Home / TALK TO ME / chit chat / Η Κρινιώ Νικολάου μιλάει στο KissMyGRass

Η Κρινιώ Νικολάου μιλάει στο KissMyGRass

ΚΡΙΝΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-2 ΖΩΕΣ

1.Ποια είναι η Κρινιώ Νικολάου πέρα από το είναι μια σπουδαία καλλιτέχνης;

Θα έλεγα ένας απλός άνθρωπος με της αδυναμίες του,και τα καλά του που όμως δεν απέχει σχεδόν καθόλου θα έλεγα από τον ”καλλιτέχνη”….

2.Κυκλοφόρησε το νέο σας single με τίτλο ‘2 ζωές. Πείτε μας λίγα λόγια για αυτή τη δουλειά.

Κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες σε συνεργασία με την Ρεβέκκα Ρούσση που έχει γράψει τους στίχους στο τραγούδι ‘’2 Ζωές’’ έχουμε συνεργαστεί κι άλλες φορές στο παρελθόν .Πριν λίγο καιρό είχαμε γράψει μαζί  ο ‘’δεν είσαι ράτσα είσαι φάτσα’’, το οποίο είναι αφιερωμένο στους τετράποδους φίλους μας, και… όχι μόνο.., και μετά μου είχε δείξει τους στίχους «2 Ζωές» και μου άρεσε πολύ… κι έτσι έγραψα εγώ τη μουσική.

3.Ετοιμάζετε μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά;

Ναι…υπάρχει στο πρόγραμμα ,σύντομα, αυτά τα τρία καινούργια τραγούδια που έχω ήδη παρουσιάσει, και κάποια που ετοιμάζω στο στούντιο ,να συμπεριληφθούν σε ένα άλμπουμ.

4.Πότε προβλέπεται να κυκλοφορήσει;

Έχουμε προγραματισει να κυκλοφορήσει στα  τέλη Σεπτεμβρίου

5.Πόσα τραγούδια θα συμπεριλαμβάνει;

Μέχρι στιγμής έχουμε ολοκληρώσει 7 τραγούδια!!!!!τα οποία και ετοιμάζουμε

6.Η πρώτη σας δισκογραφική δουλειά πότε κυκλοφόρησε;

Η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά ήταν «Το φιλί και το χαστούκι»και κυκλοφόρησε το  1998 με πολλούς και σπουδαίους συντελεστές και είχα γράψει μουσική σε τέσσερα κομμάτια.

7.Έχετε συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες. Ποιο θα λέγατε πως είναι το βασικό στοιχείο που ενώνει τους μεγάλους ερμηνευτές;

Πάντα πιστεύω πως αυτά που ορίζουν έναν πραγματικά μεγάλο καλλιτέχνη είναι η απλότητα και η αμεσότητα, και μετά όλα τα άλλα!

8.Σε μία εποχή που όλα τρέχουν κι όλα καταναλώνονται, κατά τη γνώμη σας ότι αγαπάμε μπορεί να αντέξει;

Η Αγάπη ενώ δεν «αντέχεται» η ίδια αντέχει παντού και στα πάντα! Εδώ υπερέχει η αγάπη, η οποία αν είναι αληθινή τότε ναι, είναι και η πιο δυνατή! Αυτό που δεν άντεξε και δεν αντέχει είναι το ψεύτικο προσωπείο, οι ψευδαισθήσεις που είχαμε που οι  δύσκολες καταστάσεις  τα βγάζουν αυτά στον αφρό και τα πετάνε τελικά….

ΚΡΙΝΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

9.Αν είχατε τη δυνατότητα να γυρίσετε το χρόνο πίσω τι θα αλλάζατε;

Aν σκεφτώ μια φράση που πιστεύω ακράδαντα ότι ”όλα γίνονται για κάποιο λόγο” δεν θα άλλαζα κάτι.Όμως επειδή δεν συμβαίνει όλες τις φορές αυτό,ζούμε και καταστάσεις που ήταν ανούσιες και χωρίς λόγο,αυτές θα τις άλλαζα.

10.Ασχολείστε και με κάτι άλλο πέρα από την Μουσική;

Ο αθλητισμός -από πολύ μικρή- ήταν ένας μεγάλος δεσμός ανάμεσα στην τέχνη και στη ζωή μου!… ακόμα και τώρα μου προσφέρει την απαραίτητη και αναγκαία εκτόνωση αλλά και ισορροπία. Θα έλεγα πια ότι είναι ένα πάθος για μένα.

11.Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Θα θέλατε να τα μοιραστείτε μαζί μας;

Ετοιμάζω τα καινούργια μου τραγούδια ενώ στις 20 Μαϊου θα είμαι στη Galerie Δημιουργών και 3 Ιουνίου στο Narkissos Hall.

 

 

Comments

comments

About Kiss My GRass