Home / LIFE / Μάνος Μηκίδης: Αριθμολογικές Προβλέψεις για την εβδομάδα 24/7 – 30/7

Μάνος Μηκίδης: Αριθμολογικές Προβλέψεις για την εβδομάδα 24/7 – 30/7

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  24/7 – 30/7

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει :

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις  ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Eυτυχία και συναισθηματική ολοκλήρωση υπόσχεται η εβδομάδα για εσάς. Οι ελεύθεροι να είστε βέβαιοι ότι μια νέα σχέση αμοιβαίας αγάπης θα έρθει στη ζωή σας. Αν μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε με κάποιον, θα υπάρξει ισχυρό και βαθύ δέσιμο. Η εβδομάδα αυτή σας προτρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας, έτσι αν έχετε κρυφά αισθήματα για κάποιον τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να του το πείτε.

Στη σχέση σας θα επικρατεί αμοιβαία αγάπη, πάθος και αλληλοκατανόηση. Και οι δυο θα είστε πρόθυμοι να δώσετε και να συμβιβαστείτε, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα το ταίρι σας να σας κάνει πρόταση γάμου, αρραβώνα ή πρόσκληση για βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης. Για τους ήδη δεσμευμένους αναμένεται μια αναβίωση του ρομαντισμού και της οικειότητας. Όποιοι καβγάδες ή διαφωνίες μπορεί να υπήρχαν θα λυθούν και θα επικρατήσει η αρμονία.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Το διάστημα αυτό επιλέξετε  τη ψυχρή λογική κι όχι τους άσκοπους συναισθηματισμούς  και  μη σκεφτείτε ούτε στιγμή, μην διστάσετε  να απαλλαγείτε  από βαρίδια όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Συζητήστε και ξεκαθαρίστε καταστάσεις αν και κάποιες φορές αυτό μπορεί να γίνει με  απότομο τρόπο.

Από φαντασιώσεις ψέματα και παραμύθια προτιμήστε  την αλήθεια, την ειλικρίνεια και τις ξεκάθαρες συζητήσεις.

Ισως να χρειαστεί να πάρετε ρίσκα και να μη διστάσετε να κυνηγήσετε ευκαιρίες.

Έχει ερθει η στιγμή που επαγγελματικά σχέδια και ιδέες  θα αρχίζουν να υλοποιούνται, πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένατε.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κάνετε μια καινούρια γνωριμία, αν είστε σε φάση αναζήτησης νέου συντρόφου. Αν είστε έτοιμοι/ες να υποδεχτείτε την αγάπη, βγείτε εκεί έξω και αφεθείτε στο φλερτ.

Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει οπουδήποτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σε αυτή την φάση μπορεί να περάσει σε νέο επίπεδο, μέσω μιας συμβίωσης ή μιας γενικότερης  επισημοποίησης.

Είναι μια καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Αν βρίσκεστε  σε μία δουλειά που δε σας ικανοποιεί, αυτήν την εβδομάδα υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία, αν είστε φυσικά ανοικτοί  σε καινούρια πράγματα.

Κοινωνικές εκδηλώσεις και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ θέματα  έρχονται στο προσκήνιο

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Είναι η φάση  της ομορφιάς του κάλλους και της περιποίησης οπότε καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ανάλογα ζητήματα περνώντας χρόνο με τον εαυτό σας αλλα και παίρνοντας πρωτοβουλίες για να αλλάξετε πράγματα που σας ενοχλούν στην εμφάνιση σας.

Είναι καλό διάστημα για να περάσετε χρόνο με τη μητέρα σας ή κάποιο γυναικείο πρόσωπο που αντιπροσωπεύει τη μητρική φιγούρα για εσάς ενώ μη διστάσετε να συνδυάσετε αυτές τις δύο δραστηριότητες δηλαδή πηγαίνοντας με τη μητέρα σας για κάποια περιποίηση-ομορφιάς ή περνώντας χρόνο μαζί σε μια ανάλογη δραστηριότητα.

Η περίοδος αυτή ευνοεί θέματα γονιμότητας ενω δεν αποκλείεται να πάρετε πολύ καλά νέα που αφορούν ανάλογα ζητήματα.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Kάντε διάλογο με το ταίρι σας, τώρα θα φανερωθούν κρυμμένα ή και καταπιεσμένα  αισθήματα και όλα αυτά θα γίνουν με εξομολογητική διάθεση γεγονός  που  θα ηρεμήσει την ψυχολογία σας, οπότε δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσετε και πάρτε από κοινού αποφάσεις.

Ο σύντροφος σας  θα κρατήσει απέναντι σας στάση ήρεμη, θα σας κάνει προτάσεις που θα’ναι αιτία για να χαρείτε. Όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια  ουσιαστική  απόδειξη της αγάπης που έχει για σας.

Για τους αδέσμευτους εδώ και καιρό ένα άτομο  ζητά τρόπο να μπεί στην ζωή σας και τα πράγματα δείχνουν οτι θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία να  εκδηλωθεί. Το πρόσωπο αυτό ίσως σας είναι γνωστό από παλιά.

Σε κάθε περίπτωση εξετάστε προσεχτικά το… ποιόν του.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Διανύετε ένα διάστημα καλών ευκαιριών και γι’αυτό πρέπει να κινηθείτε κατάλληλα ώστε να αδράξετε την συνθήκη αυτή, γιατί ίσως να μην σας δοθεί σύντομα αντίστοιχη ευκαιρία.

Φροντίστε να  κάνετε τις σωστές κινήσεις, ώστε να έλξετε την προσοχή  των προσώπων που έχουν σημασία για τα επαγγελματικά σας.

Γενικά τα πράγματα δείχνουν ότι βρίσκονται σε φάση ταχύτατων εξελίξεων και οι δονήσεις είναι πολύ ισχυρές όπως βέβαια και οι.. απαιτήσεις!!!

Αυτό βέβαια έχει να κάνει τόσο με τα εργασιακά όσο και ερωτικά σας. Επανασυνδέσεις, νέα ρομάντζα, αποκατάσταση φθορών στα συναισθηματικά σας, όλα παίζουν.

Η εβδομάδα γενικά  σας επιφυλάσσει εκπλήξεις που θα σας αναστατώσουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Στα συναισθηματικά σας θέματα  θα έχετε το πάθος και την ενέργεια  που απαιτείται, για να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους στη σχέση σας.

Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε  ανανέωση ,  επιθυμία και  προθυμία σχετικά με το ταίρι σας  και ως εκ τούτου θα κάνετε κάποια πράγματα που μέχρι τώρα διστάζατε να υλοποιήσετε.

Στα επαγγελματικά αρχίζετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων σας να ολοκληρώνονται .

Μπορεί να έχετε πρόσφατα ανακαλύψει ότι έχετε βρει τις λύσεις που αναζητούσατε ή ότι απλά  έχετε αποβάλει τους φόβους που σας κρατούσαν αιχμάλωτους στο παρελθόν.

Από εδώ και εμπρός, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι.

Τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας .

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Είναι η εβδομάδα  της ενέργειας και της δράσης και θα έχετε καλά αποτελέσματα σε κάθε επιπεδο.

Δημιουργικές και προσοδοφόρες ηθικά και υλικά είναι οι επόμενες μέρες για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις ,αφού οι κόποι σας δείχνουν να αναγνωρίζονται.

Στα ερωτικά σας αναμένονται  ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές  αν  φυσικά έχετε τόλμη και θάρρος με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Ποντάρετε στον αισθησιασμό και στην χαλάρωση, ώστε  να σβήσετε κάποιες εντάσεις  απ’ τη σχέση σας, και κάντε πραγματικότητα τις ερωτικές  σας  φαντασιώσεις, με απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταίρι σας.

Μην αφήνετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και οικονομικές ευθύνες  να σας τρώνε την ζωή.

Βγείτε, διασκεδάστε χαρείτε!!

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Την εβδομάδα αυτήν θα κληθείτε να βάλετε πολλά  πράγματα στην θέση τους, γι’ αυτό δώστε απόλυτη προτεραιότητα στα βασικά  θέματά σας.

Να φερθείτε με τιμιότητα στις σχέσεις σας διότι αν υποκύψετε σε πειρασμούς και παιχνίδια κάτω από το τραπέζι , ίσως υπονομεύσετε τον ίδιο σας τον εαυτό .

Στην ερωτική σας ζωή  θα έχετε την τάση  να βιαστείτε για  να δείτε τις εξελίξεις στα συναισθηματικά σας να… καλπάζουν. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο στη ζωή σας, φρόνιμο θα είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας μια και καλή να δηλώσετε δηλαδή  το τι ζητάτε από το άλλο άτομο.

Μάνος Μηκίδης

Aστρολόγος, Αριθμολόγος, Αναλυτής Πυθαγορείου Ταρώ

www.facebook.com/manos.mikidis

Comments

comments

About Kiss My GRass