Home / LIFE / Μια εκδήλωση «Για καλό σκοπό» Fably + ΦΛΟΓΑ

Μια εκδήλωση «Για καλό σκοπό» Fably + ΦΛΟΓΑ

Μια εκδήλωση «Για καλό σκοπό» Fably + ΦΛΟΓΑ

Τμήμα Επικοινωνίας                                           

Υπεύθυνος : Χαρίσης Σωκράτης

Kιν. : 6970112648

Email : [email protected]

 

Μια εκδήλωση «Για καλό σκοπό»

 

Εκδήλωση “Για καλό σκοπό”  ( #giakaloskopo ) του Fably, στον χώρο του Athens Center for Entrepreneurship and Innovation

 

Πρόσφατα το Fably ένωσε τις δυνάμεις του με την κοινότητα των συγγραφέων για την διοργάνωση μιας εκδήλωσης.. #giakaloskopo.

Σε μια συντονισμένη προσπάθεια και σε συνεργασία με ένα σύνολο συγγραφέων, η ομάδα του Fably και 17 συγγραφείς δημιούργησαν το πρώτο Fably βιβλίο γεμάτο από μικρές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για παιδιά.

Στο χώρο του Κέντρου καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών 17 συγγραφείς αφιέρωσαν χρόνο και φαντασία στη δημιουργία 17 μοναδικών Χριστουγεννιάτικων μικρών ιστορίες.

Όλες οι ιστορίες δημιουργήθηκαν σε μια ημέρα και σκοπός αυτής της δράσης ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» μέσα από την πώληση αυτού του βιβλίου την περίοδο των εορτών.

Συγκεκριμένα, όλα τα έσοδα από την πώληση του πρώτου Fably book, θα διατεθούν με τη μορφή δωρεάς στο Συλλόγο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» και η δράση “ Μια ιστορία για καλό σκοπό” #giakaloskopo που ξεκίνησε από την ομάδα του Fably, δεν θα είναι η μοναδική.

Στόχος της πρωτοβουλίας «Για καλό σκοπό» είναι η στήριξη ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, όχι μόνο τις ημέρες των εορτών, αλλά κάθε ημέρα.  Για αυτό, το Fably, μέσω της δραστηριοποίησής του στο χώρο της συγγραφής και της ιστοριογραφίας, θα συνεχίσει στο εξής ενεργά, να συνεισφέρει στο σύνολο με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Λίγα Λόγια για την “Φλόγα”

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

 

*Ο Σύλλογος “Φλόγα” λειτουργεί σαν αποδέκτης της δωρεάς και δεν εμπλέκεται στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

 Λίγα Λόγια για το Fably:

 

Το Fably, είναι η πρώτη μεγάλη πλατφόρμα δημιουργίας και ανάγνωσης μικρών ιστοριών κάθε είδους. Αποτελεί το “σπίτι” για τις ιστορίες όλων εκείνων των επίδοξων συγγραφέων, επαγγελματιών ή ερασιτεχνών, όλων εκείνων που κάτι έχουν να πουν καθώς και το χώρο όπου οι λάτρεις της ανάγνωσης επισκέπτονται για να περάσουν μερικά δημιουργικά λεπτά, διαβάζοντας.

Το Fably, βασίζεται στις μικρές ιστορίες. Ιστορίες που διαβάζονται γρήγορα(5-10′), στη δουλειά, στο λεωφορείο, με την παρέα. Συνεργάζεται στενά με τη συγγραφική ελληνική κοινότητα και στόχο έχει να διαφυλάξει όλο εκείνο το περιεχόμενο που είναι διάσπαρτο και πολλές φορές χάνεται σε διακριτά συγγραφικά blogs, websites και social media και να αποτελέσει το μέσο που δίνει τη δυνατότητα στον καθένα, να δημιουργήσει γράφοντας κάτι αποκλειστικά δικό του.

Το Fably αποτελείται από φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγκεκριμένα, από τους Κωνσταντίνο Κοπανίδη ( Founder, CEO, Backend developer), Σωκράτη Χαρίση (Co-Founder, COO, Creative Director), Γιώργο Μετάκο (Co-Founder, Frontend Developer), Αθανασία Νικολαΐδου (Co-Founder, CBO, Partnerships ) και Αλκιβιάδη Πετρόχειλο (Research & Development, Animation Developer). Η ομάδα μοιράζεται το ίδιο πάθος για την τεχνολογία και τις υπέροχες ιστορίες. Με γνώσεις στο κομμάτι της πληροφορικής, του σχεδιασμού, του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας έχουν ως κύριο μέλημα να κάνουν τους ανθρώπους να δημιουργούν και να διαβάζουν περισσότερο.

 

 Μια εκδήλωση «Για καλό σκοπό» Fably + ΦΛΟΓΑ

 

Επικοινωνία:

 

 

Comments

comments

About Kiss My GRass

x

Check Also

Γρήγορης Κορπίδης: Ο Ακροβάτης από την Θεσσαλονίκη που σου κόβει την ανάσα - Αλεξανδρινός Παπασπυρόπουλος

Γρήγορης Κορπίδης: Ο Ακροβάτης από την Θεσσαλονίκη που σου κόβει την ανάσα – Αλεξανδρινός Παπασπυρόπουλος

Η ώρα είναι 7:30 το πρωί, η Θεσσαλονίκη μόλις έχει ξυπνήσει, μαζί ...

"Στα άκρα" στο Θέατρο Χώρα σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια!

“Στα άκρα” στο Θέατρο Χώρα σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια!

‘’ΣΤΑ ΑΚΡΑ’’ βασισμένο στο ‘’Γαλάζιο του Ουρανού’’ του Ζωρζ Μπατάιγ Διασκευή: Στέλλα ...