Home / GRASS PRESS / Αυτό είναι το αυτοκίνητο που 2 εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν (Επικό βίντεο)

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που 2 εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν (Επικό βίντεο)

vitara

Για όλους εμάς, η πώληση του παλιού μας αυτοκινήτου μια μικρή αγγελία αρκεί, ο Eugene Romanovsky όμως έχει μια εντελώς αντίθετη άποψη ο οποίος δημιούργησε την θεαματικότερη διαφήμιση για ένα Suzuki Vitara του 1996! Ο άνθρωπος αυτός μπορεί να πουλήσει τα πάντα!

Το βίντεο που έφτιαξε έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views στο Youtube και κυριολεκτικά μαγεύει με όσα το αγαπημένο του αυτοκίνητο μπορεί (και δεν μπορεί) να κάνει. Σχολιάζοντας ένα θεατής του έγραψε πως το 2λεπτο βίντεο είναι καλύτερο κι από το να κάνεις σεξ! Υποθαλάσσια πλάνα, εικόνες από το διάστημα, δεινόσαυροι και σε μια γκεστ εμφάνιση ο Mad Max!

Δείτε το καλύτερο βίντεο αυτής  της χρονιάς αλλά πριν το κάνετε προμηθευτείτε ποπ-κορν!

 

Comments

comments

About Απόστολος Καζάκος

Γράφω, ένα αδιάκοπο σβήσε-γράψε,τα έχω κάνει όλα χάλια και η ζωή γράφει ανορθόγραφα το όνομά μου. Μου έχουν πει ότι δεν καταλαβαίνουν αν μιλάω σοβαρά ή όχι στα επιτουργήματά μου, άρα χρειάζεται μια δεύτερη ανάγνωση πριν σου πετάξω : «εγώ στα έλεγα». Μισοάδειο ή μισογεμάτο το ποτήρι εμένα με ενδιαφέρει τι θέλεις να μου σερβίρεις. Η δυσανεξία μου στην βλακόζη και στις φίρμες είναι δεδομένη.