Home / FASHION ART DECO / Ο χαμένος δίσκος του Paul McCartney από τα Χριστούγεννα του 1965 έρχεται στο φως της δημοσιότητας!

Ο χαμένος δίσκος του Paul McCartney από τα Χριστούγεννα του 1965 έρχεται στο φως της δημοσιότητας!

Χριστούγεννα 1965.

Ο Paul McCartney γράφει μυστικά ένα “άλμπουμ” στο σπίτι του στο Λονδίνο ως δώρο για τους John, George και Ringo. Υπήρχαν μόνο τρεις δίσκοι που έγιναν τότε σε αυτή την ειδική εορταστική ηχογράφηση, οι οποίοι θεωρήθηκαν εξαφανισμένοι. 

Πολλά χρόνια κυκλοφορούσε φυσικά αυτή η φήμη. Σε μια συνέντευξη του 1995 με τον Mark Lewisohn, ο Paul το επιβεβαίωσε εξηγώντας: “Ναι, είναι αλήθεια. Είχα δύο μαγνητοταινίες Brenell στο σπίτι, στις οποίες έκανα πειραματικές εγγραφές και ταινίες. Συνήθως έφτιαχνα τρελά πράγματα για τα υπόλοιπα Σκαθάρια, κάτι διασκεδαστικό που θα μπορούσαν να παίξουν αργά το βράδυ. Ήταν κάτι για τα φιλαράκια μου και μόνο. Το είχα ονομάσει Unforgettable και ξεκίναγε με τον Nat King Cole να τραγουδάει το ομώνυμο κομμάτι και στη συνέχεια έμπαινα εγώ με στυλ εκφωνητή ραδιοφώνου. Ήταν σαν ένα μαγκαζίνο με περίεργες συνεντεύξεις, πειραματική μουσική, ταινίες, κάποια κομμάτια που ήξερα ότι ο άλλοι δεν είχαν ποτέ ακούσει, μια συλλογή με περίεργα πράγματα. Πήγα αυτήν την ταινία στο στούντιο του Dick James και μου την έκοψε σε 3 δισκάκια. Δυστυχώς η ποιότητα ήταν τόσο άσχημη που έπαιζαν για λίγο καιρό και μετά καταστρέφονταν. Ωστόσο, κάποια κασέτα μπορεί να έχει ξεμείνει κάπου”

Πριν λίγο καιρό χάρη στον Simon Wells, αρθρογράφο, βιογράφο και μουσικό, το Unforgettable βρέθηκε και κυκλοφόρησε και στο YouTube. Απολαύστε:

Comments

comments

About Kiss My GRass

x

Check Also

Συναισθηματική κακοποίηση. Μήπως σε κακοποιούν;

  Πολλοί άνθρωποι συμπεραίνουν ότι αν δεν κακοποιούνται σωματικά από το σύντροφό ...

Τάσος Πέτσας: Μέσα από την μουσική  εκφράζω τα βιώματά μου και προσπαθώ να αντιμετωπίσω την καθημερινότητά μου

Συνέντευξη στον Αλεξανδρινό Παπασπυρόπουλο Άλλοτε απόφοιτος της Νομικής σχολής και μάχιμος δικηγόρος, άλλοτε ...