Home / FASHION ART DECO / Bookwaves / 46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ- 15 Σεπτεμβρίου CINElikeLAB – εργαστήρι κινηματογράφου για παιδιά

46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ- 15 Σεπτεμβρίου CINElikeLAB – εργαστήρι κινηματογράφου για παιδιά

Στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Βιβλίου
και το αφιέρωμα «Βιβλίο – Θέατρο – Κινηματογράφος»
το Bookia.gr σε συνεργασία με το CineLike Lab, διοργανώνουν
                                                την Παρασκευή 15/9
και ώρα 21:30
ανοιχτό εργαστήριο κινηματογράφου για παιδιά

στο Ζάππειο

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ελάτε να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία με το παιδί σας!
Inline image
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ CINELIKE LAB
Τα πρώτα βήματα στον κινηματογράφο. Ένα ανοιχτό μάθημα για γονείς και παιδιά, όπου θα μάθουν πώς μπορούν από την αρχική ιδέα να φτιάξουν μικρά βιντεάκια. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις βασικές αρχές του κινηματογράφου, θα φτιάξουν μικρές ιστορίες και στην συνέχεια θα δημιουργήσουν απλά βιντεάκια με την τεχνική του stop motion και κατασκευές ή ζωγραφιές. Γονείς και παιδιά, θα μάθουν επίσης, πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία (tablet και κινητά) για πιο δημιουργική απασχόληση.
Το CineLike Lab (www.oneirokykloi.com/cinelike-lab/) δραστηριοποιείται στον χώρο του κινηματογράφου για παιδιά από το 2014. Έχει δημιουργήσει πολλές ομάδες σε σχολεία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, και ταινίες των παιδιών έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ. Συνεργάτης του Νεανικού Πλάνου (Φεστιβάλ Ολυμπίας, Camera Zizanio) έχει συμμετάσχει επίσης σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες για εκπαιδευτικούς.
 
Ο Ηλίας Φλωράκης, συγγραφέας παράξενων ιστοριών, συντονιστής του CineLike Lab, έχει στο ενεργητικό του τρεις μικρού μήκους ταινίες, με βραβεία και συμμετοχή στο διαγωνιστικό πολλών φεστιβάλ του εξωτερικού. Διδάσκει σενάριο και δημιουργική γραφή για ενήλικες, είναι αναλυτής σεναρίων και μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Comments

comments

About Kiss My GRass