Home / LIFE / Υπάρχει εμβόλιο κατά του καρκίνου. Και δεν το χρησιμοποιούμε!

Υπάρχει εμβόλιο κατά του καρκίνου. Και δεν το χρησιμοποιούμε!

agnieszka-brzezanska-untitled_b

Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ο καρκίνος είναι το Μεγάλο Κακό. Ανάλογα με την εποχή και την περιοχή, τα παρατσούκλια του πολλά. Τα ψιθυρίζουν οι μεγάλοι με νόημα μεταξύ τους σε κηδείες. Η επιστήμη είχε νικηθεί. Αλλά για μια στιγμή ρε παιδιά! Μια κοινή μορφή καρκίνου (μισό εκατομμύριο άνθρωποι τον χρόνο τα θύματα του HPV) έχει εδώ και πολύ καιρό αποδειχθεί ότι προκαλείται από ιό. Από το 2012, συγκεντρωτικές μελέτες αποτελεσματικότητας είναι σαφέστατες: “Taken together, the excellent clinical trial results strongly support the potential of the vaccines as high value public health interventions and justify their widespread implementation to prevent anogenital HPV infections and their associated neoplasia.” Πιο σαφές δεν γίνεται.

Πλέον υπάρχουν και συγκριτικές μελέτες μεταξύ εναλλακτικών. Προσωπικά ρέπω προς το Gardasil-9 το οποίο προστατεύει από περισσότερες μορφές του ιού. Δεν πρόκειται για πειραματικά φάρμακα. Πάνω από 80 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τα έχουν κάνει. Οι μελέτες σχετικά με την ασφάλειά του είναι σαφέστατες. Με όποιο άλλο εμβόλιο και να το συγκρίνουμε, πολλά από τα οποία όλοι έχουν αποδεχθεί.

gabriel-vormstein-amphora-1332523648_bΓιατί λοιπόν δεν το κάνετε όλοι; Ή είστε υποκριτές ή θύματα του τεράστιου ψευτοπανικού των απανταχού εναλλακτικών τσαρλατάνων που σπέρνουν φοβίες σχετικά με κάθε μορφής εμβολιασμού. Ότι τάχα μου “επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό” (πρόταση που μπορεί να εκστομίσει μόνο κάποιος που δεν καταλαβαίνει τι είναι το ανοσοποιητικό σύστημα) ή ότι είναι “σκευωρία των φαρμακευτικών εταιρειών”. Και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός που διαπίστωσε ότι ήταν παραμύθια όσα έλεγαν στα ΜΜΕ, εκατοντάδες επιστήμονες από τόσες χώρες, κι αυτοί όλοι πιόνια των πολυεθνικών έτσι;  “…CRPS and POTS are caused by HPV vaccines…” πιο ξεκάθαρα δεν λέγεται.

Υπάρχει και ένα ακόμα πιο ύπουλο ιδεολογικό υπόβαθρο σε όσους πολεμάνε το εμβόλιο του HPV. Προσπαθούν να το συνδέσουν με το σεξ και τα παιδιά. Τάχα μου ότι επειδή το εμβόλιο εμποδίζει την εξάπλωση μεταξύ ανθρώπων όταν κάνουν σεξ, αν το κάνεις ξαφνικά θα αρχίσεις να πηδιέσαι αριστερά-δεξιά με μανία! Καταρχάς δεν μεταδίδεται μόνο με το σεξ. Μελέτες δείχνουν ψηλά ποσοστά HPV σε ανεμβολίαστα παιδιά ακόμα και πριν κάνουν σεξ. Και επειδή henry-fuseli-the-night-hag-visiting-lapland-witches-1332943206_bμάλλον δεν έχετε ιδέα, ρίξτε μια ματιά και στα στατιστικά σχετικά με την ηλικία που πρωτοκάνουν σεξ τα παιδιά αυτές τις μέρες…

Αλήθεια, σας έχει πει ο παιδίατρός σας για το εμβόλιο αυτό; Γιατί ακόμα και σε προηγμένες χώρες όπου είναι συνηθισμένο αρκετά χρόνια, δυστυχώς το ποσοστό είναι χαμηλό. Περίπου 60% το προτείνουν. Οι υπόλοιποι φοβούνται τις αντιδράσεις των γονιών ή υποκύπτουν στην παράνοια των μανιακών κατά των εμβολίων.

Σταματήστε να βγάζετε παρατσούκλια για τον καρκίνο. Κάντε κάτι. Εμβολιάστε τα παιδιά σας κατά του HPV τώρα.

Comments

comments

About Αλέξης Χαλκίδης

«Στείλτε ένα σύντομο bio και μια φωτογραφία ανφάς.» Ναι ρε, θα σου τυλίξω τα επιτεύγματά μου σε λαδόκολλα φαστφουντάδικη, τώρα αμέσως… απ’όλα το θες; Το κρέας είναι χοιρινό. Low fat κοτόπουλα και μπούρδες δεν παίζουν, δεν έχουν ποτέ την ίδια γεύση με «αληθινό» σουβλάκι και το ξέρεις. Μισός Έλληνας, μισός Άγγλος είμαι αλλά ξέρω πιο μισό έχει την γεύση. Με εξαίρεση τις σπουδές στην Αγγλία, σαν τα κομμάτια λίπος στο καλαμάκι, τρώω την πατρίδα μου με τα άσχημά της μια ζωή επειδή λατρεύω τα καλά της. Τζατζίκι. Πάντα. What you see is what you get. Χύμα στο κύμα και όποιοι αντέξουν. Αν ψάχνετε καλλωπισμούς της αλήθειας, αν δεν αντέχετε σήμερα την έντονη γεύση της πραγματικότητας, μην με διαβάσετε. Τα ζώδια δεν ισχύουν. Καθόλου. Αν κάνετε ομοιοπαθητική είστε ηλίθιοι. Τελείως. Αν νομίζετε ότι μας ψεκάζουν πηδήξτε από τα ίδια αεροπλάνα. Κρεμμύδι εξαρτάται από το πρόγραμμα της υπόλοιπης ημέρας. Πατάτες, κέτσαπ και μουστάρδες δεν έχουν θέση σε σουβλάκι πίτα. Πολλοί με περνάνε για Σαλονικιό αλλά δεν είμαι. Πολλοί gay μου την πέφτουν αλλά δεν είμαι. Δεν κρίνω κανέναν, δεν έχω καν την ικανότητα να κάνω διακρίσεις λόγω ηλικίας, φύλου, ράτσας ή οτιδήποτε. Απλά προσπαθώ να ξέρω τι είμαι και δεν είμαι από αυτούς που ανέχονται να τρώνε πολλά άμυλα μαζί. Στο περιτύλιγμα η πίτα μου είναι λίγο καμένη πια στην μέση ηλικία αλλά βαστάει καλά. Βίτσιο με οτιδήποτε περιλαμβάνει φύση και αθλητισμό, έτσι σε στυλ «αφού βρέθηκα σε ένα καγιάκ, ας το πάω μέχρι το επόμενο νησί». Μερικοί με περνάνε για τεχνολογομανή επειδή ασχολούμαι από μικρός και συγγράφω για αυτά. Προσπαθώ να σκέφτομαι. Οπότε τυλίξτε με σε όποια κόλλα θέλετε τελικά. Είμαι αθεράπευτα αισιόδοξος ότι αν φάμε μαζί 2-3 φορές θα γνωριστούμε καλύτερα και θα μας αρέσει όλους τελικά. Καλή όρεξη. http://www.alexanderchalkidis.com/blog