Home / LIFE / ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 – Αστρολογικές προβλέψεις από τον Μάνο Μηκίδη

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 – Αστρολογικές προβλέψεις από τον Μάνο Μηκίδη

sand_asterias_summer_beach_h_645_450

Από τον Μανο Μηκιδη, Aστρολόγο, Αριθμολόγο, Αναλυτή Πυθαγορείου Ταρώ

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι για σας ένας εξαιρετικά ενεργητικός μήνας, γεμάτος με γρήγορες εξελίξεις και έντονους ρυθμούς. Θα προκύψουν αρκετές μετακινήσεις απαραίτητες και μη, οπότε καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για ταξίδια αστραπή. Να ξέρετε επίσης ότι αυτός ο μήνας ιδιαίτερα για εσάς αποτελεί εγγύηση για επιτυχημένα ταξίδια, τόσο επαγγελματικά όσο και αναψυχής.

Να είστε σε ετοιμότητα γιατί από ό,τι φαίνεται κάποιο από αυτά τα ταξίδια θα αποτελέσει την αρχή μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας ή ακόμα και σχέσης σε προσωπικό επίπεδο με αμφίβολο μέλλον και σύντομη διάρκεια καθώς σχεδόν από την αρχή θα φανούν οι διαφορές δυναμιτίζοντας κάθε προοπτική συνεργασίας. Η πολλά υποσχόμενη επιτυχία στα επαγγελματικά σας ταξίδια έγκειται στο οτι θα επιλέξετε να έχετε εσείς τον ηγετικό ρόλο ή να εργάζεστε αυτόνομα.

Όσον αφορά τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, αν ψάχνετε  την κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε κάτι ανάλογο, επενδύστε στον μήνα  Ιούνιο ενώ μη διστάσετε να συμπεριλάβετε στους επιθυμητούς προορισμούς μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε  με το αυτοκίνητό σας.

Ειδικότερα σε ότι αφορά το μέσο μετακίνησης σας τώρα είναι μία καλή στιγμή για να βάλετε στο πρόγραμμα θέματα συντήρησης ενδεχομένως να είχατε αμελήσει στο παρελθόν, ενώ αν ψάχνετε μια καλή προσφορά για να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε καινούργιο προσοχή στα σκοτεινά σημεία.

Γενικότερα και ειδικά για το διάστημα του Ιουνίου, καλό θα είναι να δείξετε μεγάλη προσοχή στο πού βάζετε την υπογραφή σας . Σε κάθε περίπτωση μην υποκύψετε στο πειρασμό να προβείτε σε οποιαδήποτε συμφωνία που θα σας αφήσει έκθετους μελλοντικά με το σκεπτικό ότι θα γλιτώσετε κάποια χρήματα αποφεύγοντας τυπικές διαδικασίες. Επιδιώξτε νόμιμες συναλλαγές και αντιμετωπίστε το επιπλέον ποσό ως μια εξασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και του προϊόντος που θα αγοράσετε.

Η συμβουλή του μήνα για εσάς είναι η εξής: διατηρήστε την αυτονομία σας, διευρύνετε τον ορίζοντά σας και προστατεύστε τα συμφέροντά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα οι κύριες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα δεν έχουν σχέση να κάνουμε γεγονότα αυτά καθαυτά, αλλά περισσότερο με την ψυχολογική διάσταση των πραγμάτων. Με λίγα λόγια το ρεζουμέ των δυσκολιών σας αποτελεί τις διαπροσωπικές σχέσεις και τον συναισθηματικό αντίκτυπο αυτών τόσο στο δικό σας ψυχισμό όσο και στην ίδια σας την εργασία.

Πιο συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας με κάποια προϊστάμενο, συνεργάτη η κάποια ηγετική φιγούρα εξουσίας στο χώρο της εργασίας σας. Σημειώστε νοερά πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν εμφανίζεται πρώτη φορά στη ζωή σας ως η πηγή του προβλήματος στον εργασιακό σας χώρο.

Η εριστική της συμπεριφορά καθώς και ο τρόπος που εκφράζεται, ακόμα και όταν κρατά στα χέρια της θετικό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τη δουλειά, έχει απασχολήσει και έχει συζητηθεί στο εργασιακό σας πλαίσιο.

Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει βιώσει μια μεγάλη απώλεια σε προσωπικό επίπεδο την οποία ακόμα πενθεί, μία απώλεια που περιορίζεται στην ερωτική της ζωή χωρίς να εκτείνεται σε άλλους τομείς. Είτε έχει χωρίσει πρόσφατα και περνά ένα άσχημο διαζύγιο είτε έχασε πρόσφατα τον σύζυγο ή σύντροφό της.

Με λίγα λόγια είναι σημαντικό για σας να καταλάβετε ότι οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα δεν έχουν καμία σχέση με τη δική σας επαγγελματική απόδοση η ικανότητα στο χώρο που εργάζεστε. Το αντίθετο, έχουν σχέση καθαρά με την συναισθηματική κατάσταση της εν λόγω προϊσταμένης κάτι που αποτελεί δική της ευθύνη να διαχειριστεί.

Να θυμάστε πως το κλειδί της υπόθεσης για εσάς είναι να αποστασιοποιηθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο, παραμένοντας έτσι συγκεντρωμένοι στην εργασία αυτή καθαυτή. Εάν πάλι αισθάνεστε ότι έχετε ανάγκη κάποια συναισθηματική ανατροφοδότηση για την ποιότητα και την πολυτιμότητα της δουλειάς, σας αναζητήστε τη σε κάποιο άλλο πρόσωπο, είτε εντός είτε εκτός του εργασιακού σας χώρου.

Προσοχή και πάλι προσοχή λοιπόν, διότι ο συναισθηματισμός για εσάς, ειδικά αυτή την περίοδο ,είναι δίκοπο μαχαίρι. Ένα μαχαίρι  το οποίο πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφύγετε για να διατηρήσετε τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες. Εν συντομία αφοσιωθείτε στη δουλειά, αντλήστε από αλλού την συναισθηματική επιβράβευση και το κυριότερο αποφύγετε τα πηγαδάκια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα ο Ιούνιος θα αποτελέσει αγγελιοφόρο καλών ειδήσεων που έρχονται από μακριά.  Θα λάβετε νέα από κάποιο πρόσωπο το οποίο διαμένει στο εξωτερικό και το οποίο θα σας βοηθήσει σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο επενδύοντας Μάλιστα σε σας και τη συνεχιζόμενη επαγγελματική εξέλιξη ή ακόμα και τη μόρφωσή σας.

Για εσάς που αναζητείτε μία ευκαιρία να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο μία εξαιρετικά υποσχόμενη υποτροφία είναι προ των πυλών η οποία με τη σειρά της όμως θα ζητήσει από εσάς να ταξιδέψετε για να τη διεκδικήσετε.

Ένα εναλλακτικό σενάριο εξέλιξης είναι μία επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό η οποία περιλαμβάνει και την ανάλογη εξειδίκευση και εκπαίδευση γεγονός που θα προστεθεί στην επαγγελματική σας φαρέτρα ως ένα σημαντικό και αξιόλογο προσόν.

Η μετακόμιση γενικότερα είναι πιο κοντά από ότι νομίζετε και αποτελεί  ένα απαραίτητο μεταβατικό στάδιο για την επόμενη φάση της εξέλιξής σας. Μία εξέλιξη η οποία εμπεριέχει το μήνυμα της ανεξαρτητοποίησης και της διεύρυνσης του ορίζοντα σας. Μη φοβάστε λοιπόν την αλλαγή, γιατί θα προκύψει με ένα τρόπο που δεν θα σας αφήσει μετέωρους.

Η αλλαγή αυτή έρχεται  δίνοντάς σας μία ασφαλή βάση για να ανοίξετε τα φτερά σας και να κυνηγήσετε ευκαιρίες και όνειρα για τα οποία έχετε δουλέψει πολύ, αντιμετωπίζοντας όλες τις προηγούμενες συνθήκες της ζωής σας ως μία απλή προετοιμασία για το επόμενο βήμα που τώρα έρχεται. Με λίγα λόγια λοιπόν είστε ενα από τα πιο ευνοημένα ζώδια, στον οικονομικό τομέα τουλάχιστον, οπότε παίξτε σωστά τα χαρτιά σας και θα κερδίσετε.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα και την εξέλιξη των συναισθηματικών σας καταστάσεων ο Ιούνιος έρχεται αποφασισμένος για αλλαγή πορείας. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να κλείσετε οριστικά μετέωρα ζητήματα του παρελθόντος και να προχωρήσετε δυναμικά σε κάτι τελείως καινούργιο και όχι σε μία ανανεωμένη έκδοση ή  ένα σίκουελ μιας προηγούμενης σχέσης.

Πράγματι αυτός ο μήνας είναι γεμάτος ανανεωτική ενέργεια, που στη παρούσα φάση είναι έτοιμη να εκτονωθεί μεταμορφώνοντας όχι μόνο το σκηνικό αλλά και εσάς τους ίδιους.

Θα προκύψουν συναντήσεις με πρόσωπα που έχετε αισθανθεί ότι σας έχουν αδικήσει σε ερωτικό επίπεδο ή ότι σας έχουν θυματοποίησει, εγκλωβίζοντας  και δεσμεύοντας σας από το να προχωρήσετε τη ζωή σας.

Κρατήστε στην άκρη του μυαλού σας ότι από τη μία πλευρά όντως έχει υπάρξει ανάλογη συμπεριφορά αλλά από την άλλη εσείς με δική σας ευθύνη μείνατε και επιμείνετε σε μία συνθήκη που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι είναι αδιέξοδη.

Στη συνάντηση αυτή θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και θα κλείσει οριστικά για εσάς αυτός ο φαύλος συναισθηματικός κύκλος. Με λίγα λόγια, όχι μόνο θα απομυθοποιήσετε το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας βλέποντας τη στάση του απέναντι στην αλήθεια σας, αλλά θα αλλάξετε και εσείς τη δική σας στάση όχι μόνο απέναντι στον έρωτα αλλά και απέναντι στον εαυτό σας.

Το μήνυμα του Ιουνίου για εσάς είναι πως δεν θα έρθουν τα καλύτερα σε εσάς, αλλα πως εσείς θα πάτε σε αυτά με λάβαρο τον αυτοσεβασμό και τα θέλω σας. Θυμηθείτε τα θέλω σας λοιπόν και ετοιμαστείτε γιατί το καλοκαίρι αυτό σας ανήκει!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι για σας μία περίοδος απαιτητική σε συναισθηματικό επίπεδο .Για κάποιους από σας θα χρειαστεί πλέον να βάλετε όρια στις απαιτήσεις των άλλων  απέναντί σας.

Απαιτήσεις οι οποίες από ό,τι φαίνεται είναι στρατηγικά τοποθετημένες, έτσι ώστε να επιτρέπουν σε πρόσωπα να σας πιέζουν. Με ποιο τρόπο;

Προκαλώντας  συνεχόμενες δεσμεύσεις στις οποίες, όσο περισσότερο ανταποκρίνεστε ,τόσο πιο βαθιά θα παγιδευτείτε.

Το αδύναμο σημείο, το οποίο είναι καλό να επεξεργαστείτε αυτό το μήνα είναι αυτή η αίσθηση της υπερηφάνειας, η αίσθηση ότι θέλετε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας, να είστε σωστοί. Σε γενικές γραμμές είναι καλό να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά συνεργασίες είναι συμφωνίες τηρώντας ξεκάθαρες και νόμιμες διαδικασίες.

Αποφύγετε τυχόν προφορικές ή άτυπες συμφωνίες που μπορεί να σας δεσμεύσουν και κυρίως πραγματοποιήστε μία ενδελεχή έρευνα για την άλλη πλευρά προτού συμφωνήσετε για το οτιδήποτε. Σε ότι αφορά το επικοινωνιακό επίπεδο το κλίμα αναμένεται να είναι τεταμένο ενώ σχέσεις ή συνεργασίες που θα διαλυθούν αυτό το μήνα δύσκολα θα επανέλθουν.

Εν ολίγοις καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο στο τι λέτε αλλά και στο πώς το λέτε.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε  όσοι Ταύροι βρίσκεστε σε μία διαρκή αναμόχλευση ενός γάμου που  έχει τελειώσει  με διαζύγιο. Η άλλη πλευρά δεν σκοπεύει να σας αποδεσμεύσει τόσο εύκολα, ενώ γνωρίζει και με το παραπάνω το πώς να σας χειρίζεται.

Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε πρακτικό επίπεδο με διαρκείς οικονομικές επιβαρύνσεις, με το να σας ζητάει βοήθεια σε ζητήματα που στο παρελθόν ήταν δική σας υποχρέωση.

Δείξτε λοιπόν μεγάλη προσοχή και επιτέλους πάρτε τη μεγάλη απόφαση ειδικά όσοι είστε ήδη διαζευγμένοι και όσοι τώρα βγαίνετε από ένα γάμο.

Θυμηθείτε λοιπόν ότι στη δική σας περίπτωση πως όποιο καρμικό μάθημα ήταν να πάρετε από την εν λόγω παρελθούσα κατάσταση που επιμένει στη ζωή σας, το έχετε ήδη πάρει.

Κλείνοντας λοιπόν, η συμβουλή  για αυτό το μήνα είναι ότι βρίσκεστε στο κατώφλι αλλαγών και εξελίξεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα, ο Ιούνιος θα σας βρει αρκετά προβληματισμένους. Κάποιοι από σας θα βρεθείτε σε θέση αμφιβολίας για την αξιοπιστία μιας επαγγελματικής πρότασης από ένα πρόσωπο που παρά τον επαγγελματισμό του εκδηλώνει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον προς εσάς.

Κρατήστε υπ’οψιν ότι αυτός ο ερωτισμός αποτελεί δόλωμα οπότε σε καμία περίπτωση μην επενδύσετε σε αυτόν.

Γενικότερα από ό,τι φαίνεται ο ψυχισμός σας θα είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος, με το άγχος που έχετε πασχίσει τόσο καιρό να κρατήσετε υπό έλεγχο να ξεχειλίζει και να αναβλύζει προκαλώντας σας δυσκολίες ακόμα και στον ύπνο.

Αναθαρρήστε γιατί τα νέα θα είναι εξαιρετικά καλά για σας αυτό το μήνα.

Μια επαγγελματική πρόταση που βρισκόταν στα σκαριά το προηγούμενο διάστημα θα ευοδωθεί, κάτι το οποίο μπορεί να προκύψει ξαφνικά ως νέο που θα φτάσει σε εσάς  μέσω ενός γραπτού μηνύματος ή ενός e-mail. Γενικότερα να είστε προετοιμασμένοι γιατί ο Ιούνιος θα αποτελέσει την αρχή μιας πολύ απαιτητικής περιόδου για την επαγγελματική σας ζωή. Μια περίοδος  κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα επωμιζόμενοι την ευθύνη του συνόλου.

Εάν δραστηριοποιείστε σε περισσότερους από έναν τομείς, θα χρειαστεί να ανακαλύψετε την ιδανική ισορροπία.  Προετοιμαστείτε λοιπόν γιατί από όσο δείχνουν τα πράγματα θα έχετε μεγάλη ζήτηση σε ό,τι και αν κάνετε. Θα γνωρίσετε  μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη είτε από κάποιο βοηθό ή συνεργάτη μικρότερης ηλικίας, είτε και από τα ίδια σας τα παιδιά εάν εργάζεστε σε οικογενειακή επιχείρηση.

Η μόνη δυσκολία σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, κάτι το οποίο είναι πολύ καλό να προσέξετε από τώρα, είναι το οικονομικό κομμάτι. Για εσάς που αυτό το μήνα θα διαπραγματευτείτε μία νέα επαγγελματική πρόταση θα γνωρίσετε μεγάλες πιέσεις και αντιστάσεις ως προς το να εργαστείτε με λιγότερα χρήματα ή να δεχτείτε μείωση στο budget.

Κρατήστε στην άκρη του μυαλού σας ότι ανεξαρτήτως της ηλικίας σας βρίσκεστε ακόμα στην αρχή καθώς ο Ιούνιος αποτελεί για εσάς μία επαγγελματική αναγέννηση.

Δείξτε υποχωρητικότητα όπου πρέπει γιατί από ότι φαίνεται η συνθήκη στην οποία θα βρεθείτε επαγγελματικά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα κάνει το ποσό που ζητάτε τώρα να φαίνεται μελλοντικά ως μηδαμινό. Στα επαγγελματικά σας βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Δουλέψτε σκληρά λοιπόν και αφαιρέστε από το λεξιλόγιό σας τη φράση δεν μπορώ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα, ο Ιούνιος σας καλεί σε επιφυλακή. Ήδη από το προηγούμενο διάστημα βρίσκεστε σε μία φάση κατά τη διάρκεια της οποίας καλείστε συνέχεια να δίνετε σε οικονομικό επίπεδο, εξαντλώντας έτσι το οικονομικό απόθεμα που προορίζεται για τη δική σας ζωή.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω σε αυτό το κομμάτι παρατηρώντας πιο προσεκτικά τις καταστάσεις.  Τα γεγονότα που σας παρουσιάζονται δεν είναι ακριβώς έτσι. Ερευνήστε.

Σε πρώτη φάση λοιπόν αυτό το μήνα βάλτε ένα φρένο στην ευκολία με την οποία θα πείτε ναι σε συνεχιζόμενες οικονομικές απαιτήσεις τρίτων. Εξετάστε πιο προσεκτικά την κατάσταση και βγάλτε το χέρι από την τσέπη.  Για εσάς που βρίσκεστε στο κατώφλι της υπογραφής οικονομικών συμβολαίων εξετάστε προσεκτικά τις τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά ,είτε για το προϊόν ,είτε για τις υπηρεσίες για τις οποίες ενδιαφέρεστε.

Αξιοποιήστε τις εσωτερικές πηγές που διαθέτετε σε παραπλήσιους χώρους και μάθετε πληροφορίες εκ των έσω. Επενδύστε σε ανάλογες γνωριμίες ,γιατί στο χώρο που κινείστε ή που επιθυμείτε να κινηθείτε, μία τέτοια πληροφορία αξίζει περισσότερο και από το ίδιο σας το συμβόλαιο.

Επίσης να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα προκύψει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση για ένα ταξίδι αναψυχής το εξωτερικό με ένα κρυφό σας έρωτα, στο οποίο εκτός από ότι θα σας ζητηθεί να το χρηματοδοτήσετε εξ ολοκλήρου μόνο και μόνο για να κερδίσετε την εύνοια του προσώπου αυτού, θα ανακαλύψετε ότι το εν λόγω άτομο αποτελεί το κρυφό έρωτα και κάποιου άλλου προσώπου .

Με το τρίτο πρόσωπο θα βρεθείτε να ανταγωνίζεστε σε οικονομικό επίπεδο σχετικά με το ποιος προσφέρει περισσότερη οικονομική ασφάλεια και αξιοπιστία στο εν αγνοία κοινό σας ταίρι χωρίς καν να το καταλάβετε.

Παρόλο που αυτή τη στιγμή αναλύουμε τις οικονομικές προβλέψεις, κρατήστε υπόψη σας ότι ο έρωτας δεν είναι πλειστηριασμός και δεν αγοράζεται. Είναι καλύτερο να επενδύσετε τα χρήματά σας για την προσωπική σας εξέλιξη ή τουλάχιστον για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, κάτι που το έχετε παραμελήσει σημαντικά το προηγούμενο διάστημα.

Το κλειδί της υπόθεσης  για εσάς αυτό το μήνα, είναι να κρατήσετε το χέρι μακριά από την τσέπη σε ό,τι αφορά συνεχιζόμενες και αυξανόμενες απαιτήσεις τρίτων και όχι σε ότι αφορά τις δικές σας πραγματικές ανάγκες.

ΕΡΩΤΙΚΑ

‘Όσοι από σας είστε αδέσμευτοι και σας ενδιαφέρει το ερωτικό παιχνίδι δεν θα παραμείνετε για πολύ. Σε αυτήν την φάση ο ερωτικός σας μαγνητισμός θα βρεθεί στο Ζενίθ του, κάτι το οποίο θα προκαλέσει για κάποιους από σας μία σχεδόν στιγμιαία έλξη και μία εξαιρετική ερωτική χημεία με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και ήδη βρίσκεται στο περιβάλλον σας.

Πρόκειται για ένα άτομο ίσως μικρότερο από εσάς ηλικιακά με το οποίο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και ίσως κοινό επάγγελμα. Ενδέχεται να εργάζεστε στον ίδιο χώρο, ή ακόμα  να το έχετε εκπαιδεύσει εσείς οι ίδιοι στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Πρόκειται για άτομο με το οποίο από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας, αισθανθήκατε σαν ήδη να το γνωρίζετε, μία περίεργη συναισθηματική σύνδεση. Το γεγονός αυτό  δεν είναι καθόλου τυχαίο γιατί  μοιράζεστε κοινό καρμικό μονοπάτι και έχετε συναντηθεί ξανά σε προηγούμενες ζωές.

Ξεπεράστε τους δισταγμούς και τις αναστολές σας και δώστε χρόνο στην κατάσταση χωρίς όμως να απαρνηθείτε τα ερωτικά σας συναισθήματα. Για τη σχέση σας αυτή είναι πιθανό να δεχτείτε κριτική γεγονός όμως που σε δεύτερο χρόνο θα σας απελευθερώσει από την ανάγκη σας να πράττετε σύμφωνα με τις προσδοκίες των άλλων, ένα εξίσου σημαντικό καρμικό μάθημα για εσάς.

Για εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι ο Ιούνιος σας καλεί να αντιμετωπίσετε τη πραγματικότητα ως έχει, προσφέροντάς σας μια δραστική λύση. Δώστε την  ευκαιρία στη σχέση σας και βοηθήστε τη να εξελιχθεί με πράξεις στο επόμενο επίπεδο.

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση σας έχει μείνει αδούλευτη για αρκετό χρονικό διάστημα γεγονός, που φαίνεται από τις εντάσεις και τις λογομαχίες που θα προκύψουν κυρίως σε σχέση με το κοινωνικο-οικογενειακό περίγυρο της κάθε πλευράς αλλά και σε σχέση με ζητήματα καριέρας που πάντοτε αποτελούσαν το μήλον της Έριδος.

Μιλήστε ανοιχτά και ειλικρινά, θέτοντας καινούργιες βάσεις, καινούργιους στόχους.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να εκφραστείτε ελεύθερα, επιτρέποντάς στον άνθρωπό σας να κάνει το ίδιο για τον εαυτό του. Αποφύγετε τις κατηγορίες και μιλήστε για εσάς. Τα θέλω σας, τα συναισθήματά σας και τις βλέψεις σας, γιατί από ό,τι φαίνεται στο διάστημα που μεσολάβησε πραγματοποιήθηκαν εξελίξεις ζωής, χωρίς να δοθεί χρόνος και φροντίδα στη σχέση σας έτσι ώστε να τις ακολουθήσει με ομαλότητα.

Με λίγα λόγια για εσάς είναι να πείτε ναι στον έρωτα, να τον ζήσετε με τη καρδιά και όχι με το μυαλό προσπαθώντας να επεξεργαστείτε νοητικά κάθε συναίσθημα ή τοποθετώντας τον σε κουτάκια σκέψης.

Και το κυριότερο να γίνετε μύστες και κοινωνοί μιας μεγάλης μετουσίωσης, του πάθους σε αγάπη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος θα είναι για σας ένας μήνας με αρκετή συναισθηματική ένταση και ένα γενικότερα  τεταμένο κλίμα, το οποίο όμως με τις ανάλογες κινήσεις, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε.

Πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστεί να δείξετε πολλή προσοχή κυρίως σε ότι αφορά τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Ενδο- οικογενειακές εντάσεις που θα προκύψουν  θα φέρουν  στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, ή απόψεις που πρώτη φορά θα βγουν στο φως.

Όλα αυτά θα προκύψουν μετά από έντονη συζήτηση, ενώ  αυτή η ξαφνική αποκάλυψη αναμένεται να επιφέρει τους ανάλογους κραδασμούς σε συναισθηματικό επίπεδο.

Κι όμως αυτή η ειλικρινής συζήτηση, όσο σκληρές αλήθειες και να περιέχει, θα προσφέρει μία κάθαρση μία αποφόρτιση της συναισθηματικής έντασης κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό.

Γενικότερα είναι καλό να περιορίσετε τη δύναμη που στο παρελθόν δίνατε σε τρίτα πρόσωπα ,είτε οικογενειακά είτε φιλικά ως προς το να συμμετέχουν στη ζωή σας κινώντας τα νήματα, η παίρνοντας αποφάσεις για εσάς.

Ο Ιούνιος λοιπόν μπαίνει δυναμικά δίνοντάς σας ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα.

Ήρθε ο καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να μην επιτρέψετε εξωτερικούς παράγοντες να επέμβουν στα προσωπικά σας θέματα με το φόβο ότι εσείς ούτως ή άλλως θα περνάτε μία λανθασμένη απόφαση.

Είναι γεγονός ότι η προσωπική σας κατάσταση και η σχέση σας συζητιούνται πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα, κάτι που αυτή τη φορά θα φανεί έντονα.

Μην εκπλαγείτε εαν  καταλάβετε ότι κάποια πρόσωπα γνωρίζουν πολλά περισσότερα για τη ζωή σας από όσα έχετε εκμυστηρευτεί εσείς οι ίδιοι σε αυτά.

Προσοχή λοιπόν ιδιαίτερα αυτό το μήνα στο κουτσομπολιό. Επίσης σε πρακτικό επίπεδο, αυτό το μήνα αναμένεται να αντιμετωπίσετε βλάβες στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, βλάβες που έχουν να κάνουν με τα ηλεκτρολογικά και γενικότερα με τις ηλεκτρικές συσκευές εντός του χώρου. Συνιστάται λοιπόν προσοχή στη χρήση ηλεκτρικών συσκευών και ένας επανέλεγχος των ηλεκτρολογικών σας το σωστό σπίτι όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο.

Για εσάς ειδικότερα που η δουλειά σας βασίζεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, φροντίστε να κρατήσετε ένα αρχείο ασφαλείας.

Το ίδιο ισχύει και για το κινητό σας τηλέφωνο το οποίο είναι καλό να συγχρονίσετε με μία εξωτερική συσκευή έτσι ώστε να διατηρήσετε όλα τα αρχεία που σας είναι απαραίτητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα, ο Ιούνιος αποτελεί ένα μήνα πολύ σημαντικό για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Γενικότερα αυτό το χρονικό διάστημα θα εκτονώσει συναισθηματική ένταση σε κάθε επίπεδο της ζωής σας.

Εδώ έρχεται και το σημείο στο οποίο είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή. Είναι γεγονός ότι το κλίμα στη δουλειά σας δεν είναι και το πιο εύκολο και από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό το μήνα.

Είτε αυτό οφείλεται σε δύσκολες επαγγελματικές σχέσεις με τους συναδέλφους ,σε ένα κλίμα αθέμιτου ανταγωνισμού ή ακόμα και στις απαιτήσεις των προϊσταμένων σας ,οι οποίοι συνεχώς αας έχουν υπό πίεση.

Πέρα από τους εξωτερικούς παράγοντες, το δυσμενές κλίμα στον εργασιακό σας χώρο θα μπορούσε επίσης να οφείλεται και στην δική σας δυσαρέσκεια σε σχέση με το τι προσφέρετε ως υπηρεσία  και τι λαμβάνετε ως αντάλλαγμα.

Είναι καλό να σχεδιάσετε τα επόμενά σας βήματα με προσοχή, γιατί τώρα δεν είναι καλή περίοδος να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας, ούτε να αντιδράσετε σπασμωδικά βασισμένοι σε μία συναισθηματική παρόρμηση.

Πράξτε αντίθετα σε αυτό που σας υποδεικνύει το συναίσθημα και επιδιώξτε την εύρεση μιας μέσης λύσης.

Κρατήστε υπ’οψιν ότι ο Ιούνιος ευνοεί μεταθέσεις ,μετακίνηση σε άλλο τμήμα του ίδιου εργασιακού χώρου, την ανάληψη νέων καθηκόντων, ΠΑΝΤΟΤΕ όμως μέσα στον ήδη υπάρχων εργασιακό σας χώρο.

Αυτή η ευκαιρία είναι πολλά υποσχόμενη ,κάτι το οποίο εγγυάται ο Ιούνιος ως  μήνας που ευνοεί το καινούργιο. Παρόλα αυτά να είστε σε ετοιμότητα  καθώς θα χρειαστεί να εκπαιδευτείτε ως προς τα νέα σας καθήκοντα, και να προσαρμοστείτε στις νέες απαιτήσεις και τις αλλαγές.

Κάτι τέτοιο θα σας ωφελήσει πολύ οπότε μη σας αποθαρρύνει η σκέψη ότι θα χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή.

Η εξέλιξή σας θα είναι ραγδαία και ανοδική και θα έχει ως βάση τη προηγούμενη εργασιακή σας εμπειρία αποτελώντας έτσι τόσο την εξέλιξη όσο και τον εμπλουτισμό της με νέες δεξιότητες. Σηκώστε λοιπόν ψηλά τα μανίκια και ετοιμαστείτε για δουλειά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα ο Ιούνιος σας καλεί να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί

Αυτή η περίοδος δεν είναι καλή για μεγάλα ανοίγματα οικονομικού επιπέδου και κυρίως αντενδείκνυται για μετακομίσεις οικίας είτε επαγγελματικού χώρου.

Οπότε εάν προγραμματίζετε στο μέλλον κάποια μετακόμιση είναι καλό να αποφύγετε τουλάχιστον το διάστημα του Ιουνίου.

Επίσης κάποιο προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό αναμένεται να τροποποιηθεί ξαφνικά είτε ως προς την ημερομηνία η ακόμα και ως προς τον προορισμό.

Γενικότερα στα θέματα των μετακινήσεων υπάρχει κάποια δυσκολία τόσο ως προς τη συνεννόηση όσο και ως προς τις συνθήκες ,οπότε με την κατάλληλη προετοιμασία μπορείτε τουλάχιστον να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Για εσάς που περιμένετε νέα από το εξωτερικό σε ότι αφορά τα οικονομικά σας είτε σε σχέση με μία περιουσία από τώρα μοιράζεται είτε σχετικά με μία επένδυση που περιμένετε να σας αποφέρει καρπούς τα νέα θα είναι καλά και γενικότερα να αναμένεται ροή χρημάτων από το εξωτερικό, χρήματα που θα σας σταλούν και τα οποία περιμένετε εδώ και καιρό.

Καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι γιατί σε κάθε περίπτωση θα προκύψουν εντάσεις ανάμεσα στα άτομα που θα διεκδικήσουν αυτή την περιουσία, ή που σε κάθε άλλη περίπτωση  που θα σας αποστείλουν τα χρήματα, άτομα που δεν θα διστάσουν ακόμα και να προσποιηθούν οτι κατέχουν στοιχεία που τους υποστηρίζουν ως προς τη δέσμευση αυτών, στοιχεία που στη πραγματικότητα ειναι ανύπαρκτα.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν από τις συμπεριφορές που θα αντιμετωπίσετε και διατηρήστε μία απόσταση ασφαλείας από τις διαπροσωπικές σχέσεις με τα εν λόγω πρόσωπα επικοινωνώντας μόνο μέσω e-mail ώστε να έχετε πειστήρια.

Εν συντομία η όλη κατάσταση θα λειτουργήσει υπέρ σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει αρκει να κινηθείτε μεθοδικά και να δώσετε χρόνο στην υπόθεση μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ο μήνας αυτός θα σας βάλει σε σκέψεις.

Σκέψεις που θα περιλαμβάνουν μία σχέση έντονου πάθους και μίσος, ένα πρόσωπο με το οποίο στο άμεσο παρελθόν έχετε λογομαχήσει αρκετές φορές και που με τη στάση του σας απομάκρυνε συναισθηματικά.

Για εσάς που δεν είστε σε σχέση αυτό το πρόσωπο αφορά έναν ερωτικό σύντροφο του άμεσου παρελθόντος ,ένα σύντροφο που δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα συναισθηματικά και που με τον οποίο αφήσατε την κατάσταση μετέωρη χωρίς οριστική λήξη.

Πάντως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιδιώξετε μία συνάντηση αλλά και να δώσετε μία νέα ευκαιρία στη σχέση αυτή.

Για εσάς που είστε σε σχέση και δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα με το ταίρι σας δεν θα έρθουν για να σας χωρίσουν αλλά για να σας ενώσουν περισσότερο κάτι όμως το οποίο χρειάζεται προσπάθεια και από τη δική σας μεριά.

Εδώ είναι το σημείο που θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή γιατί αυτή η ευκαιρία είναι πολύτιμη κυρίως για εσάς τους ίδιους καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε την κατάσταση πιο ολοκληρωμένα.

Η αλήθεια είναι πως με το πρόσωπο αυτό σας συνδέει μία πολύ έντονη ερωτική χημεία και ότι οι μεταξύ σας επικοινωνία σαν ζευγάρι βασίζεται κυρίως στη σεξουαλική σας σχέση.

Θα χρειαστεί λοιπόν αυτή τη φορά να ανακαλύψετε ένα καινούργιο κώδικα επικοινωνίας και να δουλέψετε περισσότερο τη συναισθηματική και τη λεκτική σας επικοινωνία.

Με λίγα λόγια αξίζει να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας αλλά με ανανεωμένη σκέψη και νέες προοπτικές.

Αφήστε το πείσμα στην άκρη, επενδύστε στη σχέση σας και μην επιδιώξετε απλώς να επαναλάβετε εν συντομία όλη της την πορεία άλλη μία φορά, αλλά να χαράξετε απο κοινού μία καινούργια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούνιος είναι για εσάς ο μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου σαν ένας θεριστής, θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών, όλου του προηγούμενου διαστήματος.

Είτε πρόκειται για κάποιο επαγγελματικό project, είτε για κάποια σχέση στην οποία είχατε επενδύσει, σπουδές, μάχη για την διατήρηση της υγεία σας, οτιδήποτε και αν είναι  που  επιμελώς καλλιεργούσατε, τώρα έφτασε η στιγμή που θα σας ανταμείψει.

Είναι γεγονός ότι οτιδήποτε είναι αυτό που αποτελούσε το κύριο μέλημά σας όλο το προηγούμενο διάστημα, θα εκπληρωθεί.

Αυτή η κατάσταση λοιπόν τώρα αναμένεται  να ισορροπήσει, αποκαθιστώντας την εσωτερική σας αίσθηση της δικαιοσύνης, κυρίως όσον αφορά τις θυσίες που πραγματοποιήσατε για να αφοσιωθείτε στο στόχο σας.

Το σίγουρο είναι ότι με την ολοκλήρωση της προσπάθειας όλου του προηγούμενου χρονικού διαστήματος , έρχεται η στιγμή που θέλοντας και μη θα χρειαστεί να αλλάξετε σελίδα προχωρώντας σε μία νέα φάση ζωής.

Αναμένονται αλλαγές στον κοινωνικό σας περίγυρο, στην καθημερινότητά σας, και γενικότερα στη μέχρι τώρα συνηθισμένη σας ρουτίνα.

Μην εκπλαγείτε αν αισθανθείτε την ανάγκη να απομονωθείτε η να στραφείτε στην εσωστρέφεια.

Όταν τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα ,ειδικά όταν κάτι τέτοιο  συμβαίνει τόσο ξαφνικά, χρειάζεται να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα σε συναισθηματικό επίπεδο.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν  αποδεχτείτε κάθε συνοδευόμενο με την αλλαγή συναίσθημα και μετουσιώστε το σε θέληση , γιατι έχετε παλέψει πολύ σκληρά και το αποτέλεσμα σας αξίζει.

Ο Ιούνιος με λίγα λόγια είναι ένας εξαιρετικά ευνοϊκός μήνας για εσάς. Ναι μεν θα σας σπρώξει με ισχυρή δύναμη ζητώντας αλλαγή και εξέλιξη ,αλλά θα σας προσφέρει μία γερή βάση από την οποία εσείς θα εξελιχθείτε με ασφάλεια, σιγουριά και με μια νέα δύναμη.

Μία δύναμη που ακούει στο όνομα θέληση και θα αποτελέσει από εδώ και στο εξής το πιο ισχυρό σας όπλο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα, το μονοπάτι το οποίο σας υποδεικνύει ο Ιούνιος και που τώρα θα συνειδητοποιήσετε και εσείς οι ίδιοι είναι η αλλαγή.

Από  ο,τι φαίνεται τόσο η εργασία σας στο πλαίσιο που ήδη βρίσκεστε, όσο και ο κύκλος των εμπειριών που έπρεπε να αποκομίσετε από την τωρινή σας απασχόληση έχει ολοκληρωθεί.

Η κατάσταση αναμένεται να είναι έκρυθμη σε συναισθηματικό επίπεδο, με εντάσεις και μεγάλη δυσκολία στα επικοινωνιακά ζητήματα.

Παρόλα αυτά, η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Πώς; Βοηθώντας σας να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να τολμήσετε το επόμενό βήμα, τόσο στην επαγγελματική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας.

Να είστε σε ετοιμότητα για ευχάριστες εκπλήξεις καθώς θα προκύψει μία εξαιρετικά σημαντική ευκαιρία ,η οποία περιλαμβάνει εργασία στο εξωτερικό με πολύ καλές προοπτικές.

Αυτή η ευκαιρία είναι πολύ σημαντική για εσάς. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο ή μία δεξιότητα στην οποία μέχρι τώρα λόγω των συνθηκών δεν σας δόθηκε η δυνατότητα να αξιοποιήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μπορεί για παράδειγμα μέχρι τώρα η επαγγελματική σας απασχόληση να μην ήταν σχετική με τις σπουδές ή τον  τομέα της εξειδίκευσης σας.

Τώρα λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξελιχθείτε και να εργαστείτε πλέον πάνω στην ειδικότητά σας.

Το τωρινό εργασιακό σας περιβάλλον δεν θα σας αφήσει να φύγετε χωρίς να προβάλει αντιστάσεις ή φαινομενικά εμπόδια. Παρόλα αυτά δεν θα υπάρξει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα που να έχει τη δύναμη να σας αποτρέψει από το να τολμήσετε αυτό το σημαντικό για εσας βήμα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι της νέας ευκαιρίας που θα προκύψει,  θα περιλαμβάνει η συχνά ταξίδια είτε μόνιμη διαβίωση στο εξωτερικό.

Παρά την αρχική σας ανησυχία, τα έξοδα διαβίωσης θα καλυφθούν και γενικότερα θα δεχτείτε μεγάλη οικονομική υποστήριξη.

Είστε πραγματικά ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια του μήνα  και το σίγουρο είναι ότι ο Ιούνιος αποτελεί για εσάς την αρχή μιας νέας εποχής σε κάθε επίπεδο της ζωής σας. Τολμήστε Λοιπόν την αλλαγή και δοκιμάστε το καινούργιο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα ο μήνας αρχικά θα ξεκινήσει με κάποιες δυσκολίες κυρίως σε ότι αφορά θέματα με το σπίτι σας είναι κάποιο ακίνητο που σας ανήκει.

Αυτό το ζήτημα δεν θα είναι κάτι που θα προκύψει τώρα.  Σας απασχολεί ήδη τουλάχιστον από τον προηγούμενο μήνα  και αυτή τη φορά θα χρειαστεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μία αναμέτρηση .

Η απόφαση σχετικά με το τι θα κάνετε γύρω από αυτό το ζήτημα.

Κρατήστε υπόψιν ότι  υπάρχουν πολλά συμφέροντα που διακυβεύονται, οπότε δείξτε κατανόηση στις αντιδράσεις των γύρω σας και επικεντρωθείτε καλύτερα στα δικά σας θέλω και τις δικές σας ανάγκες.

Η αλήθεια είναι ότι κυρίως στις αρχές του μήνα θα περάσετε διαδοχικές δυσκολίες σε συναισθηματικό επίπεδο, βιώνοντας ένα άγχος ως προς το πώς να διαχειριστείτε καλύτερα το ζήτημα.

Ένα ζήτημα που πλέον όλες οι ενδείξεις λένε ότι έφτασε η ώρα να λυθεί οριστικά.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν έρχεται η ευνοϊκή δράση αυτού του μήνα ο οποίος,  σαν από μηχανής θεός, θα στείλει στα χέρια σας ένα ευχάριστο νέο με τη μορφή μηνύματος, είτε γραπτής είτε ηλεκτρονικής μορφής και ενδεχομένως με τη μορφή μιας πρόσκλησης σε ένα χαρμόσυνο γεγονός.

Αυτό το μήνυμα αναμένεται  θα δώσει από μόνο του τη λύση στο πρόβλημα όχι μόνο ξεδιαλύντας τη κατάσταση αλλά επιτρέποντας ελευθερία κινήσεων.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί σε γενικές γραμμές όταν πιέζεστε συναισθηματικά χάνετε τον έλεγχο και μαζί με τον έλεγχο το δίκιο σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο Ιούνιος έρχεται αποφασισμένος να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μία επίμονη κατάσταση του παρελθόντο, ή για τους δεσμευμένους ένα πρόβλημα που παραμένει άλυτο και κρατάει τη σχέση στάσιμη.

Για εσάς που είστε αδέσμευτοι αυτό το διάστημα, μία σχέση που εδώ και αρκετό καιρό έρχεται και παρέρχεται χωρίς ουσιαστική εξέλιξη,  θα μπει σε καινούργια διάσταση, δίνοντας την ευκαιρία να αποδεσμευτείτε από αυτήν και επιτέλους να προχωρήσετε τη ζωή σας.

Πείτε ναι στις εξόδους καθώς θα προκύψει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση στα πλαίσια μιας κοινωνικής εκδήλωσης.

Σε αυτό λοιπόν το κοινωνικό γεγονός θα συναντήσετε ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν, αντιμετωπίζοντας όμως αρκετά προβλήματα στη σχέση σας.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο πάντοτε υπήρχαν εντάσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο, εντάσεις που οδηγούσαν σε τσακωμό και απομάκρυνση ποτέ όμως σε οριστικό χωρισμό.

Αυτή τη φορά λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε ξανά κοντά σε αυτό το άτομο όχι όμως για πολύ.

Το  εμπόδιο που θα υπάρξει αυτή τη φορά είναι το θέμα της απόστασης, καθώς ένας από τους δύο θα χρειαστεί να ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους οπότε για άλλη μία φορά εξωγενείς παράγοντες έρχονται να εμποδίσουν την εξέλιξη της σχέσης, βάζοντας τη στον πάγο.

Είναι καλό για σας, ειδικά στην παρούσα φάση της ζωής σας, να αναζητήσετε ένα άτομο που θα είναι κοντά σας και σε φυσικό επίπεδο.

Η σχέση από απόσταση με το συγκεκριμένο άνθρωπο είναι κάτι που δεν θα σας βοηθήσει στην προσωπική σας εξέλιξη, καθώς μπαίνοντας σε μία τέτοια συνθήκη για άλλη μία φορά θα αναγκάσετε τον εαυτό σας να παραγκωνίσει τις πραγματικές του ανάγκες.

Πράγματι αυτό το μήνα θα περάσουν ιδέες γάμου και οικογένειας από το μυαλό σας και με αυτό τον τρόπο θα συνειδητοποιήσετε ότι συναισθηματικά έχετε προχωρήσει και ζητάτε πλέον άλλα πράγματα από ό,τι στο παρελθόν.

Πράγματα που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θέλει και δεν μπορεί σε πρακτικό επίπεδο να σας προσφέρει.

Για εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό το μήνα θα αισθανθείτε ότι η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και οι συχνοί τσακωμοί που θα προκύπτουν σε όλο και πιο συχνά διαστήματα αποτελούν ένα προειδοποιητικό καμπανάκι.

Όχι απαραίτητα για το χωρισμό, αλλά για το ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Και στη δική σας περίπτωση θα προκύψει κάποιο θέμα με την απόσταση, πάλι για επαγγελματικούς λόγους.

Αυτό που είναι καλό να θυμάστε είναι πως πριν το επαγγελματικό ταξίδι είναι καλό να έχουν ξεκαθαριστεί τα πράγματα μεταξύ σας και να εχετε επικοινωνήσει τις πραγματικές σας ανάγκες.

Ανάγκες που και στις δύο πλευρές συμβαδίζουν καθώς συμπεριλαμβάνουν το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας .

Για εσάς που είστε ήδη παντρεμένοι το ζήτημα που θα υπάρξει είναι η  ετοιμότητά ως προς τη  μετακόμιση στο εξωτερικό με το σύζυγο και τα παιδιά σας.

Σε κάθε περίπτωση   επικοινωνήστε λοιπόν την ανάγκη σας και αφουγκραστείτε την ανάγκη του άλλου σας μισού και το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε τη λύση μαζί.

iounios-2017-aisthimatikes-astrologikes-provlepseis-zwdia

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος θα είναι για σας ένας μήνας ιδιαίτερα ευνοϊκός σε κάθε θέμα που αφορά την εκπαίδευση τη μόρφωση και τις σπουδές σας. Αυτό το χρονικό διάστημα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να μπείτε σε μία μαθησιακή διαδικασία.

Κάτι στα υπόψιν – ότι στο άμεσο μέλλον θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να αξιοποιήσετε επαγγελματικά την νεοαποκτηθείσα γνώση σας οπότε αντιμετωπίστε τη μόρφωση σαν επένδυση μία επένδυση που στη δική σας περίπτωση θα αποβεί προσοδοφόρα.  Κατά κύριο λόγο αυτός ο μήνας αναμένεται  να κυλήσει αργά.

Για εσάς που περιμένετε εξελίξεις σε γραφειοκρατικά ή άλλα ζητήματα τα οποία έχετε θέσει σε εφαρμογή ήδη από προηγούμενους μήνες είναι καλό να γνωρίζετε ότι ο Ιούνιος δεν είναι ο μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου που θα δείτε αποτελέσματα προηγούμενων ή μακροχρόνιων προσπαθειών.

Σε εσωτερικό επίπεδο ο Ιούνιος θα σας δώσει την ευκαιρία να δουλέψετε θέματα που αφορούν την εμφάνιση σας  και κυρίως τον τρόπο που παρουσιάζεστε στο κόσμο.

Θα έχετε την επιθυμία να αλλάξετε κάποια πράγματα στην επικοινωνιακή στρατηγική η να δώσετε μία άλλη πιο δυναμική εικόνα του εαυτού σας στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Γενικότερα θα σας απασχολήσουν κουτσομπολιά και κριτικές σε θέματα που αφορούν τη σχέση ή το γάμο σας και ενδέχεται αυτό να είναι το κίνητρο πίσω από την ανάγκη να ανανεώσετε την εικόνα και τον τρόπο που προβάλλεστε στους γύρω σας.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν ο Ιούνιος σας συμβουλεύει να σταματήσετε να δίνετε τόση βάση στη γνώμη τρίτων για εσάς και να βάλετε τον εαυτό σας στο επίκεντρο της προσοχής σας. Δουλέψτε θέματα που αφορούν την αυτοπεποίθηση και την ανεξαρτησία σας, έτσι ώστε να αποδείξετε σε εσάς και όχι σε κάποιον άλλον την πολυτιμότητα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα αυτό το χρονικό διάστημα αναμένεται να δυσκολευτείτε κυρίως ως προς το τι να αποφασίσετε.

Η κατάσταση στο χώρο της εργασίας σας θα είναι έκρυθμη με πολλές εντάσεις και τσακωμούς πράγμα που με το ισχυρό σας επαγγελματικό ένστικτο θα συνειδητοποιήσετε oτι δεν μπορεί να σας εγγυηθεί σταθερότητα ούτε επιτυχία.

Είναι πολύ σημαντικό για τη δική σας περίπτωση να αποστασιοποιηθείτε από κάθε έριδα και διαξιφισμό που θα προκύψει αυτό το διάστημα και να περιορίσετε τη συνομιλία και τη συμμετοχή σας στα τεκταινόμενα μόνο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας.

Δώστε επίσης μεγάλη προσοχή στο να διατηρήσετε τις επαφές σας με άτομα του ίδιου χώρου και μην εκπλαγείτε διότι κυρίως στα μέσα του μήνα θα δεχτείτε πρόσκληση για ένα  γεγονός που θα διοργανώσει μία εταιρεία και αφορά ανθρώπους του δικού  σας επαγγέλματος.

Αυτό το γεγονός θα μπορούσε να είναι μία δεξίωση, ένα πάρτυ στο οποίο για να φτάσετε θα χρειαστεί να διανύσετε  απόσταση.

Επενδύστε λοιπόν στην συγκυρία  και πείτε ναι σε ανάλογες προτάσεις γιατί η επόμενη σημαντική σας ευκαιρία καριέρας θα προκύψει αυτό το μήνα μέσα από ένα ανάλογο γεγονός.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα αυτός ο μήνας θα χρειαστεί πολλή προσοχή.

Το άγχος και η ανησυχία σας για την εξέλιξη της καριέρας σας και γενικότερα για την επαγγελματική σας ταυτότητα αναμένεται να σας ευαισθητοποιήσει με ένα τρόπο που θα επιδιώξετε να το ανακουφίσετε κακομαθαίνοντας τον εαυτό σας.

Βγάλτε λοιπόν το χέρι από την τσέπη και ειδικά αυτό το μήνα μην ξοδέψετε χρήματα που δεν έχετε ή που δεν μπορείτε να αναπληρώσετε.

Η αδυναμία σας προς την πολυτέλεια θα σας βάλει στο πειρασμό να επιδιώξετε μια απόδραση σε αυτή. Για παράδειγμα αγοράζοντας ακριβά ρούχα, αξεσουάρ και υπηρεσίες ομορφιάς όπως μασάζ σπα η μία κοστοβόρα απόδραση σε ένα ανάλογο περιβάλλον.

Η ανάγκη σας να ανακουφίσετε το άγχος μπορεί να καλυφθεί και με άλλους τρόπους, οι οποίοι δεν θα βάλουν σε μεγαλύτερο κίνδυνο την οικονομική σας κατάσταση.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το μήνα το πιο σοβαρό πρόβλημα που έχετε να αντιμετωπίσετε δεν είναι η οικονομική σας κατάσταση αυτή καθαυτή.

Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι το δικό σας άγχος απέναντι στη κατάσταση οπότε τα νέα είναι καλά, γιατί το άγχος δεν καθορίζεται από εξωτερικά γεγονότα αλλά από τη δική σας αντίδραση σε αυτά, αντίδραση που εξαρτάται και τροποποιείται μόνο από εσάς.

Σε πρακτικό επίπεδο, μία επένδυση που όμως αξίζει να πραγματοποιήσετε και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό ,είναι η μετακόμιση.

Εάν αυτό είναι κάτι που επιθυμείτε εδώ και καιρό τώρα θα σας δοθεί η καλύτερη ευκαιρία μέσα από μία πληροφορία κάποιου γνωστού σας προσώπου ή από μια τυχαία περιπλάνηση σε μια καινούργια για εσάς περιοχή.

Μην εκπλαγείτε εάν αυτή η περιπλάνηση σας φέρει στο κατώφλι ενός σπιτιού που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα είναι καλό να προσέξετε αυτό το μήνα και να μην επιτρέψετε στις εξωτερικές επιρροές στη γνώμες τρίτων να επηρεάσουν τη σχέση σας ,αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα ζητήματα που προκύπτουν σε αυτή.

Να είστε σε ετοιμότητα ,γιατί θα υπάρξουν πολλές εξωτερικές πιέσεις ,τόσο από οικογένεια όσο και από φίλους γεγονός που θα αυξήσει περισσότερο την ένταση πράγμα που αντί να βοηθήσει θα κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη.

Είναι καλό επίσης να προσέξετε τις πληροφορίες που μοιράζεστε σε δικά σας άτομα σε σχέση με θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο το σύντροφο σας.

Προστατεύστε λοιπόν την προσωπική σας ζωή και επενδύστε χρόνο ετσι ώστε να λύσετε κατ’ιδίαν τα θέματα που αφορούν τη σχέση σας.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό για εσάς να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να συναναστραφείτε με καινούργιους ανθρώπους, πράγμα που θα σας δώσει την ευκαιρία να απομακρυνθείτε από το κλοιό παρακολούθησης.

Σε γενικές γραμμές να θυμάστε ότι η σχέση σας αφορά εσάς και τον άνθρωπό σας. Προσέξτε λοιπόν και προφυλάξτε την ιδιωτική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι για εσάς γεμάτος ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα, σηματοδοτώντας μία περίοδο δημιουργική κυρίως σε πρακτικό επίπεδο.

Σκέψεις και ιδέες που είχαν διαμορφώσει στο παρελθόν υλοποιούνται οπότε αν ψάχνετε την ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα ή να πραγματοποιήσετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας ο μήνας αυτός αποτελεί την πιο ιδανική περίοδο.

Γενικότερα περνάτε σε μία φάση πράξεων έχοντας περάσει όλο το προηγούμενο διάστημα καταστρώνοντας σχέδια και διαμορφώνοντας εικόνα για το αύριο, τώρα είναι η στιγμή να χρησιμοποιήσετε όλη αυτή τη δημιουργικότητα ως την πρώτη ύλη για να πλάσετε την πραγματικότητα στην οποία επιθυμείτε να ζήσετε.

Ο Ιούνιος θα είναι και για εσάς ένας μήνας ευχάριστων συμπτώσεων.

Μην εκπλαγείτε εάν σας δοθεί η ευκαιρία να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας, καθώς ευνοούνται καρμικές συναντήσεις.

Άνθρωποι που έχετε αισθανθεί ότι έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και που έφυγαν ξαφνικά σε κάποιο ταξίδι και γενικότερα έρχονται και φεύγουν από τη ζωή σας συστηματικά τώρα έρχονται για να μείνουν.

Πράγματι μία γενικότερη αλλαγή στην καθημερινότητα και τον τρόπο που ζείτε αναμένεται να σας ανανεώσει σημαντικά προσδίδοντας ένα καινούργιο νόημα στη ζωή.

Καταστάσεις και πρόσωπα που στο παρελθόν σας είχαν δυσκολέψει ή τομείς στους οποίους νιώθατε έλλειψη πρόκειται να εκπληρωθούν.

Όλα είναι δυνατά για εσάς αυτό το μήνα και πραγματικά η ζωή σας θα ανατραπεί ευχάριστα, οπότε μπείτε και εσείς το παιχνίδι και απολαύστε την εύνοια της τύχης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Ιούνιος εγγυάται επιτυχία και σταθερότητα σε κάθε θέμα που αφορά όχι μόνο την επαγγελματική σας ζωή αλλά και την καριέρα σας.

Από αυτό το μήνα και έπειτα μπαίνετε σε μία νέα τροχιά εξέλιξης στο χώρο όπου εργάζεστε, καθώς αναμένεται αναβάθμιση των καθηκόντων σας και η ανέλιξη σας σε μία θέση ευθύνης και εξουσίας.

Είστε πραγματικά ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια του μήνα στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Το μόνο σημείο που είναι καλό να προσέξετε είναι να είστε θετικοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας γιατί από ό,τι φαίνεται η θέση που θα προαχθείτε περιλαμβάνει και ένα συνεργάτη με τον οποίο θα μοιραστείτε κοινά καθήκοντα και ίσο μερίδιο ευθύνης για το αποτέλεσμα.

Εστιαστείτε λοιπόν  στο πραγματικό στόχο που είναι η παραγωγικότητα. Αφήστε την ανασφάλεια σχετικά με την εξασφάλιση των συμφερόντων σας απέναντι στο συνεργάτη στην άκρη. Να θυμάστε ότι αυτή η θέση, αλλά και το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνεργαστείτε θα αποτελέσει την αρχή μιας πολύ δυνατής περιόδου για την επαγγελματική σας ζωή και την ίδια την καριέρα σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα αναμένονται κάποιες μικρές δυσκολίες κυρίως με διαδικαστικά που έχουν ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα.

Ειδικότερα εάν το οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί έχει σχέση με τράπεζα ή κάποιο δάνειο είναι σημαντικό να έχετε υπόψη ότι καλό θα ήταν να αναζητήσετε και μία δεύτερη γνώμη.

Στη δική σας περίπτωση υπάρχει η χρυσή τομή πράγμα που θα το καταλάβετε και θα τα αξιοποιήσετε εγκαίρως.

Αναζητήστε λοιπόν κι άλλους τρόπους να επιλύσετε το ζήτημα που σας απασχολεί συμβουλευόμενοι και άλλους ειδικούς και εστιαστείτε στη λύση και όχι στη διαιώνιση του προβλήματος με περισσότερα διαδικαστικά.

Κυρίως προς το τέλος του μήνα η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει με εσάς να βγαίνετε νικητές από κάθε προσπάθεια διεκδίκησης επίλυσης ενός χρονοβόρου και κοστοβόρου ζητήματος που αφορά τα οικονομικά σας και σας ταλαιπωρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κάντε λοιπόν τις ανάλογες κινήσεις αναζητήστε τις σωστές πληροφορίες και το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσετε την υπόθεση.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα, ο Ιούνιος θα αποτελέσει ένα μήνα άκρως περιπετειώδη που σίγουρα θα αναστατώσει ευχάριστα της ζωής σας.

Αυτό το μήνα λοιπόν, σημαντικό γίνεται ένα πρόσωπο με το οποίο μοιραστήκατε στο παρελθόν μία σχέση έντονου πάθους.

Μία σχέση που όμως αναγκάστηκε να διακοπεί λόγω απόστασης, κάτι που αυτό το μήνα θα ανατραπεί. Το πρόσωπο αυτό λοιπόν θα εμφανιστεί και πάλι στη ζωή σας μετά από αρκετό χρονικό διάστημα το οποίο λόγω της  ερωτικής χημείας μεταξύ σας θα φανεί μηδαμινό.

Σε αυτό το σημείο θα ήταν καλό να δείξετε προσοχή και να έχετε υπόψιν ότι ναι μεν θα περάσετε υπέροχα με το άτομο αυτό αλλά το ζήτημα της απόστασης δεν είναι κάτι που θα λυθεί οριστικά καθώς το ταίρι σας θα χρειαστεί και πάλι να απομακρυνθεί από κοντά σας.

Το γεγονός ότι θα έχετε έναν εξαιρετικά ερωτικό και πλούσιο σε ρομαντικά συναισθήματα μήνα είναι σίγουρο.

Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να προστατεύσετε τον εαυτό σας γιατί ο ερωτισμός μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε ρομαντισμό ενώ και τα δύο αυτά στοιχεία στη δική σας περίπτωση δεν μπορούν να καλλιεργηθούν εξ’ αποστάσεως.

Πείτε ναι στην όλη εμπειρία και ζήστε τον έρωτά σας έχοντας όμως επίγνωση ότι πρόκειται για μία συνθήκη που δεν θα κρατήσει πολύ αλλά που έχει να σας διδάξει σημαντικά μαθήματα που θα χρειαστείτε στο άμεσο μέλλον.

 download

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούνιος ζητά από εσάς γρήγορη σκέψη και μεθοδικότητα ,καθώς θα προκύψουν αρκετά ζητήματα που θα χρειαστούν διευθέτηση.

Αυτά τα ζητήματα δεν σας αφορούν άμεσα αλλά σας επηρεάζουν, καθώς πρόκειται για  θέματα που αφορούν την οικογένειά σας και συγκεκριμένα το παιδί η κάποιο νέο σε ηλικία πρόσωπο της οικογένειας .

Η διαδικασία της επίλυσης των ζητημάτων αυτών  θα προκύψει μέσα από διαδοχικά οικογενειακά συμβούλια από τα οποία δεν θα λείψουν οι έριδες.

Πρόκειται για ένα ξαφνικό γεγονός και μία πληροφορία που θα φτάσει στα αυτιά σας αιφνιδιαστικά κάτι που σίγουρα θα σας πιάσει απροετοίμαστους αλλά πού μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Να έχετε υπόψη σας ότι ο Ιούνιος δεν αποτελεί ένα μήνα κατά τον οποίο θα προκύψουν εξελίξεις ή οριστικοποιήσεις κυρίως νομικών υποθέσεων.

Είναι καλό να δώσετε περισσότερο χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν και να επικεντρωθείτε στο τι μπορείτε να κάνετε εσείς προσωπικά για να αλλάξετε όποια συνθήκη σας επηρεάζει αρνητικά.

Το προηγούμενο διάστημα σας διακατείχε ένας πεσιμισμός καθώς προσπαθούσατε να πείσετε κυρίως στον εαυτό σας ότι είστε θύμα των καταστάσεων και πως η τροποποίησή τους δεν εξαρτάται από εσάς.

Πάρτε την κατάσταση λοιπόν στα χέρια σας και αρχίστε να ψάχνετε λύσεις σε πρακτικό επίπεδο.

Είναι εξίσου σημαντικό επίσης να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο για να ωριμάσουν οι συνθήκες όχι περιμένοντας παθητικά αλλά ενεργητικά.

Με λίγα λόγια, ο Ιούνιος σας καλεί να γίνετε περισσότερο αισιόδοξοι. Θυμηθείτε ότι ακόμα και αν κάποιες καταστάσεις δεν μπορούν να αλλάξουν άμεσα, αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι η δική σας στάση απέναντι σε αυτές.

Δοκιμάστε λοιπόν αυτή την τακτική και προετοιμάστε το έδαφος για τις αλλαγές που έρχονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ο Ιούνιος αναμένεται να είναι ένας από τους ευνοϊκότερους μήνας όλης της χρονιάς.

Ο μήνας αυτός λοιπόν θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικός σε όλα τα επίπεδα της επαγγελματικής σας  ζωής.

Ο Ιούνιος εγγυάται  επιτυχία και ομαλή εξέλιξη σε νέα εγχειρήματα, αλλά και σε προοπτικές συνδυασμού πολλών και διαφορετικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν, εάν προκύψει το ενδεχόμενο παράλληλης απασχόλησης.

Ο μήνας αυτός για εσάς τους Ζυγούς αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα διαπραγμάτευσης γύρω από επαγγελματικά ζητήματα οπότε τώρα θα είναι μια καλή στιγμή για να επιδιώξετε ανάλογες κινήσεις. Το μοναδικό εμπόδιο σε σχέση με τα επαγγελματικά σας είναι η δική σας ανασφάλεια και φοβίες γύρω από το πώς θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις αυξημένες ευθύνες που θα προκύψουν.

Η στασιμότητα του προηγούμενου διαστήματος ενδέχεται να κλόνισε  την αυτοπεποίθησή σας ,κάτι που αυτός ο μήνας θα ανατρέψει σημαντικά αρκεί να το επιτρέψετε δείχνοντας την ανάλογη στάση.

Πείτε ναι λοιπόν στον αναλάβετε περισσότερες αρμοδιότητες, και δραστηριοποιήθηκε σε πολλούς τομείς γιατί πραγματικά αυτό το διάστημα εγγυάται επιτυχία αρκεί να το τολμήσετε και πάνω από όλα να πιστέψετε ότι μπορείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα Ιούνιος δεν ενδείκνυται για μεγάλα ανοίγματα και σε γενικά πλαίσια σας εφιστά την προσοχή κυρίως απέναντι σε οικονομικές συμφωνίες με φυσικά πρόσωπα.

Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να καθυστερήσετε τουλάχιστον για αυτό το μήνα την υπογραφή συμβολαίων με οικονομικούς όρους .

Δείξτε ακόμα μεγαλύτερη φειδώ εαν το συμβόλαιο αυτό αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο ή την αγορά/ ενοικίαση  ενός επαγγελματικού χώρου ,γιατί στη περίπτωσή σας τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Μπαίνετε σε μία φάση της ζωής σας που επιθυμείτε πλέον τη σταθερότητα και τη σιγουριά σε οικονομικό επίπεδο.

Αποζητάτε μία ζωή χωρίς αναταραχές και χωρίς πολλές εντάσεις σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα.

Αυτό αποτελεί μια επικίνδυνη θεώρηση  που μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό να πείτε ναι σε αναξιόπιστες συμφωνίες.

Σε γενικές γραμμές προσέξτε το  πού θα βάλετε την υπογραφή σας αυτό το μήνα σε οικονομικό επίπεδο και αποφύγετε άτυπα συμβόλαια και προφορικές δεσμεύσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ο Ιούνιος αποτελεί την αρχή μιας νέας εποχής.

Για τους αδέσμευτους Ζυγούς, ανεκπλήρωτοι, αδιέξοδοι και καταστροφικοί έρωτες μπαίνουν στην άκρη ,με εσάς να επιθυμείτε να ξεκινήσετε από την αρχή, αναζητώντας μια συνθήκη που από την αρχή θα πληροί τις προϋποθέσεις της δικής σας ευτυχίας.

Έχετε πληγωθεί αρκετά στο παρελθόν από ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε βρεθεί σαν ερωτικό ζευγάρι σε πολλές διαφορετικές φάσεις της ζωής σας και όμως παρά τον μεταξύ σας μαγνητισμό η συνθήκη δεν μπορεί να μετουσιωθεί σε μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση.

Με αυτό το πρόσωπο θα κάνετε μια τελευταία προσπάθεια να ξεκινήσετε από την αρχή, χτίζοντας τη σχέση σε νέα θεμέλια.

Κι όμως πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι ο χρόνος για κάτι τέτοιο έχει παρέλθει οπότε θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη ζωή σας, αναζητώντας έναν έρωτα που θα ανταποκρίνεται στα θέλω του τωρινού και όχι του παρελθοντικού σας εαυτού.

Για εσάς που ήδη βρίσκεστε σε σχέση, το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού είτε από κοινού είτε κατά μόνας αναμένεται να προκαλέσει τάσεις φυγής.

Όχι λόγω προστριβών η προβλημάτων με το ταίρι σας, αλλά λόγω του δικού σας φόβου απέναντι στην εξέλιξη και τη θεμελίωση της σχέσης σας.

Η συναισθηματική επαφή και η συγχώνευση των δυο εαυτών, αποτελεί για εσάς ένα μικρό σοκ, το οποίο όμως θα ξεπεράσετε δίνοντας το βάρος στη δουλειά σας και τη καριέρα σας.

Το οτι δεν σας αρέσει να χάνετε τον έλεγχο είναι γεγονός, παρόλα αυτά ελάτε σε επαφή με το φόβο σας και χρησιμοποιήστε τον για να εξελιχθείτε, όχι μόνο εσείς οι ίδιοι αλλά και η σχέση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούνιος σας καλεί να στραφείτε σε μία εσωτερικότητα και σε μία προσπάθεια εξισορρόπησης και αυτοελέγχου. Αυτό το χρονικό διάστημα θα προκύψουν θέματα που αφορούν εξαρτήσεις και καταχρήσεις, συμπεριφορές που ενδέχεται να εγκλώβισαν τη δημιουργικότητά σας, στρέφοντας την ενάντια στον ίδιο σας τον εαυτό.

Πράγματι κατά τη διάρκεια του Ιουνίου θα είστε αρκετά ευαίσθητοι σε κάθε θέμα που αφορά υπερβολές και καταχρήσεις όπως λόγου χάρη στο φαγητό το τσιγάρο το ποτό και ιδιαίτερα στον ερωτισμό σας.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να χαμηλώσετε τους τόνους και την ένταση της καθημερινότητάς  και αποστασιοποιημένοι προσωρινά από τους συνηθισμένους εξωτερικούς παράγοντες, να βρείτε καταφύγιο στον ίδιο σας τον εαυτό.

Ένα μοναχικό ταξίδι θα ήταν ότι πρέπει για την περίπτωσή σας κάτι που αναμένεται να προκύψει μέσα σε αυτό το μήνα και που είναι σημαντικό να το επιδιώξετε.

Γενικότερα αυτό το χρονικό διάστημα θα επωφεληθείτε περισσότερο όντας μόνοι πράγμα που το χρειάζεστε για να εξισορροπήσετε την υπερπλεονάζουσα εξωστρέφεια του παρελθόντος.

Μία εξωστρέφεια που δεν ήταν τίποτε άλλο πέρα από μία προσπάθεια να δραπετεύσετε από μία πραγματικότητα που σας πνίγει.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και πιστεύοντας στην εσωτερική σας δύναμη να στραφείτε σε εσάς τους ίδιους και όχι σε κάποιον εξωτερικό παράγοντα η ουσία για να σας δώσει το απαραίτητο κουράγιο.

Με λίγα λόγια εσείς  είστε η δύναμη που αναζητάτε, το μόνο που χρειάζεται πλέον να γίνει, είναι να το συνειδητοποιήσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Ιούνιος ,σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει αρκετή συσσωρευμένη ένταση.

Το πρόγραμμά σας αναμένεται να είναι φορτωμένο με επιπλέον αρμοδιότητες και ευθύνες, χωρίς όμως την ανάλογη οικονομική ανταπόκριση.

Το πλαίσιο εργασίας θα  διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, που θα βρεθείτε στη θέση να διεκπεραιώνετε εσείς τη δουλειά που θα αντιστοιχούσε σε περισσότερα από ένα άτομα, κάτι που θα δυσχεράνει, τόσο τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, όσο και τις διαπροσωπικές επαφές στον εργασιακό σας χώρο.

Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάστε είναι ότι δεν θα είστε οι μοναδικοί αποδέκτες παρόμοιων συμπεριφορών καθώς η κατάσταση αυτή θα επικρατήσει γενικά στο χώρο της δουλειάς, χωρίς να αφορά εσάς προσωπικά.

Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά πως η παρούσα εργασία αποτελεί για εσάς σταθμό και όχι προορισμό .

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν τώρα θα είναι μία καλή χρονική στιγμή να ξεκινήσετε να αναζητάτε καινούργιες ευκαιρίες, γιατί ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε το επόμενο σας βήμα και την εξέλιξη της καριέρας σας.

Σε γενικές γραμμές να αναμένετε πως ο Ιούνιος αποτελεί το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.

Πολλά πράγματα θα αλλάξουν στον εργασιακό σας χώρο, στα ίδια σας τα καθήκοντα ακόμα και στα πρόσωπα που παίζουν κεντρικό ρόλο στη δουλειά σας.

Μετακινήσεις και συνταξιοδότησεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και ειδικά για εσάς που πλέον μπορείτε να προβείτε σε συνταξιοδότηση ή άδεια λοχείας τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε τα απαραίτητα διαδικαστικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα θα υπάρξουν μερικές καθυστερήσεις και εμπόδια ,κάτι που ίσως βάλει κάποια σχέδιά σας σε αναμονή.

Το διάστημα αυτό δεν περιλαμβάνει γρήγορες εξελίξεις και  άμεσα αποτελέσματα στον τομέα των οικονομικών σας, παρόλα αυτά  προσφέρει το ιδανικό έδαφος για να σχεδιάσετε τις κινήσεις  σας και να εφοδιαστείτε με τις  κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με τη διεκπεραίωση υποθέσεων που σας απασχολούν.

Θα γνωρίσετε μεγάλη βοήθεια σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας  στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που με την εμπειρία του και την επιχειρηματική του δεινότητα ,θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές.

Επιδιώξτε να εμπλουτίσετε και τις δικές σας γνώσεις γύρω από το ζήτημα που σας απασχολεί, εκμεταλλευόμενοι κάθε πηγή αντίστοιχων πληροφοριών.

Ειδικότερα προβλέπονται δυσκολίες σε σχέση με το σπίτι ή με κάποιο ακίνητο που σας ανήκει, ενω μια  υπόθεση που θα επιδιώξετε να ξεκινήσετε ενεργητικά το διάστημα του Ιουνίου  και αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα θα χρειαστεί να μπει στον πάγο.

Το κλειδί της υπόθεσης για εσάς ,είναι να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα τα οποία τους αφορά εξίσου το ζήτημα ειδικά εάν αυτά τα πρόσωπα είναι η οικογένειά σας.

Σφυγμομετρήστε την κατάσταση και μη βασιστείτε στις πληροφορίες που σας δίνουν οι εκπρόσωποι της άλλης πλευράς, αλλά αντίθετα γεφυρώστε το χάσμα σε συναισθηματικό επίπεδο επικοινωνώντας το μήνυμα άμεσα.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ο Ιούνιος δεν θα είναι από τους πιο εύκολους μήνες.

Αναμένονται συγκρούσεις και τσακωμοί αν όχι με το ταίρι σας τότε με το εξωτερικό περιβάλλον είτε το οικογενειακό είτε με κοινούς γνωστούς που από ό,τι φαίνεται έχουν την επιθυμία να συμμετάσχουν στη σχέση σας περισσότερο από εσάς και τον άνθρωπό σας.

Κάτι σας έχει κουράσει και ειδικά αυτό το διάστημα θα αισθανθείτε ότι πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Με αυτό το σκεπτικό η εξωτερίκευση της συναισθηματικής έντασης είναι κάτι που σε δεύτερο χρόνο θα αποσυμπιέσει την ατμόσφαιρα αποκαλύπτοντας την πραγματική πρόθεση των ανθρώπων αλλά και τους λόγους για τους οποίους επιδιώκουν να ελέγχουν τη σχέση σας με τόση επιμονή.

Για τους αδέσμευτους προσοχή και πάλι προσοχή, γιατί ο Ιούνιος θα σας βάλει στον πειρασμό να επιστρέψετε σε μία σχέση του παρελθόντος που ήταν πολύ επιζήμια για εσάς.

Κοινοί γνωστοί η και οικογενειακά πρόσωπα της άλλης πλευράς θα επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί σας, ζητώντας το λόγο του χωρισμού και γενικότερα υποβάλλοντας ένα καθεστώς πίεσης.

Ο στόχος τους θα είναι ένας και πολύ απλός,   να επιστρέψετε σε μία σχέση που ήταν για σας σαν κινούμενη άμμος.

Αυτό δε  σημαίνει ότι θέλουν το κακό σας ,απλώς υποβάλλοντας σας την ιδέα οτι εκείνοι ξέρουν το καλό σας θα «ντύσουν» τη πρόθεση με το ένδυμα της καλής θέλησης.

Το κλειδί της υπόθεσης για εσάς είναι να συνειδητοποιήσετε ότι ναι μεν σε μία σχέση υπάρχει κοινή ευθύνη για την πορεία και την εξέλιξη της- όμως για το πώς θα διαχειριστεί η άλλη πλευρά τα συναισθήματα μετά από το χωρισμό και τι θα επιλέξει να κάνει από δω και πέρα-δεν έχετε πλέον εσείς την ευθύνη.

Η ευθύνη που έχετε αυτή τη στιγμή είναι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να θυσιάζετε την προσωπική σας ευτυχία αγαπώντας έναν άνθρωπο για να τον σώσετε από τον εαυτό του.

Αγαπήστε τον εαυτό σας και από δω και στο εξής προσέξτε τις επιλογές σας και το πού τοποθετείτε τον εαυτό σας σε μία σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος θα αποτελέσει για εσάς την αρχή ενός πολύ περιπετειώδους καλοκαιριού, καθώς η πίεση της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις έχουν αρχίσει να σας προκαλούν τάσεις φυγής.

Μην αγνοήσετε την  επιθυμία σας  για ταξίδια και αποδράσεις αφού πράγματι το προηγούμενο χρονικό διάστημα περάσατε πολύ καιρό απομονωμένοι η βυθισμένοι σε μια οικογενειακή ρουτίνα χωρίς διασκεδάσεις και εξόδους.

Συνεπώς αυτή η εσωτερική κινητικότητα είναι όχι απλώς φυσιολογική, αλλά αναμενόμενη.

Είστε από τη φύση σας άνθρωποι εξωστρεφείς και για εσάς  η κοινωνικότητα και οι διαπροσωπικές επαφές αποτελούν τη πεμπτουσία της ζωής.

Για εσάς που γίνατε πρόσφατα γονείς ή που η κοινωνική σας επαφή περιορίζεται με τα οικογενειακά σας πρόσωπα ,είναι πλέον ανάγκη να γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς ισορροπώντας την κατάσταση.

Επιδιώξτε διαπροσωπικές και κοινωνικές επαφές με πρόσωπα της δουλειάς ή αναθερμάνετε σχέσεις με παλιούς γνωστούς που λόγω υποχρεώσεων αποστασιοποιηθήκατε.

Με λίγα λόγια το κλειδί της υπόθεσης για σας αυτό το μήνα είναι να καταφέρετε να σπάσετε τη ρουτίνα, ενώ ένα ταξίδι που θα προκύψει, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας και να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας, τον οποίο στα πλαίσια της οικογενειακής ζωής είχατε παραγκωνίσει.

Επενδύστε λοιπόν στον προσωπικό σας χρόνο αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις με πρόσωπα εκτός του οικογενειακού σας κύκλου.

Για εσάς που δεν είστε γονείς η πρόκληση της ρουτίνας ισχύει, καθώς είτε περνώντας χρόνο μόνο με συγκεκριμένα πρόσωπα, είτε μη έχοντας επενδύσει στις δικές σας γνωριμίες, έχετε περιορίσει κατά πολύ την κοινωνική σας δραστηριότητα.

Σε πρακτικό επίπεδο θα σας δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσετε τις διακοπές σας είτε μόνοι, είτε με άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

Στη δική σας περίπτωση είναι πολύ σημαντικό να τολμήσετε γιατί αυτή η αλλαγή σκηνικού και περίγυρου θα ωφελήσει πολύ και εσάς τους ίδιους σαν προσωπικότητες.

Ανακαλύψτε  καινούργιες πλευρές του εαυτού σας και σπάστε τα δεσμά της ρουτίνας . Καλωσορίστε λοιπόν το καλοκαίρι και μαζί με αυτό, το κάλεσμα στην περιπέτεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε ο,τι τα επαγγελματικά σας ζητήματα, ο Ιούνιος θα αποτελέσει την αρχή μιας καινούργιας περιόδου, η οποία προετοιμαζόταν ήδη από το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Για εσάς που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά σε κάποια οικογενειακή επιχείρηση, αναμένεται να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία και τις δεξιότητες που αποκομίσατε για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας.

Σε γενικά πλαίσια αυτό το διάστημα ευνοούνται freelance επαγγέλματα, η αυτοαπασχόληση και γενικότερα η εργασία κατά μόνας.

Για εσάς που ψάχνετε δουλειά αυτό το διάστημα σκεφτείτε την πιθανότητα να δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι για τον εαυτό σας ή να αναζητήσετε μία θέση εργασίας που περιλαμβάνει πολλές ώρες ατομικής δουλειάς.

Για εσάς που ήδη απασχολείστε σε επαγγελματικό επίπεδο να είστε σε ετοιμότητα για κάποιο αιφνίδιο επαγγελματικό ταξίδι το οποίο περιλαμβάνει και παρουσίαση της δουλειάς σας είναι στα πλαίσια κάποιας αξιολόγησης είτε στα πλαίσια εξασφάλισης της συνέχειας της.

Προετοιμαστείτε λοιπόν κατάλληλα και να είστε σε ετοιμότητα για μετακινήσεις.

Σε κάθε περίπτωση το διάστημα αυτό ναι μεν αναμένεται να είναι πιεστικός σε ότι αφορά τη δουλειά σας αλλά θα είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο και θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας εποχής για την καριέρα σας, κάτι που περιλαμβάνει τόσο τη μετακίνηση όσο και την ανάληψη μιας θέσης υψηλής ευθύνης.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι να μη βασιστείτε σε τρίτα πρόσωπα σε ότι αφορά τη δουλειά σας.

Αναλάβετε εσείς τον έλεγχο της κατάστασης, γιατί όσο κουραστικό και να είναι το πρόγραμμά σας ,είναι σημαντικό να κρατήσετε εσείς τον έλεγχο, πόσο μάλλον όταν αυτός αφορά τη δική σας προσωπική εργασία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα ο μόνος κίνδυνος που θα αντιμετωπίσετε είναι το δικό σας άγχος απέναντι σε πολλαπλά πιθανά σενάρια, τα οποία δεν βρίσκονται καν σε εξέλιξη.

Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν ζητήματα αποταμίευσης, εξασφάλισης αποζημίωσης, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε σύγκρουση με άτομα που μοιράζεστε κοινά οικονομικά συμφέροντα και που ξαφνικά θα αντιμετωπίσετε εχθρικά.

Η κατάσταση δεν αναμένεται να είναι εκρηκτική στην περίπτωσή σας ούτε εμπνέει ανησυχία.

Η συναισθηματική και ψυχολογική πίεση του Ιουνίου κυρίως σε ότι αφορά τη δουλειά σας και ειδικότερα στο δικό σας άγχος απέναντι σε αυτή, θα σας ευαισθητοποιήσει.

Αυτό το γεγονός θα σας κινητοποιήσει ως προς το να αναζητήσετε λύσεις, για να αντιμετωπίσετε το οποιοδήποτε σενάριο προκύψει στην πορεία.

Σε κάθε περίπτωση ο Ιούνιος είναι ιδανικός μήνας για αποταμίευση και για ανάλογες κινήσεις ,ενώ αντενδείκνυται για τη σύναψη καινούργιων συνεργασιών σε οικονομικό επίπεδο με τη μορφή κοινής εκμετάλλευσης περιουσιακών στοιχείων.

Όπως και στα επαγγελματικά σας έτσι και στα οικονομικά σας, είναι καλύτερα να αναζητάτε λύσεις που εξαρτώνται από εσάς χωρίς να εμπλέκεται τρίτα πρόσωπα σε δικές σας υποθέσεις.

Τέλος, ο Ιούνιος ζητά από σας υπομονή, και εγκράτεια, όχι τόσο στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας αλλά στον τρόπο που σκέφτεστε για αυτά.

Η λογική της αποταμίευσης είναι για να σας βοηθήσει να αισθάνεστε ασφάλεια και όχι ανασφάλεια, οπότε καλό θα ήταν να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα χρήματα και να τα χρησιμοποιήσετε ως εργαλείο για μία καλύτερη ζωή κάτι στην πραγματικότητα δεν  εγγυώνται αλλά απλώς  διευκολύνουν.

Απο εσάς εξαρτάται.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα, ο Ιούνιος θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανήψετε από συναισθηματικές δυσκολίες του παρελθόντος.

Οι δυσκολίες αυτές αφορούν σε μία σχέση του άμεσου παρελθόντος, η οποία ναι μεν δεν έχει λήξει οριστικά αλλα διατηρεί ακόμα  τη δύναμη να σας ελέγχει σε συναισθηματικό επίπεδο.

Δεν αποκλείεται ακόμα και αν έχετε προχωρήσει τη ζωή σας, το συγκεκριμένο πρόσωπο του παρελθόντος να καθορίζει με τον τρόπο του πολλές από τις κινήσεις σας πρωταγωνιστώντας έστω και στο περιθώριο.

Ήρθε λοιπόν ο καιρός να πάρετε μία ξεκάθαρη απόφαση και να προχωρήσετε ουσιαστικά τη ζωή σας.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι ότι ο Ιούνιος θα σας εμπνεύσει την ανάγκη να εξελιχθείτε τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο, κάτι που με την παραμονή σας σε δυσλειτουργικές σχέσεις έχει καθυστερήσει σημαντικά.

Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε και ανασυντάξτε τις σκέψεις σας, γιατί ο Ιούνιος θα σας δώσει μία εξαιρετικά δυναμική ώθηση για να προχωρήσετε τη ζωή σας όπου εσείς επιθυμείτε κάτι που εξαρτάται απο εσάς και όχι απο τον άνθρωπο που έχετε στη ζωή σας.

Κλείνοντας, το πιο σημαντικό μήνυμα για εσάς είναι να βάζετε τον εαυτό σας ως το επίκεντρο της σχέσης.

Αν δεν είστε εσείς καλά μέσα στη σχέση αυτή, δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει και το κυριότερο θα επιβαρύνει εσάς.

Ο έρωτας δεν είναι τιμωρία, αλλά λύτρωση.

Προχωρήστε λοιπόν στην αναζήτηση της προσωπικής σας ελευθερίας με ή χωρίς ερωτικό σύντροφο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο  Ιούνιος θα είναι για σας ένας μήνας αφιερωμένος στην οικογένεια την αγάπη και τη συντροφικότητα.

Γάμος και οικογένεια είναι προ των πυλών ενώ για εσάς που προσπαθείτε καιρό να γίνετε γονείς ο Ιούνιος θα έρθει με ευχάριστες εκπλήξεις και πολύ γρήγορες.

Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε τόσο με το γάμο ή τη σχέση σας όσο και μέσα στους ίδιους.

Συγκεκριμένα εάν σκέφτεστε να κάνετε μία αλλαγή στην εμφάνισή σας είναι φροντίσετε περισσότερο τη διατροφή και τη σωματική σας υγεία τώρα είναι μία εξαιρετικά καλή εποχή να πραγματοποιήσετε κάτι ανάλογο ενώ γενικότερα ο Ιούνιος αποτελεί την καλύτερη εποχή για να φροντίσετε την εικόνα σας συνολικά.

Αναμένεται να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι αστραπή του συντρόφου σας κάτι που θα φέρει μία μικρή αναστάτωση στην καθημερινότητά σας καθώς θα χρειαστεί να περάσετε κάποιο ένα μικρό χρονικό διάστημα χωριστά ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι στη σχέση σας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση μία μετακόμιση είναι προ των πυλών στην οποία εάν μέχρι στιγμής δεν ζούσατε μαζί, θα ξεκινήσετε την κοινή σας ζωή.

Είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο αυτού του μήνα στα θέματα που αφορούν την αγάπη που πραγματικά αυτό το διάστημα δουλεύει για εσάς.

Ο Ιούνιος επίσης θα είναι εξαιρετικά ευεργετικός και σε θέματα υγείας και ιδιαίτερα για εσάς τις γυναίκες ενδεχομένως αντιμετωπίζετε κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα τώρα θα δείτε καλή εξέλιξη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα, το μήνα αυτό αναμένεται να προκύψει μία καινούργια και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ευκαιρία απασχόλησης.

Πρόκειται για μία θέση στην οποία δεν θα απασχοληθείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρόλα αυτά με κάποιο τρόπο θα μπορέσει να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε στην καριέρα σας ακόμα και αν αποτελέσει σταθμό και όχι τον προορισμό της.

Σε περίπτωση που ήδη εργάζεστε, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την παρούσα θέση  αντιμετωπίζοντας την πρόταση σαν μία παράλληλη απασχόληση ,κάτι που σίγουρα θα επιβαρύνει σημαντικά το πρόγραμμά σας αλλά που θα εγγυηθεί σιγουριά και σταθερότητα.

Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο μήνας είναι εξαιρετικά ευνοϊκός σε κάθε επαγγελματική σας υπόθεση, αλλά και σε αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας ,προσφέροντας ευκαιρίες εξέλιξης που θα προκύψουν ξαφνικά και σχεδόν τυχαία.

Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία που θα προκύψει και αντιμετωπίστε την σαν μία δυνατότητα να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας και να διευρύνετε την εργασιακή σας πείρα, ερχόμενοι σε επαφή με ένα νέο επαγγελματικό κύκλο.

Είναι σημαντικό επίσης να φροντίσετε να εξασφαλίσετε καλές σχέσεις με το νέο εργασιακό περιβάλλον ,γιατί πολλές από τις γνωριμίες που θα προκύψουν σε αυτό θα αποτελέσουν κλειδί για το επόμενό σας βήμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα να μεριμνήσετε για θέματα που αφορούν τα παιδιά η νεαρά μέλη της οικογένειάς σας.

Συγκεκριμένα ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια είτε αυτό αφορά τη δική σας πλευρά είτε ενός κοντινού προσώπου στη ζωή σας, θα φέρει μία ευχάριστη αναστάτωση στον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά σας καθώς θα προκύψουν ξαφνικά νέα έξοδα.

Τα ξαφνικά αυτά έξοδα θα μπορούσαν να αφορούν τις σπουδές του παιδιού σας ή ενός νεαρού μέλος της οικογένειας ,κάτι που και αυτό αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα και μία νέα ζωή για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Στην περίπτωση αυτή να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα σας ζητηθεί να συνεισφέρετε οικονομικά στη μετακόμιση και στην τακτοποίηση του παιδιού στο νέο του προορισμό.

Αν πάλι είστε νεαροί σε ηλικία, το νέο αυτό της μετακόμισης για λόγους σπουδών θα μπορούσε να αφορά και εσάς τους ίδιους κάτι που σίγουρα θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά αλλά ενδέχεται να σας βάλει στον πειρασμό να πραγματοποιήσετε υπερβολικά έξοδα.

Είναι πολύ σημαντικό να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και να ζητήσετε βοήθεια από αγαπημένα σας πρόσωπα και σε κάθε περίπτωση να αποφύγετε τη λήψη δανείου οικονομικής βοήθειας σε εισαγωγικά από πρόσωπα που στη πορεία θα ζητήσουν περισσότερα χρήματα.

Σε πρώτη φάση είναι σημαντικό να μεριμνήσετε τα διαδικαστικά θέματα και σε δεύτερη να προσέξετε τον τρόπο που διαχειρίζεται τα χρήματα σας.

Ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός σας ενδέχεται να σας παρασύρουν ωστε να  ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που ήδη διαθέτετε, κάτι που σε δεύτερο χρόνο θα φέρει μερικά προβλήματα.

Προσοχή  λοιπόν τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, γιατί αν δεν προσέξει και στο τέλος θα σας διαχειριστούν αυτά!

ΕΡΩΤΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ένα ξαφνικό νέο θα σας προβληματίσει αρκετά αυτό το μήνα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ότι πλέον δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την πραγματικότητα ως έχει.

Για σας που βρίσκεστε στη διαδικασία διαζυγίου είναι σημαντικό να επιλέξετε τη νομική οδό και τις ξεκάθαρες διαδικασίες, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε τη δίκαιη κατανομή των ευθυνών και την ομαλή εξέλιξη της όλης υπόθεσης.

Για σας που είστε δεσμευμένοι αυτό το χρονικό διάστημα ένα ξαφνικό γεγονός θα σας κάνει να θελήσετε να αποστασιοποιηθεί είτε προσωρινά από το σύντροφό σας.

Αυτό το γεγονός αφορά είτε οικογενειακές υποθέσεις που θα βγουν στο φως είτε τον ερχομό ενός νέο μέλος στην οικογένεια κάτι που προσωρινά τουλάχιστον θα σας αναστατώσει.

Εάν ο σύντροφός σας έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο αναμένεται να προκύψει κάποιο ζήτημα οικογενειακό και νομικό αναφορικά με τα παιδιά, κάτι που σε κάθε περίπτωση θα απορροφήσει αρκετό χρόνο και ενέργεια από τη δική σας σχέση.

Είναι σημαντικό να κάνετε υπομονή, και σε κάθε περίπτωση να επιτρέψετε στο χρόνο να αφήσει τις καταστάσεις να εξελιχθούν.

Το κλειδί της υπόθεσης για εσάς είναι να δείξετε ψυχραιμία και να είστε ειλικρινείς απέναντι στο σύντροφό σας εκφράζοντας τα συναισθήματα με λέξεις και σε κάθε περίπτωση συζητώντας ανοιχτά για να βρείτε κοινή λύση.

Για τους αδέσμευτους αυτό το χρονικό διάστημα αναμένεται να φέρει μία μικρή αναταραχή κυρίως σε σχέση ένα ερωτικό σύντροφο του άμεσου παρελθόντος για την οποία θα αποκαλυφθούν κάποιες πληροφορίες που θα σας κάνουν να απογοητευτείτε.

Παρόλα αυτά τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβίστηκε από το αδιέξοδο μιας σχέσης που ενδεχομένως να μην είχατε μέχρι τώρα τη δύναμη να αφήσετε πίσω σας.

Το σίγουρο είναι ότι μετά τον Ιούνιο ξεκινάει μία νέα εποχή για την ερωτική σας ζωή, οπότε εκμεταλλευτείτε το χρονικό διάστημα αυτό για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να στραφείτε πλέον σε μία ξεκάθαρη κατεύθυνση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο  Ιούνιος θα αποτελέσει για σας ένα μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου θα ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν το γάμο, τις σπουδές, και γενικότερα γραφειοκρατικές υποθέσεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Γενικότερα θα σας απασχολήσει  οτιδήποτε έχει σχέση με συμβόλαια και έγγραφα, κάτι που κυρίως προς τα μέσα του μήνα θα σας βάλει σε σκέψεις ως προς το να αλλάξετε τακτική αντιμετώπισης, κάτι που είναι καλό τουλάχιστον προς το παρόν να αφήσετε στην άκρη.

Είναι σημαντικό να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο για να τεθούν ορισμένες διαδικασίες σε εξέλιξη και να μην προσπαθήσετε να εκβιάζετε το αποτέλεσμα.

Δείξτε την ανάλογη φειδώ  καθώς χρειάζεται ωρίμανση τόσο σε ο,τι αφορά τα διαδικαστικά αυτά καθαυτά, όσο και στη δική σας συναισθηματική προετοιμασία.

Ταυτόχρονα ο Ιούνιος φέρνει στην επιφάνεια μία σας σκοτεινή πλευρά όχι με την έννοια του κακού εαυτού, αλλά με την έννοια μιας πραγματικότητας που είναι κρυφή.

Αυτή η πραγματικότητα θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνει μία ερωτική σχέση με ένα πρόσωπο που είναι ήδη δεσμευμένο ή και τη δική σας αμφιταλάντευση ανάμεσα σε δύο ερωτικούς συντρόφους.

Σε γενικές γραμμές κρατήστε υπόψιν ότι το μήνυμα  για εσάς είναι η υπομονή και η εγκράτεια.

Αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν ,γιατί με αυτό τον τρόπο οι απαραίτητες λεπτομέρειες θα βγουν στην επιφάνεια με ένα τρόπο που θα σας ωφελήσει σημαντικά.

Είστε από τη φύση σας άνθρωποι που επιθυμείτε γρήγορους ρυθμούς και άμεσο αποτέλεσμα κυρίως για να σας δώσει την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων και το πιο σημαντικό για εσάς την ελευθερία αποφάσεων.

Προσπαθήστε λοιπόν προς το παρόν να βάλετε φρένο στην επιθυμία σας για γρήγορες εξελίξεις, παρακολουθώντας τα γεγονότα από απόσταση ασφαλείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ο Ιούνιος θα σας βρει αρκετά ευαισθητοποιημένους σε ψυχικό επίπεδο καθώς κάποιες επαγγελματικές σας κινήσεις θα απαιτήσουν ένα αρκετά μεγάλο οικονομικό άνοιγμα.

Για σας που σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας καινούργιας επαγγελματικής δραστηριοποίησης είναι επενδύσετε σε ένα νέο επαγγελματικό χώρο παρά τις όποιες δυσκολίες ο Ιούνιος αποτελεί μια καλή χρονική στιγμή για μία τέτοια κίνηση.

Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε περισσότερο, δεν είναι οι επαγγελματικές σας κινήσεις αυτές καθαυτές, αλλά το άγχος σας.

Δώστε λοιπόν προσοχή γιατί το άγχος και μόνο αποτελεί ένα παράγοντα που μπορεί να σας στερήσει τη δημιουργικότητα και την πρωτοπορία, χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν το σήμα κατατεθέν σας σε όλο το ζωδιακό κύκλο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ιούνιος θα αποτελέσει μία χρονική στιγμή που θα ευνοήσει καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα καθώς και τη δημιουργία ή την ανανέωση του επαγγελματικού σας χώρου.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ετοιμάζεται ένα επαγγελματικό ταξίδι από το οποίο θα εξαρτηθεί μία χρηματική αύξηση στα πλαίσια της δουλειάς αλλά και η αναβάθμιση του ρόλου σας κάτι που δεν αποκλείεται να προκύψει συνδυαστικά με ένα συνάδελφο με τον οποίο ενδέχεται να συνεργαστείτε και να μοιραστείτε την αρμοδιότητα.

Η ομαδικότητα στην εργασία είναι κάτι που σας ευνοεί αυτό το μήνα, οπότε αντιμετωπίσει ανάλογες καταστάσεις ως ευκαιρίες και όχι ως απειλή.

Προσοχή λοιπόν στο άγχος, στο οποίο αντί να παραδοθείτε χρησιμοποιήστε το μετατρέποντας το σε δημιουργικότητα και εργασία, κυρίως χειρωνακτική.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα, ο Ιούνιος θα σας προσφέρει ευκαιρίες επίλυσης και τακτοποίησης υποθέσεων που αφορούν περιουσιακά ή παρόμοιου τύπου καταστάσεις.

Αυτό το μήνα λοιπόν έχετε εξελίξεις που αφορούν τέτοια ζητήματα καθώς και θετική έκβαση σε διαμάχες που αφορούν τα οικονομικά σας, είτε νομικές είτε ανεπίσημες.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο το οποίο θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα ζητήματα που θα προκύψουν, είναι να βάλετε σε έλεγχο το συναισθηματισμό σας όποιος αυτό το μήνα είναι πολύ ευαισθητοποιημένος.

Αντιμετωπίστε λοιπόν τα όποια ζητήματα με λογική και όχι με συναίσθημα και πάντοτε με πρακτική βάση.

Με λίγα λόγια μη βασιστείτε σε προθέσεις χωρίς αντίκρισμα και εξασφάλισε τα συμφέροντα σας εγγράφως ή επισήμως.

Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε το συναισθηματισμό από κάθε υπόθεση που αφορά τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας ζητήματα, ενώ τα γεγονότα που θα εξελιχθούν αυτό το μήνυμα δεν αποκλείεται να αποτελούν για σας ένα καρμικό μάθημα το οποίο θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε με περισσότερη άνεση στο μέλλον σε αυτούς τους τομείς.

Σε γενικές γραμμές κάθε υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη ήδη από το προηγούμενο διάστημα και αφορά τα οικονομικά σας αναμένεται να έχει θετική έκβαση κάτι που θα γίνει προς το τέλος του μήνα οπότε κάντε υπομονή και το κυριότερο μη δράσετε με συναισθηματισμό.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ο Ιούνιος θα είναι ένας αρκετά γενναιόδωρος μήνας, δίνοντας πολλές ευκαιρίες τόσο για νέα ξεκινήματα, όσο και για ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης.

Για εσάς που είστε αδέσμευτοι θα προκύψει μία τυχαία συνάντηση  με κάποιο πρόσωπο που αποτελούσε για εσάς έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.

Αυτό το άτομο θα μπορούσε να ήταν συμμαθητής, συμφοιτητής και σε γενικές γραμμές κάποιος με τον οποίο μοιραστήκατε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας έστω και από απόσταση.

Η σχέση αυτή ναι μεν έχει πολύ καλές προδιαγραφές, παρόλα αυτά κρατήστε υπόψη ότι θα χρειαστεί χρόνος για να εξελιχθεί, χρόνος που όμως αξίζει να επενδύσετε.

Το πρόσωπο αυτό ενδέχεται να είναι περισσότερο ντροπαλό και εσωστρεφές κάτι που δεν έχει σχέση με την προδιάθεση του απέναντί σας αλλά αποτελεί ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του.

Αντιμετωπίστε λοιπόν με σεβασμό τις όποιες διαφορές στον τρόπο εκδήλωσης των συναισθημάτων και δώσε στην όλη κατάσταση τον απαραίτητο χρόνο έτσι ώστε να εξελιχθεί ομαλά χωρίς πίεση.

Είναι γεγονός ότι στον έρωτα είστε άνθρωποι που σας αρέσει η εκδηλωτικότητα και η αμεσότητα ενώ το κοφτερό σας χιούμορ αποτελεί για εσάς ένα τρόπο επικοινωνίας και ένδειξης του ερωτισμού σας.

Τα στοιχεία αυτά σίγουρα θα εκτιμηθούν από την άλλη πλευρά αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξει η  αναμενόμενη ανταπόκριση.

Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, ο Ιούνιος θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την κατάσταση, δίνοντας μία νέα πνοή ερωτισμού και αισιοδοξίας στη σχέση σας.

Είναι σημαντικό να ανακαλύψετε εκ νέου τον κώδικα της μεταξύ σας επικοινωνίας  επιδιώκοντας μία πιο στενή επαφή, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Η συναισθηματική επαφή είναι  κάτι που το προηγούμενο διάστημα παραγκωνίστηκε σημαντικά οπότε τώρα καλό θα ήταν να επιμεληθείτε του θέματος κάνοντας την αρχή

Κάποιο θέμα που αφορά είτε τη συγκατοίκηση με τη μετακόμιση θα καθυστερήσει να συμβεί ,κάτι που αρχικά θα σας απογοητεύσει άλλα που είναι σημαντικό να μην το εκλάβετε σαν απόρριψη.

Αντίθετα  δώστε περισσότερο χρόνο στην κατάσταση όντας και εσείς πιο ενεργητικοί μέσα στη σχέση.

Το να αφουγκραστείτε και να κατανοήσετε τον άνθρωπό σας με ενσυναίσθηση δίνοντας χρόνο στην κατάσταση να εξελιχθεί αποτελεί δείγμα ενεργητικής υπομονής, κάτι που στη δική σας περίπτωση είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσετε.

Δώστε λοιπόν τον απαραίτητο χρόνο και δουλέψτε μέσα στη σχέση, μία σχέση που πραγματικά από ό,τι φαίνεται αξίζει να δουλευτεί.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιούνιος θα είναι για εσάς ο μήνας του πεπρωμένου και των καρμικών γεγονότων, και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο εγγυητής της αλλαγής.

Η ζωή σας αυτό το διάστημα θα πάρει μία νέα τροπή την οποία και εσείς αναζητούσατε ενεργητικά από καιρό.

Το χρονικό διάστημα λοιπόν θα μπουν στο προσκήνιο σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας του αντίθετου φύλου είτε πρόκειται για τους γονείς τους ερωτικούς συντρόφους ή άλλα πολύ σημαντικά για σας  πρόσωπα.

Αυτά τα πρόσωπα  έχουν καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της ζωής σας, και έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε καρμικό σταυροδρόμι της ζωής σας.

Το μήνα Ιούνιο λοιπόν αναμένεται το κλείσιμο ανοιχτών υποθέσεων με ανάλογα πρόσωπα.

Το καρμικό χρέος φαίνεται ότι έχει ολοκληρωθεί οπότε πλέον περνάτε σε μια νέα φάση της ζωής σας χωρίς ανοιχτά ζητήματα από το παρελθόν.

Ο Ιούνιος θα σηματοδοτήσει την εποχή της καθιέρωσης σε κάθε τομέα της ζωής σας, στην οποία πλέον εσείς θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο, μία καθιέρωση που θα επεκταθεί και στα επαγγελματικά σας ανοίγοντας πραγματικά ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Εν κατακλείδι λοιπόν μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής και αναζήτησης έρχεται πλέον η ευκαιρία που περιμένατε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ο Ιούνιος πραγματικά εγγυάται γρήγορες εξελίξεις και θετικά αποτελέσματα.

Αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός σε ότι αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το πρόγραμμά σας γενικότερα κάτι που όμως θα ανταμειφθεί.

Το μόνο σημείο που χρειάζεται προσοχή από τη δική σας πλευρά είναι η σχέση σας τόσο με τον προϊστάμενο στον εργοδότη όσο και με τους συναδέλφους σας καθώς το βεβαρημένο πρόγραμμα και η  γενικότερη πίεση ευνοεί εντάσεις και διαξιφισμούς.

Προσπαθήστε να κρατήσετε ήρεμους τόνους στο χώρο της δουλειάς σας, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις ως ευκαιρίες και όχι ως εμπόδια.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα δεν ήταν και το πιο εύκολο για σας κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο καθώς βιώσατε ματαίωση στον επαγγελματικό σας χώρο είτε αυτό αφορά τα γεγονότα αυτά καθαυτά είτε τις σχέσεις σας με πρόσωπο που διατηρούν κάποια εξουσία στο χώρο της εργασίας σας.

Αυτό το διάστημα αναμένεται να ανατρέψει όλα τα προηγούμενα δεδομένα αρκεί να ανταποκριθείτε στους γρήγορους ρυθμούς και τις αυξημένες υποχρεώσεις.

Κρατήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας και αφοσιωθείτε στη δουλειά, ενώ παράλληλα να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα σας ζητηθούν πολλές μετακινήσεις είτε με τη μορφή ταξιδιών είτε με τη μορφή διεκπεραίωσης εξωτερικών υποθέσεων και επαφών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα θα χρειαστεί να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή κυρίως σε ότι αφορά τις συμφωνίες, τα συμβόλαια και κάθε μορφή δέσμευσης που αφορά όμως τη δουλειά σας.

Για εσάς που απασχολείστε με δυο επαγγέλματα θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να εξασφαλίσετε τα συμφέροντά σας σε έγγραφη μορφή και γενικότερα να οριστικοποιήσετε κάποιες καταστάσεις έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα κυρίως σε νομικό επίπεδο.

Θα χρειαστεί προσοχή στην υπογραφή συμβολαίων και συμφωνιών ιδιαίτερα αυτό το μήνα, και γενικότερα προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνεται σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε ό,τι αφορά συνεργασίες.

Είναι πολύ σημαντικό να καθιερώσετε την υλική σας ανταμοιβή για κάθε υπηρεσία που προσφέρετε, και παράλληλα να προσέξετε με ποιον θα συνεργαστείτε αυτό το μήνα γιατί σε οικονομικό επίπεδο ενδέχεται η άλλη πλευρά να σας αποκρύπτει σημαντικές λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι να ενημερωθείτε για κάθε ζήτημα που αφορά την οποιαδήποτε συμφωνία οικονομικού περιεχομένου που πρόκειται να υπογράψετε αυτό το μήνα και να εξασφαλίσετε δικλείδες ασφαλείας.

Είναι εξίσου σημαντικό να φροντίσετε να αποφύγετε οικονομικές συνδιαλλαγές με πρόσωπα με τα οποία εμπλέκεστε ερωτικά και να πείτε οχι στη διαχείριση των δικών σας οικονομικών από τρίτους.

Δείξε λοιπόν προσοχή και σύνεση και κυρίως υπερασπιστείτε τα δικά σας συμφέροντα εχοντας μελετήσει την υπόθεση και έχοντας μία εμπεριστατωμένη πληροφόρηση γύρω από το ζήτημα.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ο μήνας αυτός πραγματικά αποτελεί μία νέα αρχή.

Για εσάς που δεν βρίσκεστε σε σχέση μετά από μία περίοδο αναζήτησης και εσωτερικότητας έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα κυρίως με το τι ζητάτε από τον ερωτικό σας σύντροφο έχοντας πλέον ένα ξεκάθαρο όραμα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα δουλέψατε σε μεγάλο βαθμό ζητήματα που αφορούν τη δική σας στάση και τη δική σας θεώρηση απέναντι στον έρωτα, πράγματα για τα οποία στο παρελθόν έχετε πονέσει συναισθηματικά.

Ο Ιούνιος λοιπόν έρχεται να ανταμείψει όλη αυτή την προσπάθεια και την ειλικρινή σας ενδοσκόπηση ,φέρνοντας τη ζωή σας μία σχέση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Η καινούργια αυτή γνωριμία έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μία σχέση ζωής, σε γάμο και σε δημιουργία οικογένειας κάτι που θα γίνει αντιληπτό και απο τις δυο πλευρές πολύ σύντομα.

Είστε πραγματικά έτοιμοι να περάσετε στην επόμενη φάση και ο μήνας αυτός θα σας προσφέρει την ευκαιρία αυτή με τον πιο όμορφο τρόπο.

Για εσάς που ήδη βρίσκεστε σε σχέση η δημιουργία οικογένειας και ο γάμος είναι προ των πυλών, ενώ αν είστε ηδη γονέας πολύ σύντομα θα καλωσορίσετε στη ζωή σας ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Είστε και εσείς  ενα από τα πιο ευνοημένα ζώδια του μήνα, μία εύνοια που έρχεται σαν επιβράβευση για τον αγώνα που έχετε δώσει και για τα σκληρά μαθήματα ζωής που έχετε πάρει μέχρι τώρα μέσω του έρωτα.

Ήρθε η ώρα της επιβράβευσης λοιπόν, οπότε απολαύστε τη και ζήστε το όνειρό σας γιατί αυτό το μήνα θα γίνει πραγματικότητα.

 

Comments

comments

About Kiss My GRass