Home / MOOD OF THE DAY / Το μήνυμα της ημέρας: Στο φως της αυγής – Λίλιαν Σίμου

Το μήνυμα της ημέρας: Στο φως της αυγής – Λίλιαν Σίμου

Break-of-dawn

Από το βράδυ της 18ης Απριλίου, έχουμε τη Νέα Σελήνη, ερωτική, φλογερή, εκρηκτική και ανατρεπτική. Στην αυγή μίας νέας πορείας λοιπόν, παρορμητικά και με ενθουσιασμό, θα προχωρήσουμε.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί την αρχή του νέου κύκλου της Δημιουργίας, αφού ξεκαθαρίσουμε τις εκκρεμότητες που μας θολώνουν την κρίση. Μία αλλαγή φέρνει νέα πνοή στην ζωή μας, που ανατρέπει κάθε ισορροπία του χθες. Επειδή όμως δεν πρόκειται παρά για μία ανατροπή της ασάφειας, της φθοράς και της αδυναμίας για αποφάσεις, έχουμε το κάλεσμα μίας νέας εποχής. Απαιτείται να τολμήσουμε, να επαναστατήσουμε, να διευρύνουμε ορίζοντες, να ανατρέψουμε το κατεστημένο της ζωής μας πρωταρχικά και της κοινωνίας ευρύτερα.

Η Νέα Σελήνη, σηματοδοτεί μία ενδιαφέρουσα αρχή όπου η σπίθα της δημιουργικής μας διάθεσης διευρύνεται και απλώνεται μέσα σε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.

Τα σημαντικά μεσοδιαστήματα που περιβάλλουν τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ήλιο και στα οποία αναφερθήκαμε στο χθεσινό μήνυμα της ημέρας, μας συμβουλεύουν να κάνουμε άμεσα αποκοπή από κάθε δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση της ζωής μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να απαλλαγούμε από ό,τι έχει γίνει ασφυκτικό, πνιγηρό.

Ο Άρης, κυβερνήτης της, βρίσκεται στον Ταύρο και θα λειτουργούμε προς ένα στόχο απτό, υλικό ή κατανοητό. Μπορούμε να ασχοληθούμε με την αισθητική μας και την αισθητική του άμεσου περιβάλλοντος. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσουμε χρώμα στη ζωή μας, να παλέψουμε για αξίες, να διεκδικήσουμε την ασφάλειά μας, να καλλιεργήσουμε το έργο που μας ενδιαφέρει.

Κύριο μέλημα είναι να γίνουμε ευτυχισμένοι μέσα από απλές αλλά σημαντικές στιγμές, με ένα χαμόγελο που θα φωτίζει την ψυχή μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την νέα αρχή, στο άρθρο μας: Νέα Σελήνη στον Κριό από το βράδυ της 18ης Απριλίου

Comments

comments

About Λίλιαν Σίμου

Αναζητώντας απαντήσεις για τις ανατροπές που μας αλλάζουν εσωτερικά και εξωτερικά, το μονοπάτι με οδήγησε και στην αστρολογία. Κάτω από τον έναστρο ουρανό, η σοφία χιλιάδων χρόνων, αποτυπώνει τα ανθρώπινα πάθη και αδυναμίες... αλλά και προσφέρει κατευθύνσεις και λύσεις! Αρκεί να έχουμε στραμμένο το βλέμμα προς το μέλλον! Σύμβουλος αστρολογίας, συγγραφέας και εκπαιδευτικός, με πολλά άρθρα, βιβλία και μελέτες στο ενεργητικό μου, εστιάζομαι περισσότερο στην ψυχαναλυτική και καρμική αστρολογία, όπως και στην αστρολογία των σχέσεων. Γιατί, γνωρίζω πως "ο σοφός κυβερνά τα άστρα, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ' αυτά"! Για προσωπικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο mail: [email protected] ή επισκεφθείτε την προσωπική μου ιστοσελίδα: www.astrolife.gr