Home / MOOD OF THE DAY / Το μήνυμα της ημέρας: Αναζητώντας την ομορφιά – Λίλιαν Σίμου

Το μήνυμα της ημέρας: Αναζητώντας την ομορφιά – Λίλιαν Σίμου

beautiful-butterfly-49756,1366x768,49756

Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Αυγούστου και η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Άρη στον Τοξότη.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, όπως θα ενημερωθούμε σε σχετικό άρθρο που ακολουθεί, κινείται σε ένα περιβάλλον που μοιάζει ασύμβατο με τις ιδιότητές της. Το συναίσθημα διυλίζεται από τη λογική και αναλύεται σε υπερβολικό βαθμό.

Οι λεπτομέρειες κερδίζουν έδαφος και προκαλούν άγχος που υπερνικά τον αυθορμητισμό της αγάπης.

Σε τετράγωνο προς τον φλογερό και ενθουσιώδη Άρη, η λεπτομέρεια κουράζει την ουσία της αγάπης και του έρωτα. Τα παράπονα μειώνουν την σπίθα και την χαρά.

Δημιουργούνται ρωγμές στις σχέσεις για επουσιώδεις λόγους.

Η πρόκληση αυτή, καθώς φέρνει το συναίσθημα σε μειονεκτική θέση, μας ωθεί να κατανοήσουμε πως η αγάπη δεν χρειάζεται διαρκή ανάλυση και εκλογίκευση, η προσφορά δεν μετράται με ένα «ζύγι», η χαρά μπορεί να έρθει μέσα από στιγμές που γεμίζουν σπινθήρες την ψυχή και ξεφεύγουμε από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις.

Με ευέλικτο και επιδέξιο τρόπο, ας αναζητήσουμε την τρυφερότητα, την ζεστασιά, την ικανοποίηση και ας αποφύγουμε τα σημεία εκείνα που φέρνουν δυσαρμονία στις σχέσεις.

Εξ άλλου με τον Άρη στον Τοξότη, μπορούμε να αναζητήσουμε την ομορφιά με νέους τρόπους προσέγγισης, να αλλάξουμε φιλοσοφία ζωής ή να τολμήσουμε νέες κατακτήσεις σε άλλους ορίζοντες!

Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να αναλώνεται σε μίζερες λεπτομέρειες…

 

Comments

comments

About Λίλιαν Σίμου

Αναζητώντας απαντήσεις για τις ανατροπές που μας αλλάζουν εσωτερικά και εξωτερικά, το μονοπάτι με οδήγησε και στην αστρολογία. Κάτω από τον έναστρο ουρανό, η σοφία χιλιάδων χρόνων, αποτυπώνει τα ανθρώπινα πάθη και αδυναμίες... αλλά και προσφέρει κατευθύνσεις και λύσεις! Αρκεί να έχουμε στραμμένο το βλέμμα προς το μέλλον! Σύμβουλος αστρολογίας, συγγραφέας και εκπαιδευτικός, με πολλά άρθρα, βιβλία και μελέτες στο ενεργητικό μου, εστιάζομαι περισσότερο στην ψυχαναλυτική και καρμική αστρολογία, όπως και στην αστρολογία των σχέσεων. Γιατί, γνωρίζω πως "ο σοφός κυβερνά τα άστρα, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ' αυτά"! Για προσωπικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο mail: [email protected] ή επισκεφθείτε την προσωπική μου ιστοσελίδα: www.astrolife.gr