Home / FASHION ART DECO / Bookwaves / Books and Writers: Αύριο η επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου free press περιοδικού στην ΟΑΣΗ Ζαππείου

Books and Writers: Αύριο η επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου free press περιοδικού στην ΟΑΣΗ Ζαππείου

Το πρώτο, διμηνιαίο free press περιοδικό για συγγραφείς, βιβλία και αναγνώστες είναι πλέον γεγονός και κάνει το ντεμπούτο του με το πρώτο του τεύχος να παρουσιάζεται αύριο στις 20.00, στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο.

Μια ομάδα από δημοσιογράφους, φωτογράφους, γραφίστες και επιμελητές δούλεψαν μέρα νύχτα μέρα για να πάρετε στα χέρια σας ένα τεύχος προσεγμένο στην λεπτομέρεια!

Τα θέματα του είναι πρωτότυπα, φρέσκα και πολύχρωμα!
Συγγραφείς ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους να δούμε τον χώρο έμπνευσης τους, έρωτας στην λογοτεχνία , Συνταγές από σελίδες βιβλίων, συνεντεύξεις,  ζώδια ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης – έκδοσης βιβλίων, λογοτεχνικό gossip, παιδί και βιβλιοπαραμυθοπαίχνιδα, ο Συγγραφέας του μήνα, ο εκδότης του μήνα αλλά και ο… αναγνώστης του μήνα είναι ΛΙΓΑ από αυτά που θα συναντήσουμε!
Το διαδικτυακό μας περιοδικό www.kissmygrass.gr που διαρκώς ανανεώνεται και συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στον κυβερνοχώρο, αποκτά πλέον ΚΑΙ μια ολόδικη του σελίδα μέσα στο Books and Writers, παρουσιάζοντας ένα κείμενο από την τεράστια ύλη του σε κάθε τεύχος! Ποιος συντάκτης του Kiss My GRass παρουσιάζει το κείμενό του στο πρώτο τεύχος του περιοδικού; Θα το μάθετε αύριο!

Έτοιμοι;

Σε λίγες ώρες θα το κρατάτε στα χέρια σας! Σας περιμένουμε όλους στο πάρτυ – παρουσίαση, αύριο, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίοου και ώρα 20.00 στην ΟΑΣΗ Ζαππείου!

 

Comments

comments

About Kiss My GRass