Home / Μαύρο Πρόβατο / Το “Pretty Bra” αγόρασε το Mega Channel – Το Μαύρο Πρόβατο

Το “Pretty Bra” αγόρασε το Mega Channel – Το Μαύρο Πρόβατο

1420614_10151975120527579_276554173_n

Σε εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Mega Channel “Τηλέτυπος ΑΕ” προχώρησε η “Diamant ΑΕ”, γνωστή από τα προϊόντα “Pretty Bra” και “Pretty Pants”, σύμφωνα με ανακοίνωση της εκπροσώπου της εταιρείας Κας. Λυρίκας Παππά.

Η Diamant ΑΕ φαίνεται σύμφωνα με έκθεση τις BNP Paribas, που διατηρεί το ποσοστό της στον όμιλο και μετά την εξαγορά, ως ικανή να αναλάβει την εξυπηρέτηση των τεράστιων χρεών του καναλιού προς τις Ελληνικές τράπεζες ενώ διαθέτει τα απαραίτητα κεφάλαια για την ανάπτυξη του Mega Channel στη νέα ψηφιακή εποχή.

Φήμες της αγοράς μιλάνε για σκληρό πόκερ μεταξύ Μπόμπολα, Ψυχάρη και του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου που εμφανιζόταν ως διαμεσολαβητής για τη Diamant, με υπαινιγμούς για απόσυρση της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας, κάτι που θα καθιστούσε αυτόματα τον όμιλο μη βιώσιμο επισύροντας την αναγκαστική πτώχευσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη διεύθυνση του προγράμματος θα αναλάβει η συγγραφέας Αλεξάνδρα Φερεντίδου και στη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου θα τοποθετηθεί το γνωστό μοντέλο Αλεξάνδρα Βουρβουτσιώτου, με την Νάνσυ Κυριακίδου να παρουσιάζει το δελτίο καιρού. Η παραμονή του Πέτρου Κωστόπουλου θεωρείται εγγυημένη στο πρωινό πρόγραμμα μετά από την εξασφάλιση χορηγίας από την “Εξυπνη Σιτα Winter Edition” για σκουλήκια και σαμιαμίδια.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε φανατικός πελάτης των προϊόντων της “Diamant ΑΕ” κι ενθουσιασμένος από το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τον κατηγόρησε ότι έχει στο παρελθόν δεχτεί από την εταιρεία δώρο ρολόι με περιστρεφόμενη στεφάνη σε τυχαίο χρώμα. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μίλησε για άλλο ένα success story που αποδεικνύει τη στροφή της χώρας στην ανάπτυξη, ενώ το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει αντισουτιενικό μανιφέστο η Αλέκα Παπαρήγα σε συνεργασία με τη γνωστή σουτιενομάχο Λιάνα Κανέλλη. Ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε “παρών” ενώ ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι μας ψεκάζουν κι έχουμε ταράξει τον κόσμο στις μαλακίες.

Comments

comments

About Το Μαύρο Πρόβατο

The Black Magic Ewe Man!