Home / POINT OF U / Editors' view / Κασετόφωνο… το Σαουντρακ των μελλοντικών σου αναμνήσεων – Evi Snowflake

Κασετόφωνο… το Σαουντρακ των μελλοντικών σου αναμνήσεων – Evi Snowflake

Εσύ το κασετόφωνο το ξέρεις;

Ναι, όταν ακούς τη λέξη κασετόφωνο το μυαλό σου πηγαίνει σε παλιές εποχές τότε που η κασέτες μας ήταν ότι πολυτιμότερο είχαμε. Που όταν θέλαμε να δείξουμε τα συναισθήματα μας και να εντυπωσιάσουμε το αντίθετο φύλο γράφαμε μια κασέτα και τη δίναμε – τόσο απλά!

Τότε που η ανταλλαγή κασετών (και όχι μηνυμάτων σε κινητά) μεταξύ φίλων ήταν αγαπημένη ασχολία. Και εκτός από τις κασέτες με τα αγαπημένα μας συγκροτήματα και τραγουδιστές υπήρχαν οι κασέτες για τη βόλτα με το αμάξι, για την εκδρομή, για το ξέφρενο πάρτυ, για τα blues στο τέλος του πάρτυ κλπ κλπ. Οι κασέτες μας ήταν η προσωπικότητα μας, ήτανε “εμείς”, το πιο δικό μας κομμάτι γραμμένο σε ήχους πάνω σε μια ταινία.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν, ήρθε να μου θυμίσει ένας διαδικτυακός τόπος, το Κασετόφωνο, και να με ταξιδέψει με τις απίστευτες μελωδίες του ανάλογα με τη διάθεση μου.

Μέσα στο Κασετόφωνο υπάρχει ποικιλία από λίστες με ξένα και ελληνικά τραγούδια και μπορείς να επιλέξεις μεταξύ πληθώρας διαθέσεων όπως: Sunday Morning, Μυρωδιά Καλοκαιριού, Beach Bar, Paris, Je T’aime, Γυμναστική, Cooking, Τραγούδια Της Μεγάλης Οθόνης, Περιπλανήσεις, Θάλασσα, Απόψε Σιωπηλοί, Η Αγάπη Είναι Ζάλη κλπ.

Η επιλογή των κομματιών ανά playlist είναι φοβερή και μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα και διαθέσεις. Ωστόσο υπάρχουν αρκετά μαγαζιά (καφέ, ξενοδοχεία, εστιατόρια) που επιλέγουν το Κασετόφωνο να παίζει μουσική (δείτε το χάρτη εδώ).

Συγχαρητήρια λοιπόν στο Κασετόφωνο και την καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει κι εσείς προβατάκια μου βάλτε τις κασέτες σας να παίζουν!

kasetophono_logo

Comments

comments

About Evi Snowflake

Είναι η ζωή μικρές στιγμές και τίποτε άλλο.
x

Check Also

Το χρονικό μιας φιλίας - Evi Snowflake

Το χρονικό μιας φιλίας – Evi Snowflake

Αγαπημένη μου φίλη προχθές που σε είδα μου είπες ότι είσαι ερωτευμένη. ...

Η ευτυχία είναι αυτό (που περιμένουμε να 'ρθει) - Evi Snowflake

Η ευτυχία είναι αυτό (που περιμένουμε να ‘ρθει) – Evi Snowflake

Ένα χιλιοστό είναι στην πραγματικότητα η απόσταση που πρέπει να διανύσεις για ...