Home / ASTROLOGY / 10 λόγοι για να λατρέψεις έναν άνδρα Σκορπιό – Eleni Qse

10 λόγοι για να λατρέψεις έναν άνδρα Σκορπιό – Eleni Qse

 

Nοέμβριος: o μήνας του Σκορπιού. Μεταξύ μας κορίτσια  δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε για Άντρες αν δεν έχετε συνάψει σχέση με άντρα Σκορπιό. Αν λείπει απ’ τη συλλογή σας θα σας δώσω 10 λόγους για να τον αναζητήσετε και πιστέψτε με δεν θα χάσετε. Δεν τα λέω εγώ αλλά η αστρολογία. Για να δούμε:

1. Ο άντρας Σκορπιός είναι ένα ζώδιο της έντασης, των αντιθέσεων και συνήθως φτάνει στα άκρα. Αφενός θέλει να έχει πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω του, αφετέρου τον κεντρίζει οτιδήποτε θεωρείται ανεξήγητο, μεταφυσικό και μυστηριώδες. Είναι βαθυστόχαστο ζώδιο, δείχνει ήρεμος, απαθής και ανεξάρτητος, αλλά κρύβει μέσα του πολύ ενέργεια, πάθος και επιμονή.

2. Ο Σκορπιός εμπλέκεται συναισθηματικά στο σεξ και επιστρατεύει τις άγριες φαντασιώσεις του. Εκφράζεται με το άγγιγμα και τα μάτια και κρύβει ένα ανεξήγητο μυστήριο. Γι’ αυτόν έρωτας δεν είναι μόνο η σεξουαλική πράξη. Λατρεύει τα ερωτικά παιχνίδια και απεχθάνεται το χλιαρό σεξ. Δεν έχει ταμπού και αναστολές. Είναι ένας παθιασμένος μάστορας του έρωτα και ικανός να βρει όλες σας τις κρυφές φαντασιώσεις. Απλά τις διαισθάνεται, μην ρωτήσετε το πως, μόνο αφεθείτε στα έμπειρα του χέρια και απολαύστε υπεύθυνα.

3. Αυτός ο άντρας αγαπά τα προκαταρκτικά. Το σεξ γι’ αυτόν είναι μια χρονοβόρα διαδικασία εξερεύνησης του σώματος. Είναι κτητικός και μηστικοπαθής και αποκαλύπτει τα χαρτιά του ένα ένα βασανιστικά. Στο κρεβάτι είναι ο τέλειος εραστής. Η αγάπη και ο πόθος είναι σημαντικά γι’ αυτόν. Του αρέσει να πειραματίζεται και είναι πολύ επιδέξιος. Το σεξ τον απογειώνει, ενώ η ρουτίνα τον σκοτώνει. Έχει αδυναμία στη μυρωδιά του σώματος και θέλει να νιώθει πως του ανήκεις ολοκληρωτικά. Αγαπά τις ερωτικές περιπέτειες κυρίως τις επιπόλαιες. Έχει ανεπτυγμένες σαδομαζοχιστικές τάσεις και τον εξιτάρουν τα καυτά εσώρουχα και τα αρωματικά λάδια. Αν δεν έχεις κάνει έρωτα με Σκορπιό, δεν έχεις κάνει ποτέ.

4. Ως φίλος ο Σκορπιός είναι πιστός, αν καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Μένει κοντά σε αυτούς που είναι ειλικρινείς και αληθινοί μαζί του και μπορείς να βασιστείς πάνω του. Είναι ο φίλος που θα τρέξει να σε ξελασπώσει τα ξημερώματα, θα σου σταθεί αν δεν αισθάνεσαι καλά, αλλά και θα παρεξηγηθεί αν δεν εκτιμήσεις αυτή του την αφοσίωση. Ωστόσο η σχέση του με τους ανθρώπους είναι λίγο περίπλοκη γιατί μπορεί χωρίς λόγο να γίνει κυκλοθυμικός και κτητικός. Έχει πολύ καλή μνήμη και θυμάται και τα καλά και τα κακά. Αν τον πληγώσει κάποιος δεν θα το ξεχάσει ποτέ, επομένως προσοχή!

5. Ο Σκορπιός έχει τη φοβερή ικανότητά να αποθηκεύει μέσα του πράγματα, να κρατά «θησαυρούς», να επεξεργάζεται πληροφορίες κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Μπορεί να διαβάζει και να ψυχολογεί τους ανθρώπους, καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό ακόμη και να τους χειραγωγεί. Ζει για να βιώνει μεγάλες συγκινήσεις και λειτουργεί με βάση το πάθος και την αλάνθαστη διαίσθησή του.

6. Ο Σκορπιός χτίζει την καριέρα του αργά και μεθοδικά χωρίς να παρασύρεται από βεβιασμένες αποφάσεις. Περιμένει, υπομένει, συγκεντρώνει υλικό και μετά «χτυπάει». Έτσι αναδεικνύεται σε σημαντικό ανταγωνιστή. Δεν υποχωρεί εύκολα, δεν εξαγοράζεται και διαθέτει σταθερότητα στα ιδανικά του. Ως αφεντικό συχνά θα σε περάσει από δοκιμασίες για να τεστάρει τις ικανότητές και τις αντοχές σου. Για να κερδίσεις την εύνοια του, πρέπει να κοπιάσεις πολύ αλλά αν έχεις «τσαγανό» θα το διαισθανθεί και θα σε επιλέξει να συνεργαστείς μαζί του.

7. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο απόλυτο αφοσιωμένο στους αγαπημένους του ανθρώπους. Η οικογένειά είναι γι’ αυτόν ιερή και την υποστηρίζει έντονα και παθιασμένα. Επιθυμεί να κουβεντιάζει κάθε θέμα που απασχολεί τα πρόσωπα που αγαπά, αλλά αν τον εξαπατήσεις ή του πεις ψέματα τρέξε να κρυφτείς, γιατί θα στη φυλάει στην γωνία.

8. Ο Σκορπιός άντρας συνδέει τη γονιμότητα με τον ανδρισμό και επιθυμεί πολύ να γίνει πατέρας. Συνήθως βέβαια αργεί γιατί έχει πολλές απαιτήσεις από τη γυναίκα που θα διαλέξει να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Η γυναίκα που εγκυμονεί είναι θεότητα γι’ αυτόν και λατρεύει να την θαυμάζει γυμνή στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ως πατέρας απαιτεί σεβασμό και ως αντάλλαγμα προσφέρει απόλυτη λατρεία. Στην εφηβεία σέβεται την σεξουαλική ταυτότητα του παιδιού του και έχει κατανόηση σε όλες τις κρυφές πτυχές του όσο προχωρημένες κι αν είναι αυτές.

9. Mπορεί να αποτελέσει έναν ιδανικό οικογενειάρχη και σύζυγο και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα τον βαρεθείτε ποτέ. Δημιουργεί σκηνές ζηλοτυπίας που καταλήγουν σε άγριο σεξ. Είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί, έτσι ξέρει να αγαπά. Είναι αφοσιωμένος στο ταίρι του, το προστατεύει και το υποστηρίζει αλλά μην επαναπαυθείτε ποτέ μαζί του, λατρεύει τις αλλαγές και το μυστήριο.

10. Δοκιμάστε την τύχη σας μ έναν άντρα Σκορπιό κυρίως αν είστε Κριός, Ταύρος, Ιχθύς, Δίδυμος, Αιγόκερως, Λέων. Αλλά και να μην είστε μικρό το κακό. Είναι σχεδόν αδύνατο να μην σας κεντρίσει αυτός ο απόλυτος Άντρας του ζωδιακού κύκλου. Αν δεν σας έπεισαν όλα τα παραπάνω πάρτε και μερικά παραδείγματα διάσημων Σκορπιών που θα σας κλείσουν το στόμα: Ryan Gosling, Leonardo di Caprio, Matthew McConaughey, Gerard Butler, Ethan Hawke, Joaquin Phoenix.

 

Eleni Qse

 

 

Comments

comments

About Kiss My GRass