Home / LIFE / Μάνος Μηκίδης: Αριθμολογικές Προβλέψεις για την εβδομάδα 12/6 – 18/6

Μάνος Μηκίδης: Αριθμολογικές Προβλέψεις για την εβδομάδα 12/6 – 18/6

203880

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  12/6 – 18/6

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17/ 8/ 1985, θα ισχύει :

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις  ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

 

AΡΙΘΜΟΣ 1

Θα έχετε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μην φοβηθείτε  να το πράξετε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κάνετε έναν δεκάλεπτο περίπατο για να ‘’καθαρίσει’’  το μυαλό σας.

Στα αισθηματικά φαίνεται πως ο έρωτας δεν είναι η κύρια  προτεραιότητά σας αυτή την εβδομάδα. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι κινείστε σε διαφορετικές τροχιές με τον σύντροφό σας, τουλάχιστον αυτό το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να αφιερώσετε  τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση σας για να ξαναβρεθείτε στο ίδιο σημείο.

Στα επαγγελματικά έρχεται η στιγμή που θα λάβετε την επιβράβευση και την αναγνώριση που ζητάτε από τη δουλειά σας. Αν είστε  παραγωγικοί και οργανωτικοί, θα ανταμειφθείτε σύντομα με έναν τρόπο που μπορεί ακόμα να μην είναι ορατός.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Πρέπει να οπλιστείτε με ψυχικό σθένος, ψυχραιμία κι αυτοπεποίθηση για να μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τον περιορισμό και την καταπίεση που θα νιώθετε αυτό το διάστημα.

Αν έχετε μόλις ξεκινήσει μια νέα σχέση δε θα ξέρετε τι να περιμένετε από το ταίρι σας ή κι από την ίδια τη σχέση. Θα νιώθετε αναποφάσιστοι ή σε πλήρη σύγχυση καθώς ενδέχεται το άτομο που εμπλέκεστε να έχει φοβία δέσμευσης. Πιθανότατα να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου απλά δε θα ξέρετε πώς να χειριστείτε τα ερωτικά σας θέματα. Κάντε ένα βήμα πίσω κι επανεξετάστε την κατάσταση σκεπτόμενοι ορθολογιστικά.

Αν είστε σε σχέση επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή γιατί ίσως σας εξαπατούν και σας ξεγελούν, ενώ ταυτόχρονα χειραγωγείστε να πιστεύετε ότι όλα είναι μια χαρά. Αισθάνεστε ένα έντονο αίσθημα περιορισμού το οποίο όμως πρέπει να ξεκαθαρίσετε αν σας έχει επιβληθεί ή αν το έχετε επιβάλλει εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Δύσκολη περίοδος  σχετικά με τις επαφές σας. Άτομα στα οποία είχατε βασιστεί, θα αποδειχθούν αφερέγγυα τελικά. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιες εξιδανικεύσεις που είχατε κάνει (ίσως και κάποιες φαντασιώσεις)  χρειαστεί να αντικατασταθούν από ρεαλισμό και κυνικότητα.

Να θυμάστε ότι οι αλλαγές είναι μέρος της ζωής και φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα στα νέα δεδομένα – φαίνεται ότι σε αυτήν την φάση κάτι κλείνει τον κύκλο του.

Στα ερωτικά σας μην κάνετε υποθέσεις και μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα αν δεν ακούσετε και την άλλη πλευρά.

Στα εργασιακά σας ίσως έχετε ξαφνικές ανατροπές, φροντίστε μόνο να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία και να μην λάβετε σημαντικές αποφάσεις ακόμη.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Κάποιοι από σας ίσως έχετε μπει σε φάση χωρισμού… Παρόλο που το τέλος  μπορεί να φαντάζει  οδυνηρό δεν είναι το τέλος της ζωής σας, αν κι μάλλον έτσι νιώθετε.

Ψάξτε να βρείτε μια ρεαλιστική  λύση-προοπτική. Προσοχή στη ‘’γοητεία’’ που  ασκεί ο ρόλος του… τραγικά πληγωμένου εραστή. Σας δίνει έναν λόγο να μαραζώνετε και να θρηνείτε χωρίς να προχωράτε  μπροστά. Είναι μια πολύ όμορφη δικαιολογία για να αποφύγετε τη ζωή, την εξέλιξη σας.

Μην ξεχνάτε ότι σκοπός της ζωής είναι η συνεχής ανάπτυξη, η δημιουργία σε κάθε επίπεδο. Η προσκόλληση σας σε μια λίμνη συναισθημάτων-πόνου ίσως να είναι τελικά… μόνο ένα άλλοθι.

Επικεντρώστε στο  πιο βαθύ-ουσιαστικό MHNYMA του γεγονότος που βιώνετε.

Και το μήνυμα αυτό είναι η Αυτογνωσία…

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Ακόμα και αν φαινομενικά τα πράγματα δείχνουν εκτός ελέγχου, καλό είναι να θυμάστε ότι σε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχουν πάντα λύσεις και επιλογές.

Η αίσθηση ότι είσαστε παγιδευμένοι έχει σαν αιτία την ατολμία σας ή την… τεμπελιά σας, για αυτό κοιτάξτε να κινητοποιηθείτε και πάρτε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες που θα σας βάλουν πάλι μέσα στο παιχνίδι.

Αν είστε σε σχέση επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή γιατί ίσως σας εξαπατούν και σας ξεγελούν, ενώ ταυτόχρονα χειραγωγείστε να πιστεύετε ότι όλα είναι μια χαρά. Αισθάνεστε ένα έντονο αίσθημα περιορισμού το οποίο όμως πρέπει να ξεκαθαρίσετε αν σας έχει επιβληθεί ή αν το έχετε επιβάλει εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας.

Οι αδέσμευτοι προσέχετε που μπλέκετε και που επενδύετε-αποφύγετε τις υπερβολές στα ερωτικοσεξουαλικά σας.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Το συναίσθημα κυριαρχεί σε αυτήν την φάση, είτε με τον ερχομό μιας νέας σχέσης, είτε με την επιστροφή ενός ερωτικού δεσμού από το παρελθόν, ώστε να λύσετε τις διαφορές σας.

Σε κάθε περίπτωση, θα νιώθετε καλά και θα εκπέμπετε θετικότητα.

Κάποιοι από εσάς, μπορεί να αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σχέσης ή μία συμβίωση.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να έλθετε αντιμέτωποι με μία απόφαση ή μία επιλογή στην δουλειά σας. Μην βιαστείτε και εξετάστε αναλυτικά όλα τα δεδομένα, που έχετε, ώστε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα και να κάνετε την πιο σωστή επιλογή.

Αποφύγετε να εμπλακείτε ερωτικά, με άτομο από την  επαγγελματική  σας ζωή.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Συναισθηματική ολοκλήρωση υπόσχεται η εβδομάδα για εσάς! Οι ελεύθεροι να είστε βέβαιοι ότι μια νέα σχέση αμοιβαίας αγάπης θα έρθει στη ζωή σας .Αν μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε με κάποιον, θα υπάρξει ισχυρό και βαθύ δέσιμο. Η εβδομάδα  σας προτρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας, έτσι αν έχετε κρυφά αισθήματα για κάποιον τώρα είναι η κατάλληλη φάση  να του το πείτε.

Στη σχέση σας θα επικρατεί αμοιβαία αγάπη, πάθος και αλληλοκατανόηση. Και οι δυο θα είστε πρόθυμοι να δώσετε και να συμβιβαστείτε, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα το ταίρι σας να σας κάνει πρόταση γάμου, αρραβώνα, ή πρόσκληση για βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης.

Για τους ήδη δεσμευμένους αναμένεται μια αναβίωση του ρομαντισμού και της οικειότητας. Όποιοι καβγάδες ή διαφωνίες μπορεί να υπήρχαν θα λυθούν και θα επικρατήσει η αρμονία.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Η εβδομάδα σας προτρέπει  να ασχοληθείτε με την σχέση σας, και να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες  καθώς θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια για κάτι τέτοιο.

Το διάστημα αυτό θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους ή αν το θέλετε να επιβάλλετε τους δικούς σας τρόπους και να δώσετε την αναγκαία προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή.

Προσοχή όμως  μην φανείτε πιεστικοί – αυστηροί με τον σύντροφο σας, γιατί τελικά θα βγείτε χαμένοι.

Οι συνθήκες που επικρατούν  τώρα βοηθούν και επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε, όμως πρέπει να λάβετε και εσείς τις απαιτούμενες  πρωτοβουλίες.

Αναλογιστείτε τι ακριβώς θέλετε και τι ψάχνετε στα ερωτικά σας.

Ένα αντρικό πρόσωπο στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ – ΛΕΟΝΤΑ – ΤΟΞΟΤΗ παίζει σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτήν.

Αν κάποιοι κύριοι αυτού του πεπρωμένου συμπίπτει να  ανήκουν στα παραπάνω ζώδια καλό είναι να αναλάβουν άμεσα τα ηνία της ζωής τους στα χέρια τους.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Την εβδομάδα αυτήν θα αισθάνεστε ότι η ζωή σας παίρνει  ένα καινούργιο δρόμο με κάποιο τρόπο.

Είναι η εβδομάδα  της ενεργοποίησης και της δραστηριοποίησης και θα χρειαστούν συνεχείς προσπάθειες  και δουλειά από μέρους σας για να  έχετε θετικά αποτελέσματα.

Το διάστημα αυτό  οι ελεύθεροι έχετε αρκετές πιθανότητες για  μια νέα  σχέση αμοιβαίου έρωτα. Αν μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε με κάποιον, θα υπάρξει καλή εξέλιξη.

Η περίοδος αυτή σας προτρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας, έτσι αν έχετε κρυφά αισθήματα για κάποιον τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να του το πείτε.

 

Μάνος Μηκίδης

Aστρολόγος, Αριθμολόγος, Αναλυτής Πυθαγορείου Ταρώ

www.facebook.com/manos.mikidis

Comments

comments

About Μάνος Μηκίδης

Ο Μάνος Μηκίδης γεννήθηκε κι μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετά την απόκτηση του πτυχίου του, δίδαξε ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός σε μαθητές και φοιτητές ενώ ταυτόχρονα είχε την πρώτη επαφή με τον χώρο της Αστρολογίας όπου ξεκινά την ενδελεχή μελέτη της. Το αμείωτο ενδιαφέρον του για την έρευνα της Μεταφυσικής , τον οδηγεί στο αντικείμενο της Αριθμολογίας , της ανάλυσης των καρτών Ταρω. Σήμερα είναι διπλωματούχος Αστρολόγος, Αριθμολόγος και αναλυτής Ταρω, αντικείμενο του είναι η παροχή συμβουλών - προβλέψεων καθώς και η εκπαίδευση όσων επιθυμούν να μάθουν Αριθμολογία – Ταρω – Αστρολογία, είτε για προσωπική τους γνώση είτε για να ασχοληθούν ως επαγγελματίες.. Δέχεται κατόπιν ραντεβού όπως επίσης και μέσω Skype ή τηλέφωνου. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του στο: www.facebook.com/manos.mikidis [email protected]