Home / POINT OF U / Compact Flush by Konstantin Tsimas / Compact Flush by Konstantin Tsimas: Καλοκαιρινό λεξικό

Compact Flush by Konstantin Tsimas: Καλοκαιρινό λεξικό

Καρπούζι (Το):

Η εποχή των καρπουζιών…

[photo by @mickiky]

 

Εναλλακτικά, παίρνουμε τη δροσερή καρπουζοσκηνή μας και τη στήνουμε σε σκιερό μέρος, κοντά στη θάλασσα…

 

… ενώ λανσάρουμε ελ κλάσικο καρπουζ-shoe!

Παγωτό (Το):

Πήρατε είδηση ότι πάντα θα έρχεται ο επόμενος ΚάΦσωΝ; Ετοιμάζεστε; Να στοκάρετε καρπούζια αλλά και πολλλλλά παγωτά.

 

 

Βιβλίο (Το):

Kαλοκαίρι, η κατ’ εξοχήν εποχή του βιβλίου.

Φροντίστε για όμορφους σελιδοδείκτες, μη διαβάζετε το ίδιο κεφάλαιο μετά από κάθε βουτιά.

 

Μαγιο (Το):

Στις παραλίες, μη το παραξηλώνετε με αυτά τα σούπερ μοδάτα αξεσουάρ. Βάλτε κάτι που δε θα σας νοιάξει αν ξηλώνεται (αν μ’ εννοείτε)…

 

Κορίτσια (κάθε ηλικίας), αν είναι να φορέσετε κάτι «αποκαλυπτικό», αφήστε το να… αποκαλύπτει. Δεν υπάρχει χειρότερο απ’ το να τραβάει κάποια το μπικίνι πάνω της μπας και μεγαλώσει σε έκταση και κρύψει κάτι παραπάνω!

 

Καπέλο (Το):

Καπέλα, αυτή η (καλοκαιρινή) μάστιγα! Διαλέξτε το απαραίτητο αυτό αξεσουάρ με σύνεση. Να φοράτε εσείς το καπέλο, να μη σας καπελώνει αυτό!

 

 

 

[Φωτ.: Edmond Simpson “Smokin’ Happy Mao”]

Αιώρα (Η):

Αιώρα – τι να πει κανείς για τις αιώρες; Αν τα καταφέρετε να μη γίνετε γιουβαρλάκι μπαίνοντας, βρείτε την σέξυ στάση που αναδεικνύει το “καλό” σας σημείο (πόδι, χέρι, κώλο κλπ) και καθήστε ακίνητες. Όσο για τους άντρες, αιώρα = ε, όρα!

 

Εσώρουχα (Τα):

Μια απ’ τις καλύτερες, κλασικές συμβουλές για τις καυτές ημέρες (και νύχτες) του καλοκαιριού: βάλτε τα εσώρουχά σας για λίγη ώρα πριν τα φορέσετε, στην κατάψυξη.

Τάδε έφη Μέριλυν. Μεγάλη 

 

Σελφις (Οι):

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να (ξανα)σπάσει το ρεκόρ Γκίνες σέλφις σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ξεπερνώντας τα 300 δις σέλφις μέχρι το τέλος Αυγούστου. Θα βογκήξει το Ινσταγκραμ!

Συμβουλή: τελειώνετε με τις σέλφις *πριν* βγείτε για βραδινή διασκέδαση. Μετά, αιφνιδιάστε το άλλο φύλο βγάζοντάς τους φωτογραφίες. Θα έχετε να συζητάτε με τις κολλητές σας στην παραλία την επόμενη μέρα.

 

Εντέλει…

Λένε πως τα «καλά» κορίτσια πάνε στον Παράδεισο (όχι της Μυκόνου βρε!), τα «κακά» πάνε παντού. Αν θεωρείτε αυτή την προσέγγιση κάπως δεσμευτική, ορίστε μια εναλλακτική που… κόβει δρόμο! 

 

Καλές διακοπές!

 

 

 

 

 

Comments

comments

About Konstantin Tsimas

Από την Θεσσαλονίκη, πέταξε στις ΗΠΑ για σπουδές. Μετά, έγινε σπουδαίος στην Αγγλία και ΔΕΑ στην Κρήτη. Δούλεψε όσο άντεξε στα corporate γραφεία εθνικών και πολυεθνικών. Άλλαξε νοοτροπία κι έστησε τη δική του. Παλαίμαχος στα σόσιαλ, παίζει μουσικές σε ιντερνετικά ραδιόφωνα, μπλογκάρει και τουητάρει. Συμβουλεύει ακατάπαυστα αλλά δεν τον ακούει κανείς. Εδώ, σχολιάζει περιεκτικά πριν τραβήξει το καζανάκι.