Home / IN & OUT / Events & Night Life / “Μανωλάκης ο βομβιστής” : Το θαυμάσιο έργο του Αλέκου Σακελλάριου

“Μανωλάκης ο βομβιστής” : Το θαυμάσιο έργο του Αλέκου Σακελλάριου

 

Επιστροφή  στην ελληνική κλασσική κωμωδία μιας και μιλάμε για τον Αλέκο Σακελλάριο. Μια κωμωδία με πολλές παρεξηγήσεις και ξεκαρδιστικούς διαλόγους αλλά και με πολλά διαχρονικά μηνύματα που θυμίζει ελληνικό κινηματογράφο. Ένα έργο περισσότερο επίκαιρο από ποτέ που θα χαρίσει πηγαίο γέλιο.

Στην προκειμένη δε περίπτωση, η εύστοχη επιλογή της κωμωδίας  Μανωλάκης ο βομβιστής αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθούμε το παρελθόν. Θα μεταφερθούμε στην εποχή του 70, στην περίοδο της δικτατορίας και θα δούμε όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία μέσα από την ευρηματική πένα και τη σατιρική διάθεση του μεγάλου έλληνα συγγραφέα Αλέκου Σακελλάριου καθώς και την άρτια σκηνοθεσία του Κώστα Αρζόγλου και την υπέροχη ερμηνεία 7 ταλαντούχων ηθοποιών

Η ζωή ενός φιλήσυχου μικροαστού διαταράσσεται, όταν ‘εισβάλλει’ στο σπίτι ο αδερφός της γυναίκας του, ο Μανωλάκης. Η καθημερινότητα του νιόπαντρου ζευγαριού καταρρέει, αφού ο φερόμενος ως τρομοκράτης ‘φιλοξενούμενος’ μετατρέπει το υπόγειο του σπιτιού σε αντριτρομοκρατική οργάνωση, με απρόοπτες κωμικές εξελίξεις.

Αυτές τις “τρομοκρατικές ενέργειες” θα τις δούμε φέτος το καλοκαίρι  σε πολλούς Δήμους της Αττικής  κάνοντας πρεμιέρα στο Δήμο Καλλιθέας 10 Ιουλίου Στην συνέχεια “βόμβες” θα πέσουν και  στο Δήμο Κηφισιάς 23 ,24, και 25 Ιουλίου και σε πολλούς άλλους.

 

                                                                                                                     

 

                           ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ                                                              

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ

ΣΚΗΝΙΚΑ -ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΚΟΥΛΑ ΓΑΛΙΩΝΗ

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ:ΝΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΑΣΑΚΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ TRAILER : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑΝΟΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΜΑΚΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΚΑΤΗΣ,ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΛΙΝΑΚΗ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΑΔΑΚΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΓΙΟΥΡΜΕΡΤΑΚΗ                     

Comments

comments

About Kiss My GRass