Home / LIFE / THE COCK: «ΟΥΛΟΙ ΕΞΩ ΝΑ’ΟΥΜΕ ΡΕ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ… ΠΕΡΑΣΕΙ»

THE COCK: «ΟΥΛΟΙ ΕΞΩ ΝΑ’ΟΥΜΕ ΡΕ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ… ΠΕΡΑΣΕΙ»

17857178_10211064293496584_1231135740_n

Σήμερα να ‘ούμε πλάκα δε θα κάνουμε. Σήμερα να ‘ούμε θα μιλήσουμε σοβαρά, να ‘ούμε, γιατί χάθηκαν ζωές πάλι το Σου Κου.

Και «ναι» να ‘ούμε. Και εμείς συμπάσχουμε να ‘ούμε και θλιβόμαστε και κλαίμε για τα  θύματα να ‘ούμε. Αλλά να βγει ένας και να πει για «το μετά» να ‘ούμε…

Να μιλήσει για το πως να το αντιμετωπίσει ο κόσμος αυτό να ‘ούμε.

Δηλαδή τώρα να ‘ούμε, τι θα κάνουμε; Θα κάτσουμε σε ένα καναπέ, θα κλειδώσουμε πόρτες  παράθυρα και δε θα βγαίνουμε έξω να ‘ούμε;

Άρα, δηλαδή να ‘ούμε πέτυχαν οι τρομοκράτες το στόχο τους να ‘ούμε, έτσι; Μας έκαναν να τρέμουμε και τη σκια μας  να ‘ούμε, έτσι;

Όπως στο «Τουρίνο» να ‘ούμε. Που ακούει ο κοσμάκης «μπαμ» και τρέχει να σωθεί και ποδοπατιέται για το τίποτα να ‘ούμε. Έτσι μας κατάντησαν να ‘ούμε!

Και  τώρα ξανά ρωτάω, τι θα κάνουμε ρε πατριώτες να ‘ούμε; Θα τους αφήσουμε να νομίζουν ότι νίκησαν να ‘ούμε;

Αφού αυτό θέλουν. Να μας κλείσουν μέσα, να μη βγαίνουμε, να ακούμε «μπαμ» και να τρέχουμε, να μην ταξιδεύουμε, να μην πηγαίνουμε σινεμά, να μην πάμε για καφέ, θέατρο, συναυλίες να ‘ούμε.

Σε λίγο και τα κλαρίνα στο χωριό θα σκεφτόμαστε να ‘ούμε. Και έχω κλείσει και «Βλαχοδήμος Live»  πρώτο τραπέζι πίστα να ‘ούμε. (Και 200 καλάμακια ρεζερβέ να ‘ούμε…)

Ε όχι ρε πούστη μου να ‘ούμε! Δε θα τους περάσει να ‘ούμε.

Βγείτε έξω ρε! Πηγαίνετε παντού. Όπου θέλετε! Μη φοβάστε ρε! Όσο μένετε μέσα, τόσο πιο πολύ θα χτυπάνε ρε αυτοί. Αυτός είναι ο στόχος να ‘ούμε. Όχι να σκοτώσουν αλλά να τρομάξουν.

Να πω και κάτι άλλο να ‘ούμε λίγο σκληρό αλλά αληθινό. Πιθανότητες είναι ρε. Όσες πιθανότητες έχεις να σε χτυπήσει όταν πας για γάλα στο σούπερ μάρκετ, άλλες τόσες έχεις όταν θα πας να ‘ούμε ταξίδι Λονδίνο –Παρίσι, να περνάς από εκεί που θα πέσει η βόμβα.

Ίδιες πιθανότητες είναι σου λέω να ‘ούμε.

Δεν θα κάτσω μέσα ρε να ‘ούμε να κλαίω τη μοίρα μου για τους «Ισις και τους Χύσις» ρε. Θα βγω έξω και θα πάω όπου θέλω ρε να ‘ούμε.

Αυτή θα είναι η απάντηση στις μπόμπες τους ρε να ‘ούμε. Ότι εμείς δε φοβόμαστε να ‘ούμε. Εμείς δεν τρομοκρατούμαστε ρε!

Εμείς τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες με το να τους δείχνουμε ότι δε μας τρομοκρατούν να ‘ούμε

Πω πω τι κλείσιμο έκανα ο πούστης πάλι…

Για να δείτε ότι η στήλη να ‘ούμε είναι και σοβαρή… Όχι καμία κιτρινίλα να ‘ούμε.

Comments

comments

About THE COCK

The Cock γλυκό όταν το νιώθεις στα Αγγλικά, γλυκό και όταν το τρως στα Ελληνικά. Υπερβολικό και όμως αληθινό, καφρικό αλλά και τολμηρό, απρόσμενο και όμως τόσο κοινό.Ο Νεοέλληνας της διπλανής πόρτας είναι εδώ και σου μιλάει. Διάβασε τον και πράξε, απόφυγε ή συμφώνησε αναλόγα...