Home / IN & OUT / Disaronno Wears Etro: το αγαπημένο μας ποτό βάζει τα καλά του για καλό σκοπό

Disaronno Wears Etro: το αγαπημένο μας ποτό βάζει τα καλά του για καλό σκοπό

1d4a0285_phmeschina-resized

Το Disaronno και ο Ιταλικός Οίκος ETRO ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια συλλεκτική φιάλη, για καλό σκοπό.

Το outfit του Disaronno φέτος αναλαμβάνει ο ιταλικός Οίκος ETRO, δημιουργώντας μια μοναδικής κομψότητας και πρωτοτυπίας συλλεκτική φιάλη!

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το δημοφιλέστερο Ιταλικό λικέρ στον Κόσμο συνεργάζεται, μετά τους Moschino, Versace και Cavalli, με έναν ακόμη iconic Οίκο Μόδας της χώρας του. Από την ίδρυσή του το 1968, ο ETRO έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην βιομηχανία της μόδας και να γίνει γνωστός σαν μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρίες του χώρου.

1d4a0179_phmeschina-resized

Στη συνεργασία αυτή η χαρακτηριστική, εντυπωσιακή, φιάλη του Disaronno αποκτά ένα outfit εμπνευσμένο από την collection Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 του διάσημου ιταλικού Οίκου Μόδας, μια δημιουργία στηριγμένη στα χαρακτηριστικά patterns τα οποία αποτελούν σήμα κατατεθέν του ETRO, με το ζωντανό μπλε, το πορτοκαλί και τις χρυσές αποχρώσεις να του χαρίζουν έντονη πληθωρικότητα.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της φιάλης Disaronno wears ETRO θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion 4 Development, η οποία, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, προωθεί έργα οικονομικής ανάπτυξης τοπικών κοινωνιών σε αναπτυσσόμενες χώρες.

1d4a0339_phmeschina-resized

Η φιάλη Disaronno Wears ΕTRO κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο σε σούπερ μάρκετ και κάβες, αποτελώντας -ειδικά ενόψει εορτών- ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε αληθινό fashionista, και όχι μόνο!

1d4a0352_phmeschina-resized

Το “Disaronno Wears ETRO Sour” cocktail, εμπνευσμένο ειδικά για την περίσταση: Tο cocktail Disaronno Wears Etro Sour συνδυάζει την γλυκιά γεύση του Disaronno με την οξύτητα του λεμονιού και τον εξωτισμό του χυμού ανανά.

Συστατικά

2 μέρη Disaronno

1 μέρος χυμός λεμόνι

1 μέρος χυμός ανανά

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα shaker, με πάγο.

Ανακινείστε καλά και σερβίρετε το σε ένα ποτήρι με πάγο.

Απογεμίστε με σόδα.

Γαρνίρετε με ένα φύλο μέντας.

 

Για περισσότερα μπείτε στο www.facebook.com/Disaronno

#DisaronnoWearsEtro

1d4a0273_phmeschina-resized

Comments

comments

About Kiss My GRass