Home / POINT OF U / Editors' view / ΚράΖΕΙΣ αλλά ΖΕΙΣ… – Αναστασία Κορινθίου

ΚράΖΕΙΣ αλλά ΖΕΙΣ… – Αναστασία Κορινθίου

wasted-life

Kράζεις; Με αηδιάζεις…

Βρώμισε η Καθαρά Δευτέρα μου… Ντράπηκα για την κατάντια μας ως λαός!

Τον θάνατο κάποτε η Ελλάδα τον αντιμετώπιζε με σεβασμό και έγραφε επικήδειους, πίνοντας σκέτο Ελληνικό για την θλίψη της απώλειας.
Λυπάμαι, που στο τώρα της Κρίσης, που κρίση πια δεν έχουμε και αυτοχρισθήκαμε Κριτές, γράφουμε την κακία μας στα social media και πίνουμε φραπέ της ξεφτίλας στους καναπέδες των πρωινάδικων!

Ξαφνικά όλοι μα όλοι γίναμε δικαστές, όλοι βγάλαμε τα μικροαστικά κόμπλεξ μας για να εντυπωσιάσουμε με το λέγειν μας, όλοι είχαμε άποψη μεταξύ ταραμά και γαρίδας.

Ο γιος του Μr jumbo…

Ο γιος ενός πατέρα ρε γελοίε!

Ο γιος κάποιου που στο κάτω κάτω ΕΣΥ έκανες ουρά στα ταμεία του, φορτωμένος τα φτηνά προιόντα του στο καρότσι σου, ρίχνοντας μάτσο τα ευρώ στα ταμεία του για να ρίξεις τώρα φτηνά σχόλια στον τάφο του παιδιού του.

Εσύ κι εγώ αγοράσαμε την Porche.

Συνένοχοι μήπως στο έγκλημα;

Εσύ κι εγώ είδαμε ξανά και ξανά ηδονικά σαν αισχροί ματάκηδες στον πόνο, το βίντεο την ώρα της σύγκρουσης.

Κάποιοι μασούσαν λαγάνα… Θεέ  μου ντρέπομαι.

Ένα παιδί, μια γυναίκα, δυο αγόρια.

4 Άνθρωποι που είχαν χθες και δεν έχουν πια αύριο.

4 άνθρωποι που τώρα κάποιοι τους κλαίνε.

Κάποιοι υποφέρουν.

Κι εσύ, εσύ τους κάνεις Πρώτη είδηση, λίγο πριν πιεις την μπυρίτσα σου βλέποντας survivor.

Ο θάνατος χτυπά απροειδοποίητα, ο θάνατος στοιχειώνει αυτούς που μένουν.

Αν δεν σέβεσαι τους νεκρούς… δείξε σεβασμό στους ζωντανούς και επιτέλους βρες μια δική σου ζωή να ζήσεις. ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥ πως δεν θα πάρεις ποτέ άλλη ζωή. ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥ ακόμα και για το δικό σου τομάρι, φορώντας ζώνη ασφαλείας και κράνος.

60.000 άνθρωποι γκούγκλαραν το όνομα του παλληκαριού, για να το συνδέσουν με τον mr πατέρα του, λες και αυτό ήταν από μόνο του ένα έγκλημα.

Έγκλημα είναι ότι και αύριο θα ξανακλάψουμε θύματα, έγκλημα είναι ότι λαδώνουμε για δίπλωμα, έγκλημα είναι ότι οδηγώντας ανέμελα ακούγοντας τον συγχωρεμένο τον Παντελίδη, στείλαμε και ένα sms στο γκομενάκι, έγκλημα είναι ότι ο τρίχρονος πιτσιρικάς δεν πέταξε αετό, μα πέταξε ο ίδιος στην γειτονιά των αγγέλων, έγκλημα είναι ότι βάλαμε τον κιτρινισμό  στην ζωή μας την μαυρόασπρη, και νομίσαμε ότι είμαστε Παντοδύναμοι.

Ιαβέρης και Αθλιοι του 2017.

Θεοί με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και υψηλή τηλεθέαση.

ΚράΖΕΙΣ αλλά ΖΕΙΣ. Σεβάσου (και άσε τα σαχλά ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ στο facebook) αυτούς που δεν ζουν πια, αυτούς που ζουν κάθε μέρα ανάβοντας καντήλια όσο εσύ τους ρίχνεις καντήλια.

Γίνε άνθρωπος. Γίνε οδηγός και συνοδηγός με ευθύνη.

Ναι συνοδηγός. Γιατί όταν βλέπεις αυτόν που κρατά το τιμόνι να κάνει μαλακίες πάρε θέση, βάλε φωνή, δείξε τον τσαμπουκά σου, σταμάτα τον να σωθείς και να σωθεί πριν σωθεί ο χρόνος.

Συλλυπητήρια Ελλάδα μου, μαυροφορεμένη.

Comments

comments

About Αναστασία Κορινθίου

Γεννήθηκα στην Αθήνα όπου επέστρεψα πάλι μετά από 26 θαλασσινά χρόνια στην Ρόδο της καρδιάς μου! Βλέπεις στον… τόπο του εγκλήματος δεν επιστρέφουν μόνο οι δολοφόνοι αλλά και οι... ποιητές για να καταγράψουν ερωτικά εγκλήματα στα οποία όλοι είμαστε συνεργοί! Με λένε νεράιδα, εγώ νιώθω χαμίνι! Αγαπώ να… αγαπώ και ιδιαίτερα αυτούς που δεν ξέρουν πώς να αγαπιούνται! Αδύνατο σημείο μου που με κάνει δυνατή τα τρία υπέροχα παιδιά μου! Με βρίσκετε στα πιο ασυμβίβαστα στέκια, σε συννεφάκια από «πειραγμένο υλικό» και φυσικά στα βιβλία μου!