Home / LIFE / Τι θα πρέπει να αποφεύγετε αν μεγαλώνετε έφηβο! -Βιολέττα Κουμπή

Τι θα πρέπει να αποφεύγετε αν μεγαλώνετε έφηβο! -Βιολέττα Κουμπή

1.Μην τα ρωτάτε ποτέ αν διάβασαν. Μην τα προτρέπετε να διαβάσουν. Μην τους λέγε ότι εσείς στην ηλικία τους διαβάζατε. Μην τους λέτε ότι η Ελενίτσα του γιατρού διαβάζει.Και το ουσιαστικό τα εκνευρίζει.

“Δεν έχεις διάβασμα;”

“Ό,τι θέλω έχω”.

“Μπράβο παιδί μου είναι καλό να έχεις ότι θέλεις. Ελπιδοφόρο. Και μην τα ανοίγεις τα βιβλία. Έχουν μέσα δράκους που βγάζουν φωτιές”.

2. Μην κάνετε το αστείο και τα ρωτήσετε που θα πάνε, με ποιους και πότε θα γυρίσουν. Το μόνο που ίσως μπορείτε να ρωτήσετε κι αυτό με κάθε επιφύλαξη είναι αν θα γυρίσουν κάποτε. Κι αυτό να ειπωθεί σφυρίζοντας:

“Πού θα πάτε παιδί μου;”

“Να διασκεδάσουμε”

Σ’ αυτήν την περίπτωση το μόνο που μπορείτε να πείτε είνα: “ Καλή διασκέδαση παιδί μου και καλή αντάμωση!Πότε θα γυρίσεις;” Μετά Μετά από τι; Μετά από ύστερα ύστερα ήρθαν οι μέλισσες Και καταλήγεις κάπως έτσι:  “Να πας παιδί μου και να περάσεις καλά. Μόνο να γυρίσεις. Θες να μη γυρίσεις. Μη γυρίζεις. Γύρνα όποτε θέλεις εσύ. Πάρε μόνο τηλέφωνο για να μην ανησυχούμε”…Και μόλις αγριεύει το μάτι: “Μην παίρνεις και χρεώνεσαι. Δε θα ανησυχούμε. Θα καθησυχαστούμε από μόνοι μας. Βάλε μπουφάν,ζακέτα, φανέλα, πουλόβερ θα κρυώσεις, θα αρρωστήσεις”. Δε θα βάλουν μπουφάν Ούτε ζακέτα Ούτε φανέλα Μην τα εξοργίζεις περισσότερο γιατί είναι ικανά να βγούν με το μαγιό στην πλατεία Ομονοίας αγνοώντας το γεγονός τους πίδακας τους χαλάσανε εδώ και άπειρα χρόνια.

3.Μην τους λες να μη φάνε ετοιματζίδικα. Αυτά τους αρέσουν. Δε ξέρω τι ακριβώς τους αρέσει. Και καθόλου δε θα το εκτιμήσει το σπανακόρυζο που του έφτιαξες. Ασε που αν τον πιέσεις πολύ κινδυνεύεις να το φας εσύ τελικά. Στο κεφάλι!

4.Που πας έτσι μωρή έξω λες και θα χορέψεις καν καν στο Μουλαίν Ρουζ! Αυτό θέλει πολύ θάρρος να το πεις. Ακόμα και με τον πιο ευγενικό τρόπο “ Κοριτσάκι μου μήπως δε φτάσαν τα λεφτά να πάρεις κανονική φούστα και σου τη δώσανε μισή; Να σου δώσω λεφτά να πας να πάρεις και την υπόλοιπη; Να πάρεις και σουτιέν”

Comments

comments

About Kiss My GRass

x

Check Also

Μάριος Γιαννάκου: «Δεν τα πάω καλά με την λέξη ”ρεκόρ ” γιατί δεν είναι αυτό που αντιπροσωπεύω».

Συνέντευξη στον Αλεξανδρινό Παπασπυρόπουλο Κατακτητής πολλών κορυφών, αθλητής υπεραποστάσεων, ζωγράφος, μουσικός, αρθρογράφος ...

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 21:00 – Γιώργος Κόκολας

Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που τελικά ...