Home / MAKE ME FEEL / Στο Ντιβάνι του Αχιλλέα – Oscar special: Sylvester Stallone

Στο Ντιβάνι του Αχιλλέα – Oscar special: Sylvester Stallone

 

sylvesterStalloneCouch_large

Στο Ντιβάνι μου εκτυλίσσονται οι ψυχοθεραπείες γνωστών και αγαπημένων stars. Pώτησαν, έμαθαν και επέλεξαν εμένα για να τους βοηθήσω και να ανακαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό. Τους έταξα απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα σε όσα μου εξομολογηθούν. Φοβούνται βλέπετε για το image και την καριέρα τους. Προφανώς δεν κατάλαβαν, πως όποιος ξαπλώνει στο Ντιβάνι μου σπάνια έρχεται σε επαφή ξανά με τον έξω κόσμο. Ελάτε μαζί μου…

Σήμερα στο Ντιβάνι του Αχιλλέα, o φετινός υποψήφιος για Oscar Β’ ανδρικού ρόλου στο ” Creed”, Sylvester Stallone

-Καλωσόρισες Ρόκι, εεε.., συγνώμη Sylvester. Συγχαρητήρια για την υποψηφιότητα σου, χαρούμενο σε βλέπω. Τι σε φέρνει στο ιατρείο μου;

Ήρθα να παλέψουμε λίγο και να εξασκηθώ πάνω σου. Μην τρομάζεις, αστειεύομαι, έχω άγχος για την απονομή. 38 χρόνια μετά θα εμφανιστώ στα Oscars ως υποψήφιος. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κρατήσω την οργή μου αν χάσω. Θα κάνω σαματά μάλλον.

-Μα τι λες; Φημίζεσαι για την ψυχραιμία σου και την αυτοσυγκράτηση σου. Και επίσης είσαι και φαβορί στην κατηγορία σου. Η ταινία είναι trash αλλά εσύ είσαι πολύ συγκινητικός.

Άκου να σου πω ιατρέ, εγώ ξέρω τι πέρασα για να τα καταφέρω. Κοίτα μούρη, τόσες μπουνιές που έφαγα για τα Ρόκι και όλες τις άλλες ταινίες που έκανα, παραμορφώθηκα. Απο σώμα σκίζω, το βλέπεις, κοίτα μπράτσο, κοίτα κοιλιακούς… να γδυθώ να βάλω την ρόμπα του μποξ; Νοιώθω πιο άνετα, μάλλον έτσι θα πάω και στην απονομή. Ώστε να είμαι έτοιμος αν χάσω, να σπάσω στον ξύλο τον νικητή.

sylvesterStalloneCouch2

-Βάλε την κόκκινη ρόμπα. Όντως κρατιέσαι πολύ καλά για την ηλικία σου. Τι σώμα… απο πρόσωπο δεν μπορώ να πω, οι μπουνιές έκαναν δουλειά. Θα βάλεις και τα γάντια του μποξ; Πως θα εμφανιστείς στο κόκκινο χαλί; Αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα χωρίς άγχος, ναι, να εμφανιστείς έτσι.

Έχεις δίκιο. Αυτό θα κάνω. Ούτε κουστούμι, ούτε τίποτα. Με το σορτσάκι μου, την ρόμπα μου και τα γάντια μου.Να δείξω και τα γυμνασμένα μπούτια μου.

-Ναι και μόλις μπεις μέσα στο Dolby Theatre για να κάτσεις θα βγάλεις την ρόμπα και θα μείνεις με το σορτσάκι και τα γάντια. Θα είσαι αναμφισβήτητα ο star της βραδιάς.

Μα τι ωραία ιατρέ Αχιλλέα που μου τα λες. Ηδη νιώθω να μην έχω καθόλου άγχος! Μου επιτρέπεις να σε φιλήσω;

-Ελα Ρόκι, άντε δώσε μου ένα φιλάκι. Ωωωωχ! Τι έκανες; Γιατί μου έδωσες μπουνιά;Το σαγόνι μου… πήγαινε πίσω στο ντιβάνι, αμέσως!

Συγνώμη μπερδεύτηκα! Αυτά φοβάμαι σου λέω στην απονομή. Ακόμα και αν κερδίσω μπορεί να δώσω μπουνιά αντί να φιλήσω την Patricia Arquette που θα μου δώσει το Oscar. Είμαι καταδικασμένος. Δεν θα πάω στην απονομή, φοβάμαι!

-Λοιπόν. Η λύση είναι απλή. Θα φορέσεις στο στόμα το ειδικό προστατευτικό των δοντιών που φορούσες στους αγώνες. Θα μιλάς μόνο με αυτό. Με τα γάντια θα κρατάς μια μικρή ταμπελίτσα που θα γράφει ”Ευχαριστώ που με θυμηθήκατε ξανά μετά απο τόσα χρόνια. Δεν θα με ξαναδείτε.” Δεν θα μιλήσεις όταν ανέβεις να παραλάβεις το βραβείο. Ούτε θα ακουμπήσεις την Patricia Arquette, είμαι κατανοητός;

Να σου πω… επιτρέπεται να πάω να φιλήσω την Rooney Moonara; Μου αρέσει πολύ, είναι τόσο λεπτεπίλεπτη. Θα ήθελα και να ”παλέψω” μαζί της. Ξέρεις τι εννοώ… χμμμ! Αλλά είναι ζευγάρι με την ξανθιά την ψηλή έτσι δεν είναι; Θέλω να τσιλιμπουρδίσω και λίγο στην απονομή… μια Καθαρά Δευτέρα περιμένω, μια της Σταυροπροσκυνήσεως και καμία απονομή βραβείων!

sylvesterStalloneCouch3

-Εννοείς την Rooney Mara; Κάτσε να την πάρω τηλέφωνο να την προειδοποιήσω και όχι δεν είναι ζευγάρι με την Cate Blanchett, σε μία ταινία έπαιξαν μαζί. Μα δεν παρακολουθείς τους υπόλοιπους συναδέλφους σου που είναι υποψήφιοι;

Πως δεν παρακολουθώ… είδα προχθές τον ”Εξορκιστή”. Όλα τα παρακολουθώ. Έχω πολύ άγχος. Δεν μπορώ πρέπει να φύγω. Κανόνισα brunch με την Charlotte Rampling. Είπε πως θέλει να μου μιλήσει, της έχω πάρει δώρο μια ένεση βλεφαροπλαστικής απο αυτή που βάζω και εγώ. Τι λες να με θέλει; Λοιπόν γεια σου και θα τα πούμε στην Απονομή. Αλήθεια που θα κάθεσαι;

-Κάπου κοντά σου για να είμαστε έτοιμοι να σε μαζέψουμε!

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα; Σε περίπτωση που η Ακαδημία δεν μου δώσει το Oscar, να χειροκροτήσω ή να πετάξω τα γάντια στο κεφάλι του νικητή, να πάρω την Rooney Moonara και να φύγω επί τόπου; Θέλω να κάνω την διαφορά στην Απονομή.

-Βραβευτείς δεν βραβευτείς θα είσαι το πρόσωπο της βραδιάς Sylvester! Απο εμένα έχεις το ελεύθερο να κάνεις ότι θέλεις! Καλή επιτυχία!

Άντε φεύγω! Κάτσε να σου δώσω και εσένα το δώρο σου. Να… ένα σημειωμένο ψηφοδέλτιο για να με ψηφίσεις… εμένα δεν θα ψήφιζες ούτως ή άλλως;

-Εσένα, εσένα… Άντε πήγαινε τώρα, φρόνιμος και Καλή Επιτυχία.

 

sylvesterStalloneCouch4gif

 

ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑάγχοςστρες) προέρχεται από το ρήμα ἄγχω, που στην αρχαία ελληνική  σημαίνει σφίγγω ή πνίγω. Κρίσεις πανικού, αιφνίδια περίοδος έντονου άγχους, ψυχολογικής διέγερσης, φόβου, στομαχικών διαταραχών και αδιαθεσίας που σχετίζεται με μια ποικιλία σωματικών και νοητικών συμπτωμάτων.

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ: Άμεση βράβευση με Oscar και έντονη παρουσία ασφάλειας την βραδιά της απονομής των Oscar.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Comments

comments

About Αχιλλέας Βασιλείου

O Αχιλλέας Βασιλείου γεννήθηκε λίγο πριν το δεύτερο μέρος του «The Godfather» κερδίσει το Oscar καλύτερης ταινίας. Επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν οτι η σύλληψη από τους γονείς του έγινε εφόσον αυτοί παρακολούθησαν το τρίωρο έπος «Lawrence of Arabia». Στα 6 του χρόνια, μεγαλύτερα ξαδέλφια του τον ανάγκασαν να δει τον «Εξορκιστή» και έτσι ο δαίμονας του σινεμά τον κυρίευσε στην κυριολεξία. Σπούδασε δημοσιογραφία, μόνο και μόνο για να ασχοληθεί με την κριτική κινηματογράφου. Στόχος του: H Live αναμετάδοση της Απονομής Oscar μέσα από το Dolby Theater.