Home / MAKE ME FEEL / Στο Ντιβάνι του Αχιλλέα: Matt Damon

Στο Ντιβάνι του Αχιλλέα: Matt Damon

Στο Ντιβάνι μου εκτυλίσσονται οι ψυχοθεραπείες γνωστών και αγαπημένων stars. Pώτησαν, έμαθαν και επέλεξαν εμένα για να τους βοηθήσω και να ανακαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό. Τους έταξα απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα σε όσα μου εξομολογηθούν. Φοβούνται βλέπετε για το image και την καριέρα τους. Προφανώς δεν κατάλαβαν, πως όποιος ξαπλώνει στο Ντιβάνι μου σπάνια έρχεται σε επαφή ξανά με τον έξω κόσμο. Ελάτε μαζί μου…

Σήμερα στο Ντιβάνι του Αχιλλέα, ο βραβευμένος με Oscar και πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του George Clooney, Matt Damon.

Καλωσόρισες Matt! Σε βλέπω χαρούμενο… ξάπλωσε αναπαυτικά και πες μου τι σε φέρνει εδώ;

Μα πως να μην είμαι χαρούμενος, dr Αχιλλέα… μετά από τόσα χρόνια! Ανάσταση!

Χαίρομαι να σε βλέπω έτσι. Συνήθως είσαι κακόκεφος. Μοιράσου μαζί μου την χαρά σου.

Τόσα χρόνια, τόσες ταινίες μαζί, συνέχεια μαζί και τώρα ήρθε η ώρα να ζήσουμε τον έρωτα μας. Συμπρωταγωνιστούσαμε μαζί, με σκηνοθετούσε, μαζί στα φεστιβάλ, μαζί στα Oscar επιτέλους χωρίζει και θα είμαστε επίσημα μαζί. Θα χωρίσω και εγώ βέβαια τώρα που μπορούμε να συζήσουμε. Που λες να νοικιάσουμε; Θέλω μία ωραία έπαυλη δίπλα στου Warren Beatty έτσι για να τα λέμε και με την Annette Bening. Αχ επιτέλους θα στεγάσουμε τον έρωτα μας τώρα που η αχώνευτη Amal Alamudin θα πάρει πόδι!

Matt τι είναι αυτά που λες; Εννοείς ότι θα ζήσεις με τον George Clooney;

Φυσικά. Τόσα χρόνια ζευγάρι είμαστε. Αγαπιόμαστε χρόνια, είμαστε μαζί και ταιριάζουμε. Αυτός μελαχροινός, εγώ ξανθός. Και οι δύο με τα Oscar μας. To Hollywood μας ήθελε οικογενοιάρχες, η βιτρίνα λειτούργησε. Τώρα όμως δεν αντέχουμε μακριά ο ένας από τον άλλον. Να σκεφτείς πως στο τελευταίο Φεστιβάλ Βενετίας που πήγαμε να παρουσιάσουμε την νέα μας ταινία Suburbicon, ένα μεσημέρι παραλίγο αυτή η Αναξουναμούν Αμάλ, ούτε το όνομα της δεν θέλω να λέω, παραλίγο να μας δει που τον είχα ξεμοναχιάσει σε μια γόνδολα και χαιδευόμασταν. Αχ… αααχχχ George, τι κορμί, τι χαμόγελο, ο τέλειος άνδρας για εμένα.

O George τι λέει για όλα αυτά;

Ε τι να πει. Δεν μου το έχει ανακοινώσει επίσημα οτι θα χωρίσει την μυτόγκα Amal, αλλά εγώ το έμαθα. Μου το είπε η άλλη ασθενής σου η Julianne Moore. Πες μου τώρα τι γαμήλιο δώρο θα μας πάρεις; Θα έρθεις στον γάμο μας έτσι; Σκέφτομαι να παντρευτούμε στην Βενετία, να θυμάμαι και τον έρωτα που κάναμε στην γόνδολα, ενώ μας κοίταγε ο γονδολιέρης Alfredo, ένας επαρχιώτης Ιταλός που ούτε καν ήξερε ποιοι είμαστε. Παντρεύομαι Dr Αχιλλέα… επιτέλους!

Αγαπημένε μου Matt, πρέπει να ηρεμήσεις και να σκεφτείς λογικά. Με τον George Clooney είμαστε φίλοι χρόνια. Ξέρω τα πάντα. Δεν μου έχει αναφέρει τίποτα για εσάς. Μάλιστα εχθές που συναντηθήκαμε στο Medea Restaurant μου είπε πως ετοιμάζει να μετακομίσουν με την Amal στο Λονδίνο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Δεν μπορεί κάποιο λάθος κάνεις. Να κοίτα και τις γυμνές μας φωτογραφίες μας στην γόνδολα! Είναι λίγο πορνό, αλλά πως αλλιώς να σε πείσω. Κοίτα μας εδώ… τέτοια ευλυγισία… αααχχχ!

Μα Matt αυτός δεν είναι ο George Clooney! Εδώ σε βλέπω με δύο άγνωστους.

Μα τι λες, φαίνεται καθαρά. Αλλά ξέρω το παιχνίδι σου. Θέλεις να με βγάλεις ψυχασθενή για να μην ξεσπάσει σκάνδαλο και εμπλακεί το όνομα σου! Είσαι σύμμαχος της μυτόγκα Amal και θέλετε να με βγάλετε από την μέση. Αυτός ο γάμος θα γίνει να το καταλάβετε! Και εσύ και αυτή.

Matt είσαι σε κρίση! Καταλαβαίνω τον έρωτα σου για τον George αλλά τίποτα δεν ευσταθεί από αυτά που λες. Μου φαίνονται φαντασιοπληξίες.

Στις Γόνδολες, στις Γόνδολες θέλω να ξαναβρεθώ με τον Clooney το τεκνό! Την Amal να την σκοτώσω και τον George να τον σπιτώσω!

Χειροτερεύεις… πιες ένα ηρεμηστικό!

Κάλεσε τον George να έρθει, θέλω να ξαναζήσω το ερωτικό πάθος της Βενετίας. Θέλεις να μας δεις και εσύ όπως μας έβλεπε ο Alfredo, το ξέρω! Κάτσε να γδυθώ να είμαι έτοιμος… να κοίτα πόσο sexy είμαι. Που να μας δει μαζί γυμνούς. Η απόλυτη ηδονή…

Γδύσου Matt, αλλά ετοιμάσου να φορέσεις κάτι πολύ άνετο από εδώ και  πέρα. Ελάτε παιδιά, φορέστε του τον άσπρο μανδύα που δένει πίσω.

Ααααα… να o George και ο Alfredo. Πάλι για ερωτικά παιχνιδάκια με θέλετε…

Είναι οι νοσηλευτές του ιδρύματος που θα εγκλειστείς. Αλλά εφόσον θέλεις να τους βλέπεις έτσι, μια χαρά Matt! Στο καλό και να προσέχεις!

Φεύγω Dr Αχιλλέα, ευχαριστώ για το ωραίο άσπρο νυφικό. Σε περιμένω στον γάμο της χρονιάς!

 

Η ταινία Suburbicon του George Clooney με τους Matt Damon και Julianne Moore, προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

Comments

comments

About Αχιλλέας Βασιλείου

O Αχιλλέας Βασιλείου γεννήθηκε λίγο πριν το δεύτερο μέρος του «The Godfather» κερδίσει το Oscar καλύτερης ταινίας. Επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν οτι η σύλληψη από τους γονείς του έγινε εφόσον αυτοί παρακολούθησαν το τρίωρο έπος «Lawrence of Arabia». Στα 6 του χρόνια, μεγαλύτερα ξαδέλφια του τον ανάγκασαν να δει τον «Εξορκιστή» και έτσι ο δαίμονας του σινεμά τον κυρίευσε στην κυριολεξία. Σπούδασε δημοσιογραφία, μόνο και μόνο για να ασχοληθεί με την κριτική κινηματογράφου. Στόχος του: H Live αναμετάδοση της Απονομής Oscar μέσα από το Dolby Theater.