Home / LIFE / Teachers’ Coffee 5: Και οι ενήλικες έχουν ψυχή… με τον Αποστόλη Αϊβαλή στο στούντιο

Teachers’ Coffee 5: Και οι ενήλικες έχουν ψυχή… με τον Αποστόλη Αϊβαλή στο στούντιο

Lesson Learning Literacy Knowledge Education Concept

Όταν λέμε ότι έχουν ψυχή, δεν είναι γιατί φανταζόμασταν κάτι διαφορετικό και μεταφυσικό. Μιλάμε για εκπαίδευση ενηλίκων με καλεσμένο τον Αποστόλη Αϊβαλή στο στούντιο.

Ποιος είναι όμως ο Αποστόλης;

Ο Αποστόλης Αϊβαλής είναι Managing Partner της AIVAL.COM και σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής σε επιχειρήσεις και startups. Έχει ειδίκευση και εμπειρία στις αγορές consumer & enterprise internet, social media, gaming, music, advertising, technology, media και mobile στις οποίες εργάζεται περισσότερα από 19 χρόνια ως στέλεχος, mentor αλλά και επιχειρηματίας.

Συν-δημιούργησε την PowerΝet το 1996, τα Web Awards (τώρα ERMIS DIGITAL) το 1998, την ArboMedia το 2001, την Real Brands το 2007, την Social Brands το 2009, το StartupDay event το 2009 και το Startup Nation το 2011. Είναι επίσης δημιουργός του Digital & Social Media Marketing Diploma ενώ εκπαιδεύει στελέχη σε επιχειρήσεις, κολέγια και πανεπιστήμια από το 2007.

Θα βρείτε τον Αποστόλη στο προσωπικό του site, στο Facebook page του, στο LinkedIn και στο Twitter.

Τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι είναι όλα στο πλαίσιο της Δια Βίου Εκπαίδευσης και με στόχο την βελτίωση των δεξιοτήτων που αποτελεί και το “βαρύ νόμισμα” στην αγορά εργασίας:

– Ελεύθερος επαγγελματιας – τι κανει; Πως αλλαζει; Πως απευθυνεται σωστα αλλου; 
– Υποψήφιος προς εργασία; Πως ψάχνει έξυπνα και βρίσκει διαφορετική εργασία;
– Επιχειρηματίας: πως μειώνει το κόστος του, πως βρισκει αλλου πελάτες;
Όλα τα παραπάνω φυσικά θα είναι με κοινό παρανομαστή το digital literacy, που αποτελεί και το skill του μέλλοντος!
Μην χάσετε λοιπόν, την εκπομπή Teachers’ Coffee, αύριο Τρίτη, 18/4/17, ζωντανά στο στουντιο του www.magazen.gr.
Στο γκρουπ της εκπομπής μας στο facebook, περιμένουμε σχόλιά σας και ερωτήσεις που ίσως θα θέλατε να απευθύνετε σε εμάς και τον καλεσμένο μας.

Comments

comments

About Νατάσσα Μανίτσα

Αρσακειάδα και μου φαίνεται, χωρίς τα γαλλικά αλλά με πιάνο, ξένες γλώσσες, σινεμά, θέατρα και, ω ναι, ποίηση! Κάποια στιγμή στη ζωή μου ξύπνησε η ψυχολόγα μέσα μου και σπούδασα Ψυχολογία, ενώ συνέχισα ακάθεκτη με Μετάφραση και Βρετανικές Σπουδές. Από πολύ νωρίς κατάλαβα ότι δεν γνωρίζω τίποτα, κάποιοι όμως θα σκότωναν να μάθουν όλα όσα γνωρίζω. Γι αυτό και εγώ ενίοτε τα λέω χύμα και bloggάρω κυρίως για να μη φρικάρω. Και το ταξίδι συνεχίζεται, μα ποτέ δε χαρίζεται...