Home / POINT OF U / Guest Stars' view / Έχω και ζωή να ξέρετε – Στέλλα Καραμπακάκη

Έχω και ζωή να ξέρετε – Στέλλα Καραμπακάκη


Πολύ τη γουστάρω αυτή τη φάση που το φβ μου θυμίζει κάθε λίγο τι έκανα τέτοια εποχή πριν τρία χρόνια, πρόπερσι, πέρυσι και περιμένω να δω αν θα αρχίσει να μπορεί –με το αζημίωτο φυσικά- να μου λέει τι θα κάνω και του χρόνου, γιατί κουράστηκα να προσπαθώ να κάνω μόνη μου προβλέψεις για το μέλλον και οι χαρτορίχτρες είναι τρε μπανάλ και δεν έχω και λεφτά για πέταμα. Όχι όλες, Ειρήνη, αγάπη μου, μην ακούς εσύ και φέρε τα ταρώ να μου τα ρίξεις, να έχω έναν μπούσουλα, μια εικόνα τέλος πάντων, τι μου ξημερώνει, γιατί προς το παρόν το φβ δείχνει μόνο περσινά ξινά σταφύλια, ίσα για να με συγχίζει.

Γιατί με συγχίζει. Γιατί σου λέει πριν τρία χρόνια τέτοια μέρα έπινα με την κολλητή ροζ κοκτέιλ στο blue fox και μου δείχνει και φωτογραφικό υλικό που είμαστε θεές και με γραμμή eyeliner πιο μεγάλη και από της Νεφερτίτης, της βασίλισσας των Φαραώ – γιατί ή το ζεις ή δεν το ζεις, δεν θα κάνουμε περικοπές και στη γραμμή μας τώρα για να δώσουμε στον Τσίπρα το πενήντα τοις εκατό παρέα με τους φόρους.

Γιατί σου λέει πριν δύο χρόνια τέτοια μέρα ήμουν με τον γκόμενο εκδρομή και τρώγαμε καλαμαράκια στη θάλασσα, και μου κράταγε το χέρι, και στα μάτια με κοιτούσε, κι ας είχα ξεχάσει να βάλω eyeliner (άνθρωποι είμαστε, συμβαίνουν και αυτά, να μας σχωράτε και να μας αγαπάτε).

Γιατί σου λέει πέρυσι τέτοια μέρα έβγαζα selfies, μόνη μου μες το σαλόνι μου, αλλά ήμουν πέντε κιλά λιγότερα από ό,τι σήμερα κι είχα και τα κέφια μου, οπότε δεν το λες και άσχημα, δεν μου κακόπεσε.

Και έρχομαι που λες τώρα εγώ να αναρωτηθώ τι στο καλό θα δείχνει του χρόνου το φβ ότι έκανα σήμερα; Θα δείχνει πως καθόμουν στον υπολογιστή με την πιτζάμα μου, πέντε περιττά κιλά, αχτένιστο μαλλί και άβαφο νύχι, να ψάχνω ποιον θα σιχτιρίσω για να πάει καλά η μέρα;

Για να μην σου πω πως τρέμω μην δείχνει πως ξύπνησα και σφουγγάριζα νέρα που πέσανε ο Θεός και η ψυχή τους πώς από την ξένη ταράτσα στο δικό μου το μπάνιο μέσα;

Αυτά θα έχω να βλέπω εγώ στο χρονολόγιο μου σε έναν χρόνο;

Εκεί μας καταντήσανε; Όχι, θα αντισταθώ. Θα βάλω μπλούζα –και σουτιέν μη σου πω- να φωτογραφηθώ όταν πάω βόλτα τον σκύλο να χέσει, για να έχω να το βλέπω του χρόνου και να χαίρομαι, γιατί άμα έχεις ζωή και περνάς καλά αυτό πάνω από όλα φαίνεται στα social media.

Τι, όχι;

 

Ζωή σε λόγου μας!

stella-karabakaki.blogspot.gr

Comments

comments

About Kiss My GRass