Home / POINT OF U / Editors' view / Η ιστορία μιας εκπληκτικής επιβίωσης ενός έφηβου – Απόστολος Καζάκος

Η ιστορία μιας εκπληκτικής επιβίωσης ενός έφηβου – Απόστολος Καζάκος

Χαιρετίστηκε σαν θαύμα η μοναδική ιστορία της καταπληκτικής επιβίωσης ενός έφηβου από την Θεσσαλονίκη ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι του το οποίο για 6 ολόκληρες ώρες ήταν ανεξήγητα αποκομμένο από το internet.

Ο 16χρονος Βαγγέλης βρέθηκε σε κατάσταση πλήρους απόγνωσης χτες το απόγευμα καθώς περιπλανιόταν άσκοπα στους δρόμους της συμπρωτεύουσας κρατώντας ένα Samsung Galaxy πάνω από το κεφάλι του αναζητώντας απεγνωσμένα σήμα ενώ ταυτόχρονα μουρμούριζε διάφορα σε ακατάληπτη γλώσσα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κινητοποιήθηκαν και ο νεαρός Ευάγγελος προσκομίστηκε άμεσα στο πλησιέστερο cafe όπου άμεσα συνδέθηκε στο Wi-Fi του.  Δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί οι συνθήκες που οδήγησαν τον νεαρό στην τραγική αυτή κατάσταση. Οι αρχές ανακρίνουν τους γονείς του καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας έχουν μείνει χωρίς μια μονάδα στο πρόσφατο παρελθόν.

“Ο τρομερός Βαγγέλης επιβίωσε χωρίς καμία πρόσβαση σε κανένα από τα social media, χωρίς video sharing, για το μεγαλύτερο διάστημα του απογεύματος,” ανακοίνωσε η εμβρόντητη εκπρόσωπος της αρμόδιας υπηρεσίας για την προστασία των ανηλίκων  στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ούτε GIFs ή memes, ούτε καν πορνό. Είναι απίστευτο ότι βρέθηκε σε τόσο καλή κατάσταση, ειδικά εάν αναλογιστούμε τι πέρασε. Υπάρχουν ενήλικα άτομα τα οποία δεν ζούνε χωρίς internet για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Φήμες λένε ότι δεν έχει δει ακόμη το σύνολο των επεισοδίων του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones”.

O Bαγγέλης δεν έχει δώσει ούτε μια συνέντευξη λόγω της αδυναμίας του να επικοινωνήσει εξαιτίας της μεγάλης αποχής  του από την χρήση emojis ενώ έκπληξη τέλος προκαλεί και η χρήση στοιχειωδών Ελληνικών.

Φωτογραφία: Clickhole

Απόδοση από το wwnews

About Natasa

x

Check Also

Άσε τις διακοπές… αδιάκοπες! – Γιώργος Κόκολας

Ιούνιος τελειώνει και πολύ πιθανό θα βρίσκει πολλούς από εσάς, είτε να ...

Αγάπα τον εαυτό σου

‘O,τι σε κάνει να χαμογελάς αξίζει να μένει στη ζωή σου. Έστω ...