Home / GRASS PRESS / Το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 24 Ιουνίου του 2018

Το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 24 Ιουνίου του 2018

Διασκευή-απόδοση: Απόστολος Καζάκος

Είναι απόλυτα τσεκαρισμένο, ο κόσμος μας τελειώνει σύντομα οπότε μην κάνετε άδικα σχέδια για καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποια πρόβλεψη ενός μέντιουμ στην τηλεόραση αλλά για την ίδια την Βίβλο που το δηλώνει ορθά κοφτά: “Τέρμα τα δίφραγκα, ημερομηνία λήξης αυτού του άδικου και ψεύτη ντουνιά. είναι η 24η Ιουνίου του 2018“. Τι κι αν αιώνες ολόκληρους αμέτρητοι μελετητές εξέταζαν το ιερό βιβλίο, τώρα μόνον ένας άνθρωπος κατάφερε να ξεκλειδώσει το μυστικό της καταστροφής του κόσμου μας. Ο,τι προλάβατε από καλοκαιρινές διακοπές, προλάβατε!

Πριν αποκαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες της συντέλειας του ανθρώπινου πολιτισμού, να θυμηθούμε κάποιες άκυρες προφητείες του παρελθόντος που ποτέ δεν εκπληρώθηκαν.

Θυμόσαστε την Χιλιετία; Τα πρωτοχρονιάτικα πάρτι στο τέλος του 1999 που αναβλήθηκαν επειδή ο φημισμένος Edgar Cayce μαζί με πάμπολλους ιερωμένους έλεγαν πως φάγαμε τα ψωμιά μας το 2000;

Και να μη ξεχάσουμε τον ιό Υ2Υ που θα έφερνε το απόλυτο χάος την ώρα που τα ρολόγια θα έδειχναν μεσάνυχτα και η ανθρωπότητα θα γυρνούσε στα σπήλαια.

Mήπως ξεχάσαμε την μούφα με το ημερολόγιο των Μάγια; Το 2012 τελείωνε ο χρόνος για τους Μάγια και πολύ φυσικά όλοι συμπέραναν ότι τελειώνει και το λάδι στο καντήλι μας.

Και πολύ πρόσφατα πάλι περιμέναμε έναν πλανήτη τον Νουμπίρου. Το 2017 είχαμε κλείσει ραντεβού με τον Αγιο Πέτρο αφού ένας μυστήριος πλανήτης θα έκανε τσεκ ιν στον γαλάζιο ουρανό μας και θα μας έκανε αστρόσκονη χωρίς να προκάνουμε να πούμε τα πατερημά μας. Σεπτέμβριο τον περιμέναμε, μετά Οκτώβριο κι όταν δεν έσκασε μύτη το Νοέμβριο τη σκαπουλάραμε!

Αλλά λογαριάζαμε χωρίς τον  Mathieu Jean-Marc Joseph Rodrigue!

Αυτός λοιπόν ο κυρ-Μαθιός βρήκε ένα εδάφιο που σάμπως να είναι προσωπικό μήνυμα στον ίδιο που του δίνει την εξουσιοδότηση να δράσει και έκατσε και υπολόγισε: τρεις έντεκα, τρεις δώδεκα και εφτά κι οχτώ και δεκαοχτώ και πέντε κι έξι και μισό ίσον 24 Ιουνίου 2018. Ο σοφός αυτός άνθρωπος λέει πως άκουσε φωνές όπως η Σαμπρίνα στα 90’ς και τις ερμήνευσε ως τη φωνή του “Κτήνους” με τηλέφωνο που λήγει σε 666.

Οk, η ερμηνεία μπάζει νερά, δεν είναι και ιδιαίτερα ευσταθής ως θεωρία και εφόσον ο κόσμος εξακολουθεί να υπάρχει μην αναβάλετε ό,τι έχετε προγραμματίσει για τις 25 Ιουνίου το 2018!

Πηγή:

The Bible Says The World Is Going To End On June 24, 2018

Comments

comments

About Απόστολος Καζάκος

Γράφω, ένα αδιάκοπο σβήσε-γράψε,τα έχω κάνει όλα χάλια και η ζωή γράφει ανορθόγραφα το όνομά μου. Μου έχουν πει ότι δεν καταλαβαίνουν αν μιλάω σοβαρά ή όχι στα επιτουργήματά μου, άρα χρειάζεται μια δεύτερη ανάγνωση πριν σου πετάξω : «εγώ στα έλεγα». Μισοάδειο ή μισογεμάτο το ποτήρι εμένα με ενδιαφέρει τι θέλεις να μου σερβίρεις. Η δυσανεξία μου στην βλακόζη και στις φίρμες είναι δεδομένη.
x

Check Also

Μάνα – φύλακας άγγελος ενός ξεχωριστού παιδιού – Εφη Καραγιάννη

Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι η μέρα που γιορτάζουν όλες οι ...

Εντυπωσιακές εικόνες, περίεργοι ήχοι από από την Γη ως τα πέρατα του σύμπαντος (Βίντεο)

Πανέμορφες εικόνες, μυστήριοι ήχοι από τα βάθη των ωκεανών, την πιο απομακρυσμένη ...