Home / LIFE / THE COCK: Πέσε (χυλό)πιτα να σε φάω

THE COCK: Πέσε (χυλό)πιτα να σε φάω

Καλοκαιράκι είναι να ‘ούμε, ζέστα έχει να ‘ούμε και είπαμε σήμερα να ούμε, να ασχοληθούμε με κάτι λάιτ να ‘ούμε. Γιατί όπως προείπαμε ζέστα έχει να ‘ούμε και το κορμιά “εξάπτωνται” να ‘ούμε…

Γιατί εκεί που κάθεσαι και “το λιάζεις” να ‘ούμε, μπορεί να καψωθείς και να θέλεις να ορμήξεις να ‘ούμε. Γιατί έτσι είναι ο έρωτας να ‘ούμε… Βλέπεις εκεί τα εξογκώματα να ‘ούμε πάνω κάτω και βουρλίζεσαι να ‘ούμε….

Και το ίδιο και με τις κυρίες να ‘ούμε, έτσι; Δε μιλάμε μόνο για ΄ρσενικά να ‘ούμε έτσι; Μόνο σεξιστική δεν είνα η στήλη να ‘ούμε και προσπαθεί να δώσει λύσεις να ‘ούμε. Ιδιαίτερα με τη ζέστα να ‘ούμε.

Κάθεσαι λοιπόν και σου έρχεται να ‘ούμε και νοιώθεις να ‘ούμε, και αρχίζεις να θέλεις να ‘ούμε και γουστάρεις να ‘ούμε. Και αποφασίζεις να κάνεις κίνηση να ‘ούμε…

Καταρχάς, επειδή η στήλη είναι ντόμπρα να ‘ούμε… Το πρώτο πράμα που θα πρέπει να σκεφθείς είναι αν πρόκειται “για σχέση ή για μήσι (καταλαβαίνετε τι θέλω να πω να ‘ούμε με το “μήσι” έτσι, μη τη κάνουμε τη στήλη “ακατάλληλο” να ‘ούμε, έτσι; )

Γιατί κακά τα ψέματα να ‘ούμε, όλοι έτσι σκεφτόμαστε να ‘ούμε. Απλά καμιά φορά μπερδευόμαστε να ‘ούμε και μπλέκουνε τα πράγματα να ‘ούμε αλλά σε πρώτο επίπεδο όλα έτσι να ‘ούμε. Βλέπουμε και ονειρευόμαστε να ‘ούμε και τα πλάθουμε στο μυαλό μας να ‘ούμε και βρίσκουμε κίνητρο να ‘ούμε. Σε δευτερόλεπτα!

Αλλά τα πράγματα αλλάζουν να ‘ούμε όταν αποφασίσεις να κάνεις κίνηση να ‘ούμε. Γιατί 9 στις δέκα φορές να ‘ούμε παρασύρεσαι να ‘ούμε. Σε τρώνε οι σκέψεις και τα ονείρατα να ‘ούμε και θολώνεις να ‘ούμε και δε βλέπεις την “πιτάρα” που έρχεται από τα απέναντι να ‘ούμε!

Το πρώτο και το κλασσικό να ‘ούμε είναι το “σε βλέπω σα φίλο” να ‘ούμε. Άσε με κυρά μου. Δε θέλω φίλους να ‘ούμε. Άμα ήθελα φίλους να ‘ούμε σε εσένα θα ερχόμουν να σου μιλήσω, να ‘ούμε; Να πηδήξουμε θέλουμε να ‘ούμε και να γίνει έτσι μία φάση, “ντούρου ντούρου” να φτιαχτούμε να ‘ούμε και μετά ό,τι προκύψει να ‘ούμε. Αυτή είναι η φόρμουλα από “μήσι σε σχέση” και ΄ντάξει. Ότι κάτσει να ‘ούμε αλλά η πίτα πίτα να ‘ούμε. Συνήθως στο λένε αυτό όταν δεν τους αρέσουν τα μούτρα σου να ‘ούμε και άντε να τελείωνουμε να ‘ούμε…

Υπάρχει και η άλλη φόρμουλα να ‘ούμε που πάει αντίστροφα να ‘ούμε… “Από σχέση σε μήσι”… Εκεί ξεκινάς διαφορετικά να ‘ούμε, με κουβέντες περί γραμμάτων και “τεχνώνε” να ‘ούμε (θέλει αρκετό διάβασμα αυτό να ‘ούμε…) για να μη σε περάσει και για βλάχο να ‘ούμε. Εκεί συνήθως την τρώς στον αιφνιδιασμό να ‘ούμε, γιατί  έχει διαβάσει πιο πολύ από σένα να ‘ούμε και σου αραδιαζει 50 διδακτορικά και 35 Μάστερς και σε ξεβρακώνει να ‘ούμε. Ντροπή να ‘ούμε. Να αγαπήσουμε (και από το άλλο σε “-ήσουμε”) θέλουμε να ‘ούμε όχι να γίνουμε “Μπαμπινιώτηδες”. Παρά – μορφωμένη πίτα να ‘ούμε!

Επίσης να ‘ούμε μπορείς να το παίζεις “μπαρκαρόλα βενετσιάνα” να ‘ούμε με ρομάντζες, ηλιοβασιλέματα, φεγγάρια, βόλτες στα λιθόστρωτα κτλπ… για να πείσεις ότι δε θες μόνο να πηδήξεις να ‘ούμε… Αλλά εκεί αυτό χτυπάει σα “μπούμερα” να ‘ούμε γιατί σε περνάει για “σπιτόγατο” να ‘ούμε και αρχίζουν μετά τα ονείρατα για “σοβαρές σχέσεις, αρραβώνες και γάμους” να ‘ούμε. Αν πας για σχέση ‘ντάξει να ‘ούμε, αν πας για “μήσι”, φάτη και κατάπιε τη μαζί με τη “μπαρκαρόλα” σου να ‘ούμε.

Και υπάρχει και η τρίτη περίπτωση να ‘ούμε, όπου “πουλάς προστασία” να ‘ούμε με φράσεις όπως… “Κι εγώ θέλω το καλό σου…”, και ” Χρειάζεσαι κάποιον να σε προστατεύει…” και “Εμένα μπορείς να με εμπιστευτείς κτλπ…” και “με μένα θα βρεις τον αληθινό έρωτα” να ‘ούμε και τέτοια. Στη φάση σχέση απολαμβάνεις να ‘ούμε. Στη φάση “μήσι” πάλι απολαμβάνεις γιατί και καλά αρχίζουν οι ψυχικές επαφές και συνδυασμός μυαλό και κορμιά και τέτοια. Αν δε ψαρώσει με όλες τις παραπάνω μαλακίες, φάτη να και φύγε να ‘ούμε γιατί θα ξέρει ότι όλα τα έκανες για να πηδήξεις και όχι τίποτα άλλο. Θα χάσεις και το όνομα σου στη πιάτσα έτσι να ‘ούμε.

Εντάξει τα ΄πα και ελπίζω να βοήθησα να ‘ούμε. Για να σας προφυλάξω να ‘ούμε γιατί το καλοκαίρι χαλαρώνουμε να ‘ούμε και όλες αυτές οι “πίτες” παραμονεύουνε να ‘ούμε. Και δεν είναι όλες νόστιμες να ‘ούμε!

 

Comments

comments

About THE COCK

The Cock γλυκό όταν το νιώθεις στα Αγγλικά, γλυκό και όταν το τρως στα Ελληνικά. Υπερβολικό και όμως αληθινό, καφρικό αλλά και τολμηρό, απρόσμενο και όμως τόσο κοινό.Ο Νεοέλληνας της διπλανής πόρτας είναι εδώ και σου μιλάει. Διάβασε τον και πράξε, απόφυγε ή συμφώνησε αναλόγα...