victoria’s Secret!

Η κίνηση αυτή βρήκε τεράστια απήχηση και υποστήριξη στο διαδίκτυο, ενώ έχει γίνει ήδη viral με likes που ξεπερνάνε τις 27.000.

Αυτή η πράξη έρχεται να υποστηρίξει μια προηγούμενη έντονη εκδήλωση δυσαρέσκειας ενός άλλου μοντέλου, της  Ashley Graham, η οποία μάλιστα πρόσφατα έκανε μια σειρά από φωτογραφίσεις με το hashtag #ImNoAngel. 

Μήπως είναι καιρός η εταιρία να λάβει το μήνυμα ότι οι γυναίκες πλέον όλες μπορούν και να υποστηρίξουν αλλά και να πουλήσουν τα εσώρουχά τους, χωρίς απαραίτητα να είναι όλες ένα ίδιο καλούπι; Μήπως είναι καιρός και όλοι οι καταναλωτές στην τελική να αρχίσουν να υποστηρίζουν περισσότερο όσες εταιρίες τιμούν και σέβονται την διαφορετικότητα όπου κι αν αυτή ανιχνεύεται;

Όπως και να έχει, οι παρακάτω φωτογραφίες πέτυχαν το σκοπό τους. Και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι αυτό!

Comments

comments

About Kiss My GRass