Home / POINT OF U / Editors' view / Λύκου Παρέμβαση – Ένας συνταγματολόγος δε φέρνει την Άνοιξη

Λύκου Παρέμβαση – Ένας συνταγματολόγος δε φέρνει την Άνοιξη

Αμάν πια βρε προβατάκια, πάνω που πάω να ξαναβάλω την προβιά, τσακ, σκάει ένα ακόμα τραγέλαφο και αρχίζουν πάλι να ξυπνάνε μέσα μου τα κυνηγετικά ένστικτα!

Αιτία αυτή τη φορά ο “Κατά της βίας από που κι αν προέρχεται” δημοσιοκόρακας Pretender *(από όνομα και ιδιότητα), του πάλαι ποτέ Μεγκάλου καναλιού, που με περισσή ΔΕΞΙΟ-τεχνία στήνει τα πανελάκια της ντροπής.
Ένας κι ένας οι καλεσμένοι του “Κατά της βίας από που κι αν προέρχεται”, μοιρασμένα σε σύστημα 10-1-1, δηλαδή 10 πληρωμένοι δολοφόνοι της ουσιαστικής συζήτησης, 1 σοβαρός για να του κάνουν όλοι μαζί επίθεση και ένας αμέτοχος, αδέκαστος και ανύπαρκτος από τη δήθεν “παραδοσιακή αριστερά”.
Σωστός ο Pretender, ένας όψιμος υπέρμαχος κατά της βίας (εκτός άμα χάνει η ομάδα, τότε πετάμε και κανένα μπουκάλι στο γήπεδο,έτσι δεν είναι;), αλλά ποτέ της κρατικής βίας, μιας και δε τον είδαμε να μιλάει για τις ζαρντινιέρες της Θεσσαλονίκης και για τις παράνομες προφυλακίσεις, τις βίαιες καταστολές κατά συνταξιούχων, ατόμων με ειδικές ανάγκες και πολλών άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την ποινικοποίηση του δικαιώματος της απεργίας, ακόμα και τα πρόσφατα και μη μαχαιρώματα της αγέλης των Ναζό-λυκων, και επικεντρώνεται στη “βία” στα πανεπιστήμια, με το “εκλεκτό” προαναφερθέν πάνελ, και μιλάει για σοβαρές περιπτώσεις όπως τα γιαουρτώματα, τα τουρτώματα και τα μπουγελώματα – “κατά ζωής” και βέβαια μας λέει ότι οι σχολές είναι στο χάλι τους το μαύρο, αποφεύγοντας να καταλογίσει πολιτικές ευθύνες, ρίχνοντας φυσικά το φταίξιμο πού ;

Στα “κωλόπαιδα” τους φοιτητές και σε όσους εκπαιδευτικούς δεν είναι με το Υπουργείο, μία “αμερόληπτη” και καθόλου φιλοκυβερνητική θέση, μια “καθαρή” θέση “μαχόμενης δημοσιογραφίας”.

Κανείς άλλος δεν αξίζει τόσα εισαγωγικά, όσο ο Pretender!
Αυτό γιατί ο συγκεκριμένος κόρακας είναι τόσο καλός στη δουλεία του, που αν ζούσε στη Γερμανία του ’30-’40 , η θέση του Γκέμπελς στο Εθνικό-Σοσιαλιστικό (ΝΑΖΙ) κόμμα θα ήτανε αμφίβολη.

Αλλά ας αφήσουμε τον “δοξασμένο” παρουσιαστή στις δάφνες του να πάμε σε κάποια άλλα από τα “εκλεκτά” μέλη του πρόσφατου πάνελ.
Ο ογκόλιθος της πολιτικής (Ψευτό)Θόδωρος , ένας αληθινός παχυδερμόσαυρος, που αρνείται πεισματικά να εξαφανιστεί από τη δημόσια ζωή, με τη χερούκλα σε όλες σχεδόν τις αποτυχημένες κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, σε καίριες θέσεις, να επιδίδεται στη γνωστή μετάθεση ευθυνών σε οποιονδήποτε άλλων πλην ημών, ένας πολιτικός που έχει χαρακτηριστεί με τα χειρότερα λόγια από έγκριτο Γάλλο δημοσιογράφο για την αγενή και μισαλλόδοξη στάση του, έναν “αλάνθαστο” σε σημείο να συναγωνίζεται σε αυτό τον Πάπα της Ρώμης, να φαίνεται πλέον να συμπορεύεται σε όλα με τον -πάλαι ποτέ- αντίπαλο του Μιχελάκη( άλλος “μέγας” πολιτικός) και να συναγωνίζονται ποιος θα χτυπήσει πρώτος κάτω από τη ζώνη τον άμοιρο συνταγματολόγο που είχαν απέναντί τους, σε ένα παράφωνο και άκομψο πρίμο σεκόντο, με την διακριτική υποστήριξη μιας άλλης “τεράστιας” πολιτικού με “αριστουργηματικό” έργο στον τομέα της Παιδείας, την Κα Ρεπούση.

Αααααχ Ρεπούσ(τ)η!!! Από τα πιο αγαπητά πρόσωπα απάντων των ιστορικών και καθηγητών δημοσίων σχολείων, με μεστό ανθελληνικό λόγο, που από τον ακραίο και ανιστόρητο Εθνικισμό των παλαιών βιβλίων ιστορίας, πέρασε στο άλλο άκρο, βαπτίζοντας την ανακρίβεια “ψύχραιμη επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη” και αμφισβητώντας από γενοκτονίες μέχρι διωγμούς.

Όσο για την Κα Τριανταφύλλου των 58 αποχρώσεων της “Ελιάς” που αναφέρει και η Νατάσσα Μανίτσα στο ανάλογο κείμενο, τι να πει κανείς ; Έχει προφανώς εξαντλήσει όλα της τα Κεντροαριστερά αποθέματα στο “Εργοστάσιο των Μολυβιών” και ό,τι έγραψε και δήλωσε από κει και πέρα ήτανε μάλλον με στυλό, και μάλιστα διαρκείας, εξ’ ου και η συμπόρευση της με τα απομεινάρια του “Σημιτικού εκσυγχρονισμού”, αποδεικνύοντας το ότι ο δικός της πλέον λόγος και κυρίως η πολιτική στάση είναι αήθης και καιροσκοπική, που μόνο σκοπό έχει είναι να περισώσει ότι μπορεί από το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. Θερμά συγχαρητήρια!

Άφησα για το τέλος τον πιο φαιδρό πανελοκένταυρο, τον πρώην πρύτανη με τους μπράβους, το Γρυσπολάκη**, που του ταιριάζει γάντι ο στίχος του ποιητή Wulf Biermann, τον οποίο και του αφιερώνω:

“Και τι θα χάναμε χωρίς αυτούς όλους,
τους Ευρωπαίους, τους προφεσόρους,
που καλύτερα θα ξέρανε πολλά,
αν δε γεμίζαν ολοένα την κοιλιά,
υπαλληλίσκοι φοβητσιάρηδες, δούλοι παχιοί,
τους έχω βαρεθεί.”

Ως πότε προβατάκια θα ανέχεστε να σας σερβίρουν από οθόνης τόσο σάπιο χορτάρι;

Ως πότε θα σας σαλαγάνε από δω κι από κει τα κοράκια της τηλεόρασης, που έχει χειρότερο πρόγραμμα από αυτό που θα βλέπατε αν βάζατε μια οθόνη στον κάδο των σκουπιδιών σας;

Ως πότε οι κάθε λογής pretenders θα σας παρουσιάζουν τα πληρωμένα τους ανδρείκελα σαν άτομα άξια να εκφέρουν γνώμη;

Τι είπες προβατάκι; μπε; ΜΠΕ;

Μπεεεεεεεεεεεεεε, λοιπόν!

*Pretender = δόλιος, σφετεριστής

**περισσότερα για τον πρώην πρύτανη στο Link : http://tvxs.gr/news/user-post/o-pr-prytanis-gryspolakis-ksanaktypa-me-toys-mpraboys-toy-sto-pol-kritis και σε πολλά άλλα σημεία δυστυχώς!

http://www.youtube.com/watch?v=j4tv_rX9_nc

Comments

comments

About Wolf Sheep

Μέρα 90- ακόμα βαδίζω ανάμεσα στα πρόβατα και δε με έχουν καταλάβει! Φοβάμαι οτι κάτι θα με προδόσει, αλλά ακόμα τίποτα!
Μήπως τελικά το λαμπρό μου σχέδιο έπιασε υπερβολικά καλά; Μήπως αντί να ντυθώ απλά πρόβατο για να ξεγελάσω το κοπάδι τελικά γίνομαι κι εγώ ένα απ’αυτά;
Τόσα χρόνια λύκος, πρώτη φορά αμφιβάλω… τελικά η συναναστροφή με τα προβατάκια σε αλλάζει.
Ελπίζω όμως με τη συναναστροφή μαζί μου, έστω κι αν δε το ξέρουν, τα πρόβατα να γίνουν κι αυτά λίγο λύκοι, γιατί το έχει ανάγκη αυτή η εποχή.
Με την πένα του προβάτου λοιπόν και τη ματιά του λύκου, εδώ στο βοσκοτόπι του kissmyGRass, πάντα πεινασμένος γιατι δεν έφαγα ακόμα κανένα προβατάκι, αλλά και χωρίς να έχω γίνει vegeterian, δίνω μια γεύση απο την άποψη του λύκου, έτσι για να ακούγεται και η άλλη πλευρά. Πότε λοιπόν θα νοσταλγώ την αγέλη, πότε θα ουρλιάζω στο σεληνόφως και πότε θα κάνω παρέα στα προβατάκια σαν ένας απο αυτούς.

Αλλά για κούρεμα δε παω!!! ΑΟΥΟΥΟΥΟΥ

%d bloggers like this: