Home / LIFE / Το σεξ είναι σαν το χρήμα. Μόνο το πάρα πολύ είναι αρκετό.

Το σεξ είναι σαν το χρήμα. Μόνο το πάρα πολύ είναι αρκετό.

Για το σεξ έχουν ειπωθεί πολλά, έχουν γραφτεί περισσότερα,  και όρεξη να έχεις να βρεις όλα αυτά στο Ίντερνετ.

Το σεξ είναι σαν το χρήμα. Μόνο το πάρα πολύ είναι αρκετό, τάδε έφη ο John Updike, 1932-2009, Αμερικανός συγγραφέας & κριτικός και του δίνεις όλα τα δίκια του κόσμου.

Κάποιες κυρίες λοιπόν ακολούθησαν τα λόγια του κατά γράμμα και ανέβασαν τον πήχη, τα πόδια τόσο ψηλά, ώστε έγραψαν με κόκκινο χρώμα του πάθους το όνομά τους στην ιστορία. Οκτώ γυναίκες έσπασαν τα κοντέρ και έκαναν παγκόσμια ρεκόρ στο πήδημα. Ακόμη και αν πιστέψουμε ότι Νυμφομανής είναι μια γυναίκα που έχει την ίδια εμμονή με το σεξ που έχει ο μέσος άντρας, όπως είπε η Mignon McLaughlin, 1913-1983, Αμερικανίδα αρθρογράφος, ένα είναι αναμφισβήτητο, οι κυρίες που ακολουθούν απλά το παραγάμησαν.

Ξεκινάμε και ο Θεός να τις συγχωρέσει.

#1. Αν ο Θεός δεν ήθελε να αυνανιζόμαστε, θα έκανε τα χέρια μας πιο κοντά.                                               George Carlin, 1936-2008, Αμερικανός κωμικός

Sex-Badges-1-Most-O-1024x683

 

Η Δανέζα που παρουσιάζουμε πρώτη, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, έλαβε μέρος σε ένα Μαραθώνιο αυνανισμού και κατάφερε να έχει 222 μετρημένους οργασμούς. Φήμες αργότερα ήθελαν να δηλώνει: “Κουράστηκα στην προθέρμανση”

#2. Ο στοματικός έρωτας είναι προτιμότερος, επειδή συμμετέχουμε λιγότερο. (Αγνώστου)

Sex-Badges-2-Most-Semen-1024x683

 

Όταν κουράζεσαι να προσπαθείς κι άλλο. Κάτι τέτοιο θα διάβασε η διψασμένη  Michelle Monaghan από το Λος Άντζελες  και οι γιατροί άντλησαν από το στομάχι της σχεδόν 2 μεγάλα ποτήρια μπύρας (1.7 pints) με σπέρμα.

#3. Μια νύχτα έρωτα διαρκεί ένα τέταρτο της ώρας. Wolinski, 1934-2015, Γάλλος σκιτσογράφος

Sex-Badges-3-Most-24-Hrs-1024x683

Εδώ η υπόθεση σηκώνει μαθηματικά. Κάθε μέρα έχει 24 ώρες τουτέστιν 96 τέταρτα της ώρας, το όλον 1440  λεπτά Το θαύμα της φύσης, η Lisa Sparks -πορνοστάρ στο επάγγελμα – έσπασε τα ρολόγια και ξεπέταξε 919 ερωτικούς παρτενέρ σε ένα τυπικό 24ωρο, το 2006 στην εκδήλωση Eroticon της Πολωνίας. Και επειδή το έχω με τη διαίρεση μη ψάχνετε το κομπιουτεράκι σας. Η αφοσιωμένη ιέρεια του σεξ αφιέρωσε 1.566 του λεπτού  και κάτι ακόμη ψιλά για τον κάθε ένα εθελοντή. Αυτό που δε θα μάθουμε ποτέ είναι αν και κατά πόσο πληρώθηκε υπερωρίες, νυχτερινά ή αν  είχε ελεύθερο χρόνο οπότε είπε: “Δε γαμιέται!”

Μπόνους: Ο πορνοστάρ Jon Dough (Γιάννης Ζυμάρης επί το ελληνικό, που δεν το λες και επιτυχημένο όνομα για τούτη τη δουλειά) έβαλε σκοπό να βατέψει 101 γυναίκες σε μια μέρα. Κάτι η υπερθέρμανση του εργαλείου, κάτι η πεσμένη στάθμη των υγρών κατάφερε μόνο 52. Τις υπόλοιπες 49 τις τακτοποίησε την επόμενη.

#4. Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε, είναι φανταστικό.           Γούντυ Άλλεν, 1935-, Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης

Sex-Badges-4-Biggest-Orgy-1-1024x683

 

Έτσι είπε ο κυρ-Γούντυς, δυο ζευγάρια και ένας μπαλαντέρ στο σεξ και περνάς σουπεργαμάτα, τελεία και καύλα. Στην Ιαπωνία έχουν άλλη γνώμη και σύμφωνα με μια παλιά παροιμία τους “Κάθε άνθρωπος έχει ένα ταίρι σε αυτό τον ντουνιά.” Για αποκλειστικότητα και αγάπη δε μίλησε κανείς, μια ποικιλία όμως τη χρειάζεται ο άνθρωπος. Πεντακόσιοι Γιαπωνέζοι και Γιαπωνέζες είναι όσοι χρειάστηκαν για το μεγαλύτερο όργιο όλων των εποχών. Και βεβαίως καταγράφηκε σε βίντεο. Όποιος θέλει, με $40 έχει αντίγραφο από αυτά που είδε ο Γιαπωνέζος.

#4. Όταν ένας άντρας πάει με μια πουτάνα, δεν την πληρώνει για το πήδημα, την πληρώνει για να φύγει. (Ανώνυμου)

Sex-Badges-5-Oldest-Twins-1-1024x683

 

Οι δίδυμες αδελφές  Louise and Martine Fokkens από το Άμστερνταμ πληρώθηκαν για τις υπηρεσίες τους 355.οοο φορές. Το 2013 συμπλήρωσαν δικαίωμα συνταξιοδότησης με το παλιό ασφαλιστικό και μπήκαν στην εφεδρεία.

#5. Το μόνο κακό με το να είσαι άθεος είναι ότι δεν έχεις κανέναν να επικαλεστείς στη διάρκεια ενός οργασμού.

Sex-Badges-6-Longest-O-1024x683

Ναι, ναι, ναι! Ο μεγαλύτερος οργασμός σε διάρκεια είναι 43 δευτερόλεπτα. Υπάρχουν όμως και κάτι τύπισσες με το PGAD (μια επίμονη διαταραχή που έχει αποτέλεσμα τη συνεχή διέγερση των γεννητικών οργάνων), οι οποίες έχουν ίσα με μια κατοστάρα οργασμούς κάθε μέρα μέσα και τα Σαββατοκύριακα. Ένσημα συμπεριλαμβάνονται.

#7.  Δεν ξέρω τίποτα για το σεξ, επειδή ήμουν ανέκαθεν παντρεμένη.                                                              Zsa Zsa Gabor, 1917-, Ουγγροαμερικανίδα ηθοποιός

Sex-Badges-7-Most-Children-1024x683

 

Το σεξ είναι η καλύτερη γυμναστική και αν δε ξέρεις σκάκι με ένα στα γρήγορα περνάς την ώρα σου. Η Ρωσίδα Valentina Vassilyeva δεν είχε ούτε τηλεόραση. Για Facebook, Tweeter ούτε λόγος οπότε έκανε 69 παιδιά, 16 δίδυμα, 7 τρίδυμα και 4 τετράδυμα.

#8. Όλοι σε αγαπάνε τη στιγμή της κορύφωσης.                                                                   Madonna, 1958-, Αμερικανίδα τραγουδίστρια

Sex-Badges-8-Oldest-Prostitute-1024x683

 

Το πήδημα είναι ολόκληρη ζωή για την 86χρονη εν ενεργεία πόρνη. Η Σούπερ γιαγιά προσφέρει τις υπηρεσίες της καθημερινά στους πελάτες της και κερδίζει $350 την ημέρα! Αντί να πας σε ένα μουσείο, πηγαίνεις στην πιο ηλικιωμένη πόρνη στο κόσμο, το ίδιο κάνει.

Comments

comments

About Απόστολος Καζάκος

Γράφω, ένα αδιάκοπο σβήσε-γράψε,τα έχω κάνει όλα χάλια και η ζωή γράφει ανορθόγραφα το όνομά μου. Μου έχουν πει ότι δεν καταλαβαίνουν αν μιλάω σοβαρά ή όχι στα επιτουργήματά μου, άρα χρειάζεται μια δεύτερη ανάγνωση πριν σου πετάξω : «εγώ στα έλεγα». Μισοάδειο ή μισογεμάτο το ποτήρι εμένα με ενδιαφέρει τι θέλεις να μου σερβίρεις. Η δυσανεξία μου στην βλακόζη και στις φίρμες είναι δεδομένη.
x

Check Also

Ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν 3 γυναίκες σε ένα αυτοκίνητο. (Ξεκαρδιστικό βίντεο)

3 γυναίκες από την Κρήτη (μάλλον) με άπειρο χιούμορ σε ένα απίστευτα ...

Θεσσαλονίκη: “Βρακάκια έξω λοιπόν”

Της νοικοκυράς ο άντρας από τα βρακιά του φαίνεται λέει μια τούρκικη ...