Home / LIFE / Mυστικά που δεν ήξερες για το πουλί σου!

Mυστικά που δεν ήξερες για το πουλί σου!

Use It Or Lose It

Αν δεν το δουλεύεις το χάνεις!

Tο πέος είναι ένα συναρπαστικό όσο και αλλόκοτο μέρος του σώματος που αιωρείται ανάμεσα στα πόδια των περισσότερων αρσενικών του ζωικού βασιλείου. Συναντάται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών, αλλά ο σκοπός του είναι μοναδικός.

Ακολουθούν μυστικά που ούτε τα φανταζόσουν!

Για παράδειγμα, πόσοι γνωρίζουν ότι το ανδρικό μόριο εάν δε χρησιμοποιείται τακτικά συρρικνώνεται; Χωρίς τακτικές στύσεις, χάνει την ελαστικότητά του και μπορεί να χάσει έως και δυο εκατοστά από το μήκος του! Ευτυχώς τα σώματα των υγιών ατόμων φροντίζουν αυτόματα για αυτό το πρόβλημα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο εγκέφαλος στέλνει σήματα για να δοκιμάσει το σύστημα τουλάχιστον εννιά φορές κάθε βράδυ!

Japan Has a Penis Festival

Η Ιαπωνία έχει μια γιορτή για το φαλλό.

Οι Ιάπωνες έχουν παράξενες και βιτσιόζικες συνήθειες. Την πρώτη βδομάδα του Απριλίου υπάρχει ένα φεστιβάλ, το “Kanamara Matsuri”, το οποίο μεταφράζεται “Tο φεστιβάλ του ατσάλινου φαλλού”. Οι συμμετέχοντες παρελαύνουν μεταφέροντας γιγάντια φαλλικά ομοιώματα γλείφοντας γρανίτες του ιδίου σχήματος. Η παράδοση έχει τις ρίζες της στα 1600’s και επρόκειτο για ένα είδος προσευχής των εκδιδόμενων γυναικών ώστε να προστατευτούν από τις ασθένειες. Σήμερα έχει πάρει τη μορφή εκδήλωσης κατά του AIDS.

They Are Breakable

Και όμως, μπορεί να σπάσει!

Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό θηλαστικό που δεν έχει κανένα οστό μέσα στο πέος του. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αυτό το αναπαραγωγικό όργανο είναι ατρόμητο. Είναι δυνατό να σπάσει όταν ενώ βρίσκεται σε στύση και λυγίζει σε μια ακραία γωνία. Στη συνέχεια εμφανίζονται σοβαροί μώλωπες οι οποίοι θεραπεύονται μετά από αρκετές εβδομάδες θεραπείας σε νάρθηκα!

There is a Museum Full of Them

Ενα μουσείο για το πέος.

Υπάρχουν μουσεία αφιερωμένα σε οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς και το πέος δεν αποτελεί εξαίρεση. Tο Ισλανδικό Μουσείο για το φαλλό ιδρύθηκε από τον  Sigurour Hjartarson, ο οποίος συνέλεξε 283 δείγματα από 93 διαφορετικά είδη θηλαστικών. Πρόκειται για την πληρέστερη συλλογή παγκοσμίως.

Grower or a Shower

Υπάρχουν μόνο δυο είδη πέους.

Οι έρευνες απέδειξαν πως υπάρχουν δύο είδη πέους, το πρώτο είναι μικρό και διπλασιάζει το μέγεθός του όταν βρίσκεται σε στύση ενώ το δεύτερο δεν αλλάζει σημαντικά όταν ερεθιστεί. Eτσι ή αλλιώς κατά μέσο όρο οι περισσότεροι άντρες φτάνουν τα 14 περίπου εκατοστά.

Men Lose Sensitivity Starting at Age 25

Οταν οι άντρες γίνουν 25 χάνουν την αρχική τους ευαισθησία.

Το ¨πουλί” των ανδρών είναι ένα εκπληκτικά ευαίσθητο όργανο με το κάτω μέρος του στελέχους να αποτελεί το πιο ευαίσθητο σημείο. Παρόλα αυτά αυτή η ευαισθησία αυτή αρχίζει να αμβλύνεται από την ηλικία των 25 και τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα από τα 65. Μολονότι δε συνδέεται ευθέως με τη στυτική δυσλειτουργία μπορεί να συντελέσει στο όλο πρόβλημα.

Its Twice as Long as It Looks

Είναι δύο φορές μεγαλύτερο από ότι βλέπεις!

Ακόμη και σε πλήρη στύση το πλήρες μήκος του δεν είναι εμφανές. Tο εσωτερικό μέρος του πέους τυλίγεται μέσα στο σώμα και εξαρτάται από το ηβικό οστό. Tο πραγματικό του σχήμα μοιάζει πιο πολύ με μπούμερανγκ παρά με μια ευθεία γραμμή.

One in 5 Million Males Are Born With Two

Ενας στα 5 εκατομμύρια έχει δύο πέη!

Υπάρχει μια πάρα πολύ σπάνια περίπτωση όπου ένα βρέφος γεννιέται με δύο πέη. Η διφαλλία  όπως ονομάζεται η κατάσταση είναι  η πιο σπάνια ανδρική πάθηση! Ακόμη πιο σπάνια και τα δύο όργανα είναι λειτουργικά και η άμεση  χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη. H διασημότερη περίπτωση διφαλλίας εδώ.

Erections Are Common During Birth and Death

Οι στύσεις είναι συνηθισμένες στη γέννηση και τον θάνατο.

Υπάρχει μια δόση ερωτισμού τόσο στη γέννηση όσο και στο θάνατο. Τα αγοράκια έχουν επανειλημμένες στύσεις κατά τη διάρκεια της κύησης συν μια μετά μόλις γεννηθούν. Οι ενήλικες άνδρες επίσης είναι πως έχουν στύση κατά τη διάρκεια ενός τραυματικού θανάτου π.χ. απαγχονισμός. Αυτές οι επιθανάτιες στύσεις  αποκαλούνται “αγγελική λαγνεία”.

Animals Have Weird Junk

Τα ζώα έχουν περίεργα “πράγματα”.

Το ανθρώπινο μόριο είναι απλοϊκό συγκρινόμενο με το τι υπάρχει στο ζωικό βασίλειο. Οι πάπιες έχουν ένα τιρμπουσόν ενώ οι έχιδνες διαθέτουν ένα τετρακέφαλο πράγμα εκεί κάτω. Οι γαλάζιες φάλαινες από την άλλη έχουν το μεγαλύτερο από όλα τα πλάσματα το οποίο φτάνει τα 2 μέτρα περίπου!

As Big As It Gets

Μεγαλύτερο δεν γίνεται!

Μπορεί να μην έχει το μήκος του πέους που διαθέτει η γαλάζια φάλαινα, όμως ο Jonah Falcon είναι ο ιδιοκτήτης του μακρύτερου ανθρώπινου μορίου, 34,29 εκατοστά. Ο Falcon απέρριψε αναρίθμητες προτάσεις της βιομηχανίας ψυχαγωγίας ενηλίκων. Προτίμησε να έχει μια φυσιολογική πορεία στον κινηματογράφο και εμφανίζεται σε πολλές γνωστές ταινίες με δεύτερους ρόλους.

Circumsized Foreskins Are Used to Treat Burn Victims

Το δέρμα από τις περιτομές χρησιμοποιείται στη θεραπεία εγκαυμάτων.

Η δυνατότητα να παίρνεις δέρμα από ένα σημείο του σώματος και να το τοποθετήσεις οπουδήποτε αλλού είναι ένα θαύμα για τα θύματα που έχουν υποστεί εγκαύματα. Tο δέρμα που αφαιρέθηκε μετά την περιτομή ενός βρέφους μπορεί να μεγαλώσει και να δώσει έως και 23.000 τετραγωνικά μέτρα σάρκας!

Vibration Works Equally Well On Men

Ο δονητής έχει τα ίδια αποτελέσματα και στους άντρες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν πως οι δονήσεις ερεθίζουν τα γυναικεία γεννητικά όργανα, ενώ στην πραγματικότητα το ίδιο ισχύει και για τα ανδρικά. Tο πέος ανταποκρίνεται αυτόματα στη δόνηση και για το λόγο αυτό οι γιατροί χρησιμοποιούν δονητές σαν ιατρικό εργαλείο σε άντρες με τραύματα στη σπονδυλική στήλη τους.

Smoking Can Make It Smaller

Καπνίζεις; Το συρρικνώνεις!

Οι καπνιστές δε φτάνει που ανησυχούν για τους πνεύμονες, την καρδιά τους, τώρα υπάρχει μια ακόμη επίπτωση που θα τους κάνει να επιδιώξουν να σταματήσουν τη συνήθειά τους αυτή. Σύμφωνα με έρευνα το κάπνισμα είναι η αιτία της απώλειας έως και ενός εκατοστού στο μήκος. Αυτό οφείλεται στη εναπόθεση ασβεστίου στα αιμοφόρα αγγεία που συντελεί στην κακή κυκλοφορία του αίματος.

Oldest Fossilized Penis is 425 Million Years Old

Το παλαιότερο φαλλικό απολίθωμα είναι ηλικίας 425 εκατομμυρίων ετών!

Tο παλαιότερο πέος που ανακαλύφθηκε σε μικρογραφία είναι ένα προϊστορικό απολίθωμα ενός πλάσματος που βρίσκεται μόνιμα σε στύση εδώ και 425 εκατομμύρια χρόνια. Η επιστημονική του ονομασία είναι “Colymbosathon ecplecticos”. Tο όνομα σημαίνει “καταπληκτικός κολυμβητής με μεγάλο πέος”.

Επιμέλεια-απόδοση: Απόστολος Καζάκος

via

Comments

comments

About Απόστολος Καζάκος

Γράφω, ένα αδιάκοπο σβήσε-γράψε,τα έχω κάνει όλα χάλια και η ζωή γράφει ανορθόγραφα το όνομά μου. Μου έχουν πει ότι δεν καταλαβαίνουν αν μιλάω σοβαρά ή όχι στα επιτουργήματά μου, άρα χρειάζεται μια δεύτερη ανάγνωση πριν σου πετάξω : «εγώ στα έλεγα». Μισοάδειο ή μισογεμάτο το ποτήρι εμένα με ενδιαφέρει τι θέλεις να μου σερβίρεις. Η δυσανεξία μου στην βλακόζη και στις φίρμες είναι δεδομένη.